VIDEO: Bromfietser onder vrachtwagen bekneld geraakt bij aanrijding

4
VIDEO: Bromfietser onder vrachtwagen beknelt geraakt bij aanrijding

Bij een aanrijding woensdagmiddag tussen een bromfiets en een grote vrachtwagen, is de bestuurder van de bromfiets onder de truck bekneld geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval rond 15.00u plaats vond tussen Leiding 10 en 11.

Het is nog onduidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden. De bromfietser was bij het ongeval met zijn bromfiets onder het voertuig gekomen en zat beknelt. Leden van het Korps Brandweer Suriname moesten assistentie verlenen om de man uit zijn benarde positie te verwijderen.

Het slachtoffer werd uiteindelijk met diverse verwondingen onder het voertuig vandaan gehaald. Hij is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

https://www.facebook.com/klaas.anthonio/videos/3337870886273597/

4 REACTIES

 1. Dit is triest, hoe het heeft kunnen gebeuren, is meer scenario’s te bedenken!
  Een vrachtwagen is vele malen groter dan de bromfiets.
  Op zo’n vrachtwagen zijn ook dode hoeken.
  Oo mensen, a.u.b. let meer en beter op elkaar.


  Maak melding

 2. Bromfietser wilde zeker inhalen. Je hebt van die idioten die precies in de dode hoek van een vrachtwagen gaan hangen, om toch proberen in te halen. Er zijn geen fietspaden, dus ze zullen extra moeten opletten, wat dus ook niet gebeurt. Ze willen zich meten aan de snelheid van de auto, wat dus echt niet werkt. Auto’s zijn harder🙄


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.