zondag, december 10, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDoodgestoken man is rover die ketting van voetganger wegrukte

Doodgestoken man is rover die ketting van voetganger wegrukte

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die gisteravond aan de Floralaan doodgestoken werd, is een rover die kort daarvoor een ketting van een voetganger had wegrukt. Het slachtoffer is een oud bekende van de politie in Suriname.

Omstanders verklaarden tegenover de politie dat het slachtoffer iets verder van de plaats delict een man van zijn ketting had beroofd. Vervolgens rende hij weg, maar werd door een groep mannen achtervolgd en aangevallen. Daarbij moet het slachtoffer zijn gestoken. Hij rende weg maar zeeg kort daarna neer.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling. Bij aankomst van het ambulancepersoneel constateerde zij dat de man geen teken van leven meer vertoonde.

Het lijk is door de politie na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen. De sterke arm heeft intussen één persoon aangehouden in deze zaak. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

21 REACTIES
 1. Agent X, opleiding heb je blijkbaar niet gehad, kan jij ook niets aan doen. Hou je aan je plicht. Wayambo en Robg zitten veilig aan de Noordzee zijde met hun Oranje Wilhelmus paspoort veilig te reageren wat in SU gebeurd , ze zijn staatsgevaarlijk voor Suriname, je dient ze aan te houden en uit te leveren aan SU, op bevel van je meerdere.


  Maak melding

 2. Ik ga geen mensen doodwensen maar dit is een risico van het rovers “vak”.
  Of in de bak of in een lijkenzak. Meer kun je er niet van maken.


  Maak melding

 3. Mangggg 23 mei 2020 At 21:59

  Agent X, opleiding heb je blijkbaar niet gehad, kan jij ook niets aan doen. Hou je aan je plicht. Wayambo en Robg zitten veilig aan de Noordzee zijde met hun Oranje Wilhelmus paspoort veilig te reageren wat in SU gebeurd , ze zijn staatsgevaarlijk voor Suriname, je dient ze aan te houden en uit te leveren aan SU, op bevel van je meerdere.
  _+++
  ik heb alvast drie kruisjes voor je neergezet je weet maar nooit. we zullen jou zeker niet missen!

  ____


  Maak melding

 4. Fantastisch NIEUWS!

  ZO moet Suriname verder. Gewoon terugslaan, gewoon KILLLLLL

  Deze dode is geen slachtoffer te noemen, maar een vernietiger die gewetenloos handelt, deze mensen staan er nooit bij stil wat ze aanrichten bij hun slachtoffer.

  De sterke arm moet de slachtoffer die deze dodelijke steek heeft aangebracht, onmiddellijk vrijlaten. Mensen, kom op voor jullie rechten.Koop waakhanden, leid ze op, laat ze in huis opgroeien ….en laat dan deze criminelen langskomen! Misselijk makend dat Suriname in 10 jaar tijd het nul niveau heeft bereikt dankzij de labiele mensen in SU die met opzet verkeerde keuzes maakte.


  Maak melding

 5. @ Resto———–> ze vergiftigen de waakhonden, go zo voor deze dode parasiet, hopelijk zijn ze snel genoeg uitgeroeid na de volgende verkiezingen.


  Maak melding

 6. De bescherming van deze ketting is uitmuntend! Suma wroko a wroko disi? Die toverdokter mag van mij nu gaan werken aan de veroordeling van de landvernietigers en staatsboeven.


  Maak melding

 7. Doodstraf voor een ketting🙄🤔Was dat een mensenleven waard? Het is niet prettig als er van je stolen of geroofd wordt, maar iemand vermoorden om matiriaal dat vervangen kan worden….mmmm. Stem weer op Paars dan zal je meer van soortgelijke excessen hebben.😞


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES