Bromfietser na epileptische aanval in goot gereden en verdronken

6
Bromfietser na epileptische aanval in goot gereden en verdronken

De bromfietser die maandag in een goot langs de weg werd aangetroffen (foto) is daar verdronken. Volgens het Korps Politie Suriname zou de man, de 45-jarige Basdeo Dowdath, vermoedelijk als gevolg van een epileptische aanval van de weg gereden zijn.

Hij kwam met zijn bromfiets in de goot terecht en verdronk. Zijn ontzielde lichaam werd op maandagmorgen 20 juli in de goot langs de openbare weg te Nieuw Amsterdam in het district Commewijne aangetroffen door politieambtenaren van het ressort Nieuw Amsterdam.

Het lichaam van de heer Dowdath werd uit de goot gehaald en vertoonde geen letsels. Ook zijn bromfiets vertoonde geen schade. Zoals wettelijk vereist wordt heeft een arts de dood van de man vastgesteld.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Basdeo Dowdath afgestaan aan zijn nabestaande ter begraving, aldus de Surinaamse politie.

6 REACTIES

 1. Wendy… Heel triest z’n reactie, omdat het een Hindoestaan is reageert je zo? Heel triest. Wendy ik ben geen hindoestaan, maar een creool, maar ik verafschuw jouw reactie. Ik heb ook een broer die af en toe ook z’n aanval krijgt. Heel veel sterkte aan de familie.


  Maak melding

 2. Ezels. Men weet dat het niet mag. Je kan ook geen rijbewijs maken. In dit geval is het een eenzijdig ongeluk maar hij had andere weggebruikers in ellende kunnen zetten.
  Is voor anderen die het niet moeten doen.
  Als je blind bent ga je toch ook geen brom of auto rijden.


  Maak melding

 3. Dolgedraaide auto’s vallen stroompalen en schuttingen aan.
  Bromfietsers sterven al jaren een vreemde dood.
  Wat is er met de bestuurders aan de hand?


  Maak melding

 4. @Bongo-Olo Kra-Bita ” laat me” heeft een slechte beurt gehad vannacht, aangezien haar tijdstip van berichtgeving. Bongo Bita 23 juli 2020 At 04:34


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.