Steekpartij met dodelijke afloop aan de Floralaan

10
Steekpartij met dodelijke afloop aan de Floralaan

Wederom is er een dode gevallen bij een incident tijdens de avondklok in Suriname. Kort voor middernacht heeft zich een steekpartij met dodelijke afloop voorgedaan aan de Floralaan ter hoogte van Poortje.

De verschillende politie-eenheden zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek. Meer details zijn nog niet beschikbaar. Later meer.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Het dagelijks weer raak met de doden die elke dag weer neervallen. Allemaal ndp’ers die de moorden plegen in ons klein landje.
  Wat bezielt sommige gasten die rond scharrelen in onze gemeenschap. De paarse heet hoofden met bloed doorlopen ogen slachten mensen af. Dit kan enkel ophouden door de ndp weg te stemmen zodat er weer rust keert in onze gemeenschap.

  Sari Tori


  Maak melding

 2. De nieuwe regering moet orde op zaken stellen voor heel Suriname, NDP heeft alleen Kaka regeren gebracht, kijk diefstal overvallen moordpartij zelfverrijking en de lijst eindigt niet hier, stem deze dagoes weg op maandag aub met de nieuwe regering komt een rust periode van diefstal en anarchie


  Maak melding

 3. Wat een mentaliteit 1,2,3 , trekt men een mes of een vuurwapen weetje wat dit betekent als je niet met je handen niet kan vechten? Is een zwakte om iemand dood te steken of neer te schieten. Praten lost veel leed op , niemand in Jango niemand is sterker dan een andere . Die Nederlandse Hindoestanen maken je zo af als een kip bij de geringste tak Takie . Maar toch kijken ze de kat uit de bomen. In Suriname moeten ze ook leren om de kat uit de bomen te kijken voordat men een wapen trekt. Want je gaat voor lang achter de tralies en je leven is dan voorbij. Hindoestanen denken vaak naar hun dierbare waarde , vaak moet heel wat aan de hand zijn voordat ze je doden . In India hebben loopt iedereen met een vuurwapen per dag 30 a 60 mensen gaan daar dood . aan geweld . Iemand het leven ontnemen is een grote leed voor je zelf en voor de nabestaanden . Dus mensen denk 100 keer na vooradat je een wapen trekt. naar de gevolgen. Die jongen is zomaar zijn leven kwijt wat verdien je nu? Santaboma voor de rest van je leven. Tijd van wilde westen heb je in Amerika ook niet meer. A boi lasing libie zomaar so . Dus mensen laat die wapen thuis gebuik dat tegen rovers niet tegen een Tak Takie.


  Maak melding

 4. Surinamers stem niet op criminelen.Stem niet op bouta en de ndp!
  Genoeg is genoeg!
  Stem VHP en combinatie..
  Geloof in je zelf.Maak je land en je zelf trots.


  Maak melding

 5. Het land is stuurloos. Baas is lekker aan de black label en coke.
  De regering heeft laks aan deze mensen heeft aan hun lot overgelaten.
  Men is druk bezig met hun onderwereld praktijken veilig te stellen tevens alle mogelijke opties te gaan zoeken om te gaan frauderen bij de verkiezingen.

  In geen enkele opzichten merk ik leiderschap in deze regering.

  Het land dik ik de schulden de staat heeft geen middelen om een noodtoestand te kunnen opvangen ga maar zo door.

  Het volk weet het niet meer!!!
  Daarom verbaasd ik me echt niet dat zulke feiten zich plaats vinden.

  R.I.P. man

  Sterkte aan de nabestaanden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.