Aantal coronabesmettingen in Suriname nadert 1.200

5
Meer dan 1 persoon met coronavirus besmet in Suriname
Foto: BOG medewerkers bij een training over het opvangen van coronapatiënten in Suriname.

Het aantal coronabesmettingen in Suriname sinds de uitbraak begin maart nadert de 1.200. Er zijn nu 1.176 personen positief getest op het gevreesde virus. Woensdag zijn er 45 besmettingen bijgekomen en 34 personen genezen verklaard.

Er zijn momenteel 416 actieve cases. 4 personen liggen op Intensive Care, 739 personen zijn genezen en 21 zijn overleden. Momenteel bevinden zich 395 personen in quarantaine. 10 coronapatiënten zijn niet te bereiken om afgezonderd te worden.

Vrijdag is er een spoedvergadering van de Raad van Ministers (RvM) over Covid-19.

5 REACTIES

 1. Zo ie zo mondkapjes in alle openbare gelegenheden…dus ook in de bus…de markt…in winkels…verplicht stellen en ook strak handhaven met dikke boetes.
  Dit is geen grap meer .
  Deze virus is te ernstig om geen forse maatregelen te treffen.


  Maak melding

 2. Blijf dan ook thuis,🙄 of draag een monddoekje😷. Of draag een kussensloop over je hoofd en knip je de oog gaten eruit😂🤣
  Gebruik je verstand, dan is de kans op besmetting ook heel erg klein.

  Of als je dood wil, kan je gaan feesten , in de bus gaan zitten over de markt lopen, mensen een bosie geven, ga lekker gewoon je gang , ruimt wel lekker op zo🙄


  Maak melding

 3. @Wendy
  Laat Belfort het oplossen.Heeft hij de epedimie veroorzaakt? Denk eerst goed na voordat je als vanouds weer onzin uitbraakt!!! Het is in jouw geval geen uitkramen maar uitbraken!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.