Bouva in TV programma ‘Tussen de Regels’ over functioneren DNA

67
Bouva op laatste moment benoemd tot Beleidsadviseur voor 8.000 SRD per maand

NDP’er Melvin Bouva is nog steeds niet te spreken over de manier waarop er tegen hem is opgetreden deze week in De Nationale Assemblée van Suriname. Het ging volgens Bouva daarbij om de beperking van spreektijd tot 4 minuten en de wijze waarop de vergadering vrijdag werd geleid.

Hij verliet uit protest de vergadering over de wet Burgerlijke Uitzonderingstoestand omdat de NDP’er vond dat hij beknot werd en dat er met twee maten wordt gemeten door de Surinaamse Assembleevoorzitter Marinus Bee.

Zondagavond komt hij daar uitvoerig op terug in het nieuwe actualiteiten programma ‘Tussen de Regels’ dat zondag om 20.30u wordt uitgezonden op NVO en om 21.00u op SBS. In de uitzending gaat hij in op het functioneren van DNA.

Op social media is intussen een filmpje verschenen waarin te zien is hoe het komt dat Bouva geen tijd meer had na 4 minuten. Hij zou 80% van zijn tijd namelijk gebruikt hebben om over niet-inhoudelijke zaken te praten:

https://www.facebook.com/PolitiekHubSuriname/videos/334894434217638/

67 REACTIES

 1. 4 minuten tijd om je punt te maken tijdens deze regering. Tijdens Simons was dat 1 minuut. Dus bouva niet klagen want je hebt meer tijd gehad als oppositie, terwijl de overige oppositie niet zoveel tijd kreeg.
  gemodereerd

 2. Pfffft wat maakt het nu uit als deze gasten dus zowel als opositie mogen optotten van mijn pary.. nu deze nieuwe regering ons dom wilt houden met zoveel sobung wet en recht en over aanpak dieven what about de vp is hij dan geen dief is toch een bankrover dus mijn respect hebben ze niet er wordt met twee maten gemeten… ze mogen van mij part allemaal opdonderen liever geven we die jurist karg een kans…
  gemodereerd

 3. Meneer Bouva, moeders vormen één van de belangrijkste leidende personen in iemands leven.
  Vaders hebben vaak een evenzo leidende impact op iemands leven.
  Het is uit jouw kinderlijk gedrag niet te achterhalen, wie voor jou was of is!
  Je loopt te koop met wat je denkt te hebben. Doe eens een keertje normaal, dan doe je al gek genoeg. Daar heb je geen tijd voor nodig!


  Maak melding

 4. Boeva is boos en loopt weg uit het DNA. Toen tante Jenny haar partijgenoten liet doorpraten en de oppositie de mond werd gesnoerd, dat waren toen betere tijden niet waar Boeva…
  gemodereerd

 5. Meneer Bouva met alle respect…..alles wat u toen gegeven had krijgt u nu dubbel en dwars terug. KARMA noemen ze dat. jo jere moro shot ….zoals je BAAS dat altijd zei.
  TRA FASI NO DE.


  Maak melding

 6. Whahahah…Hij is weggelopen. Inkorten zijn salaris. Dan leren ze af om weg te lopen. Hij wordt niet betaald om weg te lopen. Onderzoek forse njang patoe naschoolse opvang komt nog. Weglopen heeft geen zin.


  Maak melding

 7. Meneer Bouva weet u nu pas wat meten met twee maten is?
  Maak u niet druk u krijgt straks alle tijd om uw zegje te doen
  gemodereerd

 8. Dit waardeloos figuur, hoort zoal niet in de Dna thuis, heeft nooit gefunctioneerd, en is mede schuldig aan 10 jaar wanbeleid en 10 jaar corruptie, en komt binnenkort ook aan de beurt, betreffende naschoolse opvang, nu nog toont dit heerschap gevoel van, dat die paarse bende, waar hij deel vanuit maakt, geen schuld hebben, aan de failliete status van Suriname
  gemodereerd

 9. Dat vn de NSO moet nu eens eindelijk afgelopen zijn. Gelieve zo snel als mogelijk deze case op de operatietafel te leggen. Ook deze boef bauwva gaat ht onderspit delven n wegvluchten net als boefie. ROT OP JO ZWEEFTEKI HEBZUCHTIGE BEEST.


  Maak melding

 10. Boevenbende alias Boefie of Boeva hoe je ook met heten, jullie spreektijd is voorbij!!!!!
  Jullie hebben geen recht meer van spreken.
  De enige recht wat jullie ratten hebben is een aanrecht!!!


  Maak melding

 11. Deze boef heeft zich ten koste van het volk flink verrijkt. Een schreeuwer die nooit een zinnig woord zegt en altijd maar ja knikkert, is geen moer waard om deel uit te maken van de DNA. Nu loopt hij weer de zielepiet uit te hangen. Je hoorde Bouva de Boef niet als hij van tante Simons alle tijd en ruimte kreeg om zijn onzin aan de man te brengen. Nu hij niet meer op zijn wenken bediend wordt, loopt hij als een lafaard uit de zaal. Zo zal het de meeste NDP’ers ook vergaan… steeds maar op de vlucht.


  Maak melding

 12. Schei toch uit met dat geklaag,dit laat zien dat je een slecht verliezer bent en dat je op tv je beklag gaat doen is helemaal kinderachtig, doe dat op de plek waar dat hoort, maak er desnoods een motie van maar dit getuigt niet van professionaliteit .
  Als de NDP nu bij elk akkefietje op tv hun beklag gaan doen kunnen we heel wat verwachten omdat een ieder in zijn of haar ego is geraakt door hun positie in de oppositie.


  Maak melding

 13. DNA leden moeten getraind worden om hun vragen beter voor te bereiden en zakelijk te blijven. Ik merk dat sommige leden heel lang praten, maar feitelijk niet tot de kern komen. Daarnaast is het belangrijk dat de voorzitter objectief blijft en geen revanche neemt voor de behandeling die hij heeft gekregen tijdens de vorige periode.


  Maak melding

 14. Bouva,je lult ik ben NDP er jij bent daar door ons geplaatst ,om mee te regeren,dus blijf zitten en loop niet LAF weg maak goed wat jullie 10 jaar lang hebben kapot gemaakt.JIJ WORDT DIK BETAALD.doe joe wroko, en ga niet onder een manjaboom zitten luieren sjtomme EZEL.blijf anders voor goed weg uit het DNA.
  gemodereerd

 15. Hahaha

  Dit is de kwaliteit van de NDP en zo ging het de afgelopen 10 jaar. Nu moeten ze concreet en straight to the point zijn maar dat kunnen ze niet, NDP is tralala.

  Soso loslossie borborrie.

  Te yu no mang lib DNA dan yu gwe.

  If you can not stand the heat stay out of the kitchen.


  Maak melding

 16. Die Melvin Bouva kan liever stoppen met dit politiek werk. Ga een baan zoeken die je aankan en niet één waarmee je het volk kan misleiden. Je bent toch al voor het leven getekend, super onbetrouwbaar.
  Dit is Karma. Er zullen nog meerderen van die rioolratten volgen, en zal ook vaker gebeuren. Bee, goed in de gaten houden hoe vaak ze niet verschijnen en zo nodig hun vergoeding intrekken, zoals hun grote leider ook zijn vergoeding verloor tijdens Venetiaan.


  Maak melding

 17. Wat een poppenkast van Bouva. Laat hij komen vertellen over de gelden over de na
  schoolse opvang die hij gevreten heeft. Pe a monie de. Bouva is geen arts. Het is geen artsen bespreking of medische bespreking
  Bouva je bent niet medisch geschoold.
  Wat een vreselijke man.


  Maak melding

 18. Bouva, blijf de vinger aan de pols houden. Het is een kwestie van tijd. De stemmers met sociale media manipuleren gaat vroeg of laat weerkaatsen. Deze coalitie zal als een kapotgeschoten drone uit de lucht vallen. Dat is een nachtmerrie die boven hun hoofden hangt.
  gemodereerd

 19. @@Bouva gaat … BEWUST … naar het Parlement om de orde te verstoren.
  Wat denkt die Paarse Abanie wel !!!!!!!!

  Voorzitter Bee … NEGEREN … die Paarse Abanie.
  Als hij de orde blijft verstoren … wat mij betreft … TRAP/SCHOP … hem uit het Parlement.

  @@ Bouva moet veel meer … UITLEG TIJD … vragen tijdens het onderzoek fraude Naschoolse Opvang. Hij zal heel veel moeten uitleggen … Pe a moni dè !!!
  190 milj. verdamp !!!!!!!

  Collega Paarse Abanie … Mi-sji-{ka}keba … denkt het “spel ” slimmer te spelen door uit het Parlement te stappen en DEKKING te zoeken bij de ABOP.

  ABOP … m.n de Voorzitter en Onder Voorzitter … u bent GEWAARSCHUWD …. Mi-sji-keba
  geen Shelter te verlenen. Wij gaan het niet accepteren … het Recht moet zijn beloop !!!!!!

  Mi-sji-{ka}keba mag lid worden van uw partij … ABOP … maar het Gerechterlijk onderzoek in verband met … Fraude Naschoolse Opvang …. mag niet in de doofpot !!!
  gemodereerd

 20. Hallo bouva,

  Jou tijd is voorbij..
  Ga nu maar tomaten planten z. A . Jou baas zij.. lul niet meer over de nieuwe regerig..
  Je bent 10 jaren aan de macht geweest het land vernietigd het volk arm gemaakt failliet verklaard nu lijdt het volk bittere armoede..

  Dus lul niet ,,,, verdwijn uit het centrum..
  Je bent gewoon een waardeloze grote lul..
  gemodereerd

 21. @@@RobG … mislukt product v.d. Spinazie Universiteit … wat heb jij weer te …LULLEN !!!!!

  It’s DONE with you purple Thie{f}ves !!!!!!

  Nooit meer …. de Criminele Organisatie …. Nationale Dieven Partij.

  @@@Bouva … Mi-sji-{ka}keba … Ricardo Panka …. zullen boeten voor de frauduleuze handelingen gepleegd … tijdens uitvoering project Naschoolse Opvang.

  Mislukt product @@@RobG … je kunt ze juridisch bijstand verlenen … ongeschoolde Paarse Nietsnut !!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 22. Op sommige momenten lijkt DNA in Suriname op een vismarkt! Ik denk dat een tingie fowru daar best aan zijn trekken zou komen😂🤣😭!
  ========
  Voor een neutrale toeschouwer is Melvin Bouva even kleinzielig als voorzitter Marinus The Bee, die vond dat hij dat mocht doen, omdat zoiets hem in het verleden door Bouva, toen vicevoorzitter was aangedaan. Het is gewoon machtsvertoon dat de leider van de coalitie (Asis) in DNA bepaald hoeveel spreektijd de oppositie krijgt! Zijn voorstel van 4 minuten werd in stemming gebracht (33 tegen 18) en klakkeloos overgenomen door de voorzitter van DNA! Wat een lage streek van DNA voorzitter! Zo bouwen we dit land op door maar met elkaar te bakkeleien. En elkaar vanwege gewijzigde beleidsinzichten de laan uit te jagen. Wat stoer!
  Dat lijkt normaal in Suriname bij elke wisseling van de wacht.
  gemodereerd

 23. Dit is een schoolvoorbeeld van hoe het paarse bedrog obstructie politiek gaat voeren. Los van boeva hebben bobo Parmessar ,aloe baba en vreedzaam al geprobeerd het beleid van de regering al onderuit te halen. ..maar vanuit de coalitie zijn ze van alle kanten al gebattled. Dit is pas het begin van detaktiek van de paarse bende. …
  Boeva. …begin te vertellen over de naschoolse opvang perikelen. ..want je naam staat ook in het dossier. ..
  Heb je de last minute benoeming tot beleidsadviseur op Buza a 8000 srd pm al opgezegd?
  Wees blij dat marinus Bee zo rustig is en scherp je loze aanvallen pareert. ..Brunswijk had je allang eruitgezet of geschopt.
  De enige van de paarse roversbende die constructief bezig is /was, is ebu Jones. Maar na de onthulling van Brunswijk dat ook Jones een graaier is, heeft hij zijn politieke gat gegraven.


  Maak melding

 24. Degene … V.V.W. … die het Sur. Parlement betiteld als een vismarkt … is zelf de TINGIE FOWRU die gretig gebruik zou willen maken van de {paarse} rotte vissen.
  Helaas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 25. @Wayambo
  Niet kletsen,waar was JIJ toen de oppositie in de tijd dat NDP aan de macht was geen spreektijd kreeg. Toen was er machtsvertoon door de NDP wat JIJ prima vond en nu loop je te blaten over een ander. Er werd destijds letterlijk door BOUVA gezegd “wij zijn door het volk gekozen dus wij hebben het voor het zeggen” DIT IS MACHTSVERTOON.
  Dit is KARMA. Je schrijft veel maar de woorden die schrijft gelden allemaal niet voor de huidige regering maar voor de NDP die misbruik van macht gemaakt heeft.
  Ik hoop van harte dat het beter met Suriname gaat en de weg die ingezet is niet stagneert zodat Suriname een mooie toekomst tegemoet gaat zonder een regering die kortzichtig denkt en handelt. Zodat corruptie,uitbuiting, zelfverrijking, korte termijn denken, intimidatie etc. in de toekomst uit de samenleving verbannen wordt.
  Ik groet U en wens U een gezellige zonnige dag toe.


  Maak melding

 26. @ Debby en Isabelle
  ik ben het volledig met jullie eens. Dit soort gepraat is borrelpraat.
  Bier en teloh en lekker kletsen in de wilde weg
  Voorbereiden en daarna to the point komen.!
  Ik denk dat veel van dit soort gasten aanschuiven en gewoon beginnen te praten.

  Rob heeft deels wel gelijk beste forumleden.
  ik pik wat van zijn zinnen eruit
  “De stemmers met sociale media manipuleren gaat vroeg of laat weerkaatsen”
  Juist. ja dit gaat gebeuren, ik vrees voor hem dat het echter eerder laat dan voeg zal zijn. Een jaar of tien?
  “Deze coalitie zal als een kapotgeschoten drone uit de lucht vallen. Dat is een nachtmerrie die boven hun hoofden hangt”
  Helaas, als ze uit de lucht vallen zullen ze precies op de kop van de vorige groep graaiers vallen die platgeslagen op de grond lucht, waar ze ook thuis horen.

  Ik vrees voor zijn uitdrukking; als een kapotgeschoten enz
  niet slim om dit woord te gebruiken. Het kan zomaar herinneringen oproepen bij grote groepen mensen.
  Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig

  De persoon rob
  er is iets merkwaardigs aan de hand met hem. Misschien het weer?
  in het verleden wilde hij nog wel eens dingen schrijven, die weliswaar helemaal fout waren, maar het was nog de moeite van het lezen.
  Zo kon hij op medisch gebied diagnoses vaststellen vanachter zijn pc. Dit verbaasde mij ten zeerste. Hij kon economische koeterwaals uitkramen, maar toch nog wel de moeite van het lezen waard. Ik kon zelf met hem discussiëren, maar hij lijkt helemaal de weg kwijt.
  Niets hebben we hem kunnen bijbrengen. Zelf mijn tv is op een of andere manier slimmer geworden; ik krijg in de rechterbovenhoek de melding; de batterijen van uw afstandbediening zijn bijna leeg.
  Jammer dat zo’n goede jongen niets heeft bijgeleerd. Jammer


  Maak melding

 27. Wyambo,

  “Zijn voorstel van 4 minuten werd in stemming gebracht (33 tegen 18) en klakkeloos overgenomen”
  Hé? U begrijpt nog niet zoveel van een stemming begrijp ik? Komt nog wel jochie.


  Maak melding

 28. @ Wayambo

  Hoe is Brokopondo verkwanseld. DNA breed tegen MOU, Deskundigen met een vernietigend rapport, een DNA voorzitter die niet verantwoordelijk wilde zijn.
  etc., etc., etc..

  Bee en Rusland handhaafden de orde en toen stampvoetend uilskuiken zijn zin niet kreeg , misbruikte hij zijn spreektijd (heerlijk consequent) en verliet hij dwars de zaal.
  Bee voegde slechts toe ik weet hoe dat voelt alleen had Bee aanzienlijk meer recht van spreken om de zaal te verlaten. Wat wil je als er binnen de orde over wet A gesproken wordt en wet B in stemming gebracht wordt.

  Simons was zo schaamteloos bezig de regering te beschermen dat men toen het volk moest laten zien waarom.
  Bouva kreeg niemand van de NDP mee met zijn ongeleide projectiel actie.


  Maak melding

 29. Bouva mag zijn klokje in de gaten houden en het precies afstemmen op het aantal minuten hiervoor gereserveerd in de DNA. Dat vereist wel de nodige voorbereiding thuis. Dat weet hij zelf wel. Hij is geen nieuwbakken kuikentje. Bee moet nog gaan adapteren aan zijn nieuwe functie. Dit vereist wel een neutrale opstelling. Het is lastig wanneer de voorzitter van de DNA uit een bepaalde politieke partij afstamt en zich dienovereenkomstig gedraagt. Sommige besluitvormingen kunnen gemakkelijk afgehandeld worden. Andere vergen toch wat meer aandacht. Men moet even bij elkaar komen en kijken wat de beste oplossing is opdat men niet op dit soort pietlulligheden stuit. Bouva moet zich toch beter voorbereiden. De DNA is een voornaam orgaan. Volksvertegenwoordigers. Het allerhoogste niveau. Kom geen grappen maken of denk niet even het klusje te klaren. De wereld kijkt ook naar Suriname en het niveau. Het wordt een moeilijke zaak wanneer mensen zich gaan afzetten vanwege partijbelangen. De vooruitgang van Suriname wordt hiermee gestagneerd.


  Maak melding

 30. JoJo
  Bouva kreeg niemand van de NDP mee met zijn ongeleide projectiel actie
  ====
  Terecht, zijn gedrag keur ik ook af! Maar Bee had wat professioneler moeten handelen, maar de druk vanuit de coalitie laat hem flink buigen!


  Maak melding

 31. @Pico, vanaf dag 1 van de regering Bouterse gingen jij en de jouwen massaal in verzet tegen de toenmalige regering. Ik ben een kenner of beter uitgedrukt, ik kan goede analyses maken van het politiek krachtenveld in NL, SU en mondiaal. Er is een soort blauwdruk om voorspellingen te geven. Hierop ga ik niet verder op in omdat de tegenpartij hierop kan inspelen.

  De basis van de meerderheid van VHP en ABOP is nu tijdelijk stabiel. De VHP heeft mensen massaal omgekocht met tienduizenden Euro’s om stemmen te halen. Zij hadden vermaarde leugenaars zoals Dinie Blokland en honderden fake accounts achter de hand om continu negatief in de aanval te gaan tegen de regering Bouterse. Brunswijk heeft mensen m.n. in Marowijne bedreigd als zij niet op hem de stem uitbrachten. Een stevige basis om trots op te zijn? Maar de loyaliteit van het merendeel van de stemmers op VHP en ABOP is niet eeuwig rekbaar.Barstjes zullen ontstaan.


  Maak melding

 32. Bouva, ben je zo dom of speel je om.
  Tante Jenny komt niet meer terug. Reden. Toen zij in de coalitie zat heeft ze gedaan met de oppositie. Ook jij als ondervoorzitter heeft zich schuldig gemaakt hieraan. Nu zijn de rollen omgedraaid dus mag je het omgekeerde verwachten. De huidige regering zou de vloer met haar aanvegen en terecht. Nu ben jij zo dom geweest om niet op te stappen. Jij wordt nu het pispaaltje van de NDP. Ben je de volgende spreekwoorden vergeten: wang dei foe Sabakoe, wang dei foe Tjong Tjong. Hodi tibi, Cras mihi (vandaag jij, morgen ik). Dagoe e soekoe bonjo, now die teng kong draai bonjo e soekoe dagoe,
  En het belangrijkste is ook nog: Als ge niet wilt dat u iets geschiedt, doe het da een ander niet, Dus : onderga jouw vernederingen. die je anderen met plezier hebt aangedaan, als een man.
  De grootste denkfout die de NDP gemaakt heeft is denken dat ze de verkiezingen zouden winnen en eeuwig zouden regeren.


  Maak melding

 33. Bouva moet niet serieus genomen worden want hij komt uit de stal van Bouterse die het land leeggeroofd en failliet laten gaan en Bouva was een onderdeel van die roversbende.Ook hij moet opgepakt en berecht worden die idioot.
  gemodereerd

 34. Wayambo@@ dus daar let jij op wie een grote bil heeft in de DNA en wat is er verder mis met een grote bil wat heeft een grote bil met politiek te maken


  Maak melding

 35. @ RobG

  “Ik ben een kenner of beter uitgedrukt, ik kan goede analyses maken van het politiek krachtenveld in NL, SU en mondiaal. Er is een soort blauwdruk om voorspellingen te geven. Hierop ga ik niet verder op in omdat de tegenpartij hierop kan inspelen.”

  Eigen dunk stinkt, fantast RobG.
  Je gelooft in je eigen shit.
  Eigenlijk ben je een heel erg zielig figuurtje.
  Een typisch NDP-ertje.


  Maak melding

 36. RobG
  Ik gaf de nieuwe regering een neutrale ontvangst. laat ze zien wat ze kunnen. Daardoor heb ik eigen ervaringen opgedaan.

  Ik heb 2de helft van 2011 een gedragen business-case (feitelijk aangedragen door Boerenveen) uitgewerkt. Het effect zou zijn dat Suriname qua energie selfsupporting zou kunnen worden. haar houtsector zou kunnen laten groeien met 200% (1.000,000 m3 rondhout) en qua waarde met een veelvoud. Investeringen zouden betaalt worden uit Power Purchase aggreements met Newmont en IAMgold. De eerste was er wel voor te porren. Door de PPA met/via internationale bedrijven kon de producenten uit Duitsland, Finland en Frankrijk gegarandeerde export financiering verzorgen.

  De minister NH was enthousiast als er maar een nieuwe houthaven in het programma zou komen. Fout 1, De business case was gebaseerd op gebruik van lege retourscontainers waardoor er geen extra haven nodig was. Het enthousiasme van NH verdween snel ook al was mijn partner een persoonlijke vriend en verwant.
  Fout 2, Een groot deel van het aandeelhouderschap werd gelegd bij een regionale ontwikkelingsmaatschappij zodat het binnenland vruchten zou kunnen plukken (Jozefzoon was daar van niet onder de indruk).

  Uiteindelijk werd ons idee opgepikt door het kabinet van de president dat er brood inzag. het beloofde wetten te kunnen aanpassen etc. als er vooraf afgerekend werd en niet achteraf. De kassier heeft mij persoonlijk ontvangen. Zijn naam zit al in andere baksjis (middenoosten term voor steekpenningen) dossiers.
  Fout 3 Exportfinanciering in west europa dekt geen baksjis en daarmee was de casus dood.

  RobG men had achteraf uit exploitatie een veelvoud kunnen verdienen echter men moest vooraf. Wij wisten echter al dat onze vrienden al met Chinezen bezig waren ons plan te stellen.

  Beste RobG. De NDP heeft bewezen het slechtste nog te kunnen overtreffen. Alle fraudeurs etc. komen aan de beurt


  Maak melding

 37. Wayambo
  Dan vind ik het een lage streek van DNA voorzitter om dit in stemming te brengen, wetende dat de coalitie een meerderheid heeft van 33!

  Wayambo
  Kijk noh, niet een ieder vind het leuk en fijn om met dezelfde munt te worden betaald als toen zij aan de macht waren en zaken nu omgekeerd zijn.
  Ik kan mij nog levendig herinneren dat Melvin Bouva zei “wij hebben de meerderheid het volk heeft ons gekozen en daarmee moet u dealen”.

  Ik herinner mij dat Abdoel de deviezen wet in stelling bracht en niet een ieder het ermee eens was. De NDP had de meerderheid maar niemand van de NDP vond het een lage streek
  Ik herinner mij dat de in staat van beschuldiging stelling van Hoefdraad ter stemming kwam en de NDP daar de meerderheid in had
  Ik herinner mij dat de kwestie Suralco ter stemming werd gebracht en de NDP had de meerderheid.

  Wayambo
  Het is nimmer een lage streek, zoals Bouva dit heeft ervaren wat de heer Bee toen heeft ervaren, want in een democratisch arena bepaald nog steeds de meerderheid van stemmen ook de voorzitter van de DNA die bepaald hoe het eraan toe gaat tijdens de DNA vergadering en daar is niets mis mee.

  Het verschil van toen en nu is de de president persoonlijk toelichting komt geven en daar de uitdaging aangaat om aangesproken te worden door de DNA leden. Iets wat de vorige president niet in staat was te doen c.q. wilde doen wat ook de reden moge zijn


  Maak melding

 38. Bigi Sma 10 augustus 2020 At 15:03

  Wayambo
  Dan vind ik het een lage streek van DNA voorzitter om dit in stemming te brengen, wetende dat de coalitie een meerderheid heeft van 33!
  =====
  Je hebt gelijk wat Bouva betreft! Ik zou hem zelfs een waarschuwing hebben gegeven!

  Alleen moest Asis niet bepalen hoeveel tijd de oppositie moest krijgen? Dat zou Rusland/Bee zelf moeten doen!
  gemodereerd

 39. Die corrupte naschoolse frommelaar Bouval mag naar z’n moer lopen. Bee doet het heel goed als voorzitter.
  gemodereerd

 40. Bigi Sma 10 augustus 2020 At 15:03

  Wayambo
  Het verschil van toen en nu is de de president persoonlijk toelichting komt geven en daar de uitdaging aangaat om aangesproken te worden door de DNA leden. Iets wat de vorige president niet in staat was te doen c.q. wilde doen wat ook de reden moge zijn
  ======
  Dit is zeker een positieve ontwikkeling!
  gemodereerd

 41. Bouva djompo bosje brokie en niet kinderlijk slap lullen als of jij je lollie niet kan krijgen;na a tikie sang alla deng foefoeroe mang foe joe nak atrawang; na a srefie tikie e nak joe no;en je kan er geen fuck aan veranderen


  Maak melding

 42. Afgelopen 10 jaren hebben de paarse ratten 0,0 ontwikkeling gebracht is Suriname. Integendeel werd Suriname het armste land in het westelijk halfrond. Wetten werden aangenomen alleen in paarse voordeel. Oppositie, economen, technocraten werden nooit betrokken bij het mpp beleid van de meervoudige veroordeelde moordenaar. Daarom grandioos afgestraft door het volk.

  Maar nu hebben we BAAS CHAN. 3 weken in functie en je ziet meteen vooruitgang. Investeerders staan straks in de rij om naar Suriname te komen. BAAS CHAN can do the job.


  Maak melding

 43. Beste mensen., bouva wilt misschien een urenlange preek houden…, neem een onderwerp…, van hoe je verantwoordelijk kinderen kan gaan opvoeden in de Surinaamse maatschappij ..of wilt hij een een beetje sensationeel gaan doen.. , een beetje indruk maken… Natuurlijk.., is er een vraag.., Willen de kinderen wel luisteren naar bouva.. Kunnen de Surinaamse kinderen wat leren van bouva.. Willen de ouders wel dat hun kinderen naar bouva luistert… Leren doe je met vallen en opstaan…, dat is wat bouva en ook parmessar en een grotere groep van de kinderen kan leren.. Mensen, sterkte.. en vergeet je mondkapje niet…


  Maak melding

 44. Misschien is het mogelijk dat de heer Bouva eens tekst en uitleg geeft van het grote lap grond en het gebouw dat neergezet is aan de Crommelinstraat.
  De eerste vraag die ik Bouva zal stellen is:
  – wanneer hebt u de grond in eigendom / huur gekregen
  – hoe is het gebouw gefinancierd
  – geef de jaarlijkse aangifte van jezelf prijs
  – de gedeponeerde jaarstukken van de bar restaurant

  Carifesta
  – welk aandeel heeft Bouva gehad in het total besteed budget
  – wat bedraagt de winst van dit project

  Dit is maar het begin maar laat de sixie kantie beginnen te lopen want langzaam maar zeker komt hij wel op zijn eindbesteming


  Maak melding

 45. Bouva laat hiermee op een pijnlijke manier blijken dat hij inhoudelijk van een bedenkelijk niveau is. Eerst waardevolle spreektijd verdoen met nodeloos klagen, en vervolgens proberen stemming te maken met een geluidsfragment van een hoestende Covid 19-patiënt.
  En hij toont zich ook een simpel ventje als hij zegt dat dit een machtsparlement is, in plaats van een gezagsparlement. Hij is blijkbaar té kort van geheugen om nog te weten wat de status van het vorige parlement was.
  Dit is ook waarom de regering, waar zijn partij deel van uitmaakte, geen vooruitgang heeft kunnen brengen. Het ging hen nooit om de inhoud, maar alleen om het bekladden van anderen en stemmingmakerij.


  Maak melding

 46. Bouva die druiven zijn zuur voor jouw met de NDP die Suriname leeggeroofd heeft en
  failliet gemaakt met je waardeloze voorzitter die alleen maar zichzelf en familie heeft verrijkt
  ten kosten van alles lul.Je moet je schamen om kritiek te leveren.
  gemodereerd

 47. Deze man hoef eigenlijk niet meer te werken en mevr Simons ook niet ze hebben genoeg geld gestolen als ik mevr Simons was zou ik in een ander land gaan wonen er gebeurd toch niks er kom toch geen echte onder zoek er komt wel een zogenaamde onderzoek,
  Je mag honderd jaar wachten en je hoort niksssssssssssssss.
  Hij heeft zeker een paar miljoen euro op zijn rekening in het buiten land natuurlijk,
  mevrouw Simon ook het zelfde natuurlijk, En ze willen zo veel mogelijk meer.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.