Surinaamse ambassadeur in Indonesië overleden

10
Archieffoto: President Bouterse feliciteert Benz Abas met zijn aanstelling als ambassadeur van Suriname in Indonesië - Foto: NII

De ambassadeur van Suriname in Indonesië, Benz Abas, is afgelopen nacht plotseling overleden in Jakarta. Abas, die ook lid was van de politiek partij HVB, werd in 2018 door president Bouterse beëdigd (foto) als buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van de Republiek Suriname in Indonesië.

HVBers en familie gecondoleerd. Onze ambassadeur in Indonesië, de heer Benz Abas. Onze HVB strijdmakker is overleden. Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte toe. RIP” schreef minister Mike Noersalim op zijn Facebook.

Abas is 53 jaar oud geworden. Hij was één van de participanten die de eerste opleiding van het Suriname Diplomaten Instituut (SDI) met succes heeft afgerond:


10 REACTIES

 1. Redskin. Ik blijf erbij ….jij kan nooit een echte Redskin zijn. Iedereen gaat een keertje dood maar jij ook zgn Redskin. Hoe weet jij dat deze man een boef was??? Stop met je onzin nauw.

  RIP..


  Maak melding

 2. Mijn, medeleven en condoleance.
  Leven, doodgaan, doodgaan en leven is inherent. Alleen de doodsoorzaken, kunnen we moeilijk beheersen.
  En als de dood komt, brengt het verdriet met zich mee.

  Rust zacht : familie veel sterkte en moge u de kracht hebben om dit verlies te dragen.


  Maak melding

 3. Glenn jij woont nog in een boom, en tuurli j ga ik ook dood. Maar ik ga dood met een schoon geweten. Deze vuile corruptie klootzakken hebben Suriname naar de klote gebracht. En ik ben op ALBINA geboren en jij in een boom. Kijk naar albina wat eerst zo mooi waa en nu lijkt het op Ghana land van jou voorouders. Dus Glenn kom deze i go geen kah vertellen. Jij woont in mijn vaderland en als je het niet bevalt,lekker terug naar waar je vandaan kwam.


  Maak melding

 4. Redshin. Je bent een dom idioot. Wat weet jij van Ghana. Ik ben liever in een boom geboren dan in varkensstal idioot. Dat jij in Albina bent geboren zal me een worst wezen. Ga in een hoek zitten en je grote bek opzetten tegen eigen vrouw mafklapper Pfff. Als je echt een indiaan bent dan moet je weer naar school om geschiedenis les te volgen. Ga maar naar landen als Mexico, Venezuela enz kijken hoe de indianen elkaar uitroeien om drugs. Wat dom wezen ben je zeg!!!


  Maak melding

 5. Redskin.. Ik woon al jaren niet meer in Suriname. Ik ben al heel lang weg uit jouw vaderland. Het is ook mijn moederland. Je bent een schande voor de Indianen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.