Wisselaar die mensen oplichtte aangehouden

17
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

De recherche van Regio Midden heeft op woensdag 21 mei de 41-jarige Perdiepkoemar S. alias Perdiep aangehouden ter zake oplichting en verduistering. Perdiep wordt ervan verdacht een groot geldbedrag te hebben verduisterd, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Volgens de aangever gaf hij een groot geldbedrag aan Perdiep om dat om te zetten in vreemde valuta. Na het omwisselen moest Perdiep het vreemd geld brengen voor de aangever. Dat heeft Perdiep echter niet gedaan. Nadat hij het Surinaams geld ontvangen had liet hij niets meer van zich horen en maakte zich onbereikbaar voor de aangever.

Na het nodige speurwerk heeft de recherche van Regio Midden Perdiepkoemar alias Perdiep in beeld gebracht, opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld. Dit na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie.

De politie vermoedt dat Perdiepkoemar meer personen benadeeld heeft. Die benadeelde personen worden opgeroepen in contact te treden met de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe Grond en is te bereiken op het telefoonnummer 582200 meldt de politie.


17 REACTIES

 1. Volgens de aangever gaf hij een groot geldbedrag aan Perdiep om dat om te zetten in vreemde valuta.
  =====
  Mister Perdiep moet maar gaan vertellen aan de politie van welke VHPer dat bedrag komt, want het gaat om een heel groot bedrag! Begrijpen mensen nu waarom de valutawet door de VHP en NPS opgeschort moest worden! Paisa Paisa!!!! ze kopen alle valuta vlak voor de verkiezingen op om de koers op te drijven! Chor sala!!!


  Maak melding

 2. Het is niet best dus volgens Waldo is het de schuldt van de vhp. poor boy
  Waldo waar is al het geld van suriname gebleven. een paar bruggetjes, een paar opnieuw geasvaslteerde wegen. het gaat om miljarden,miljarden mie boi
  Allemaal inclusief deze boef Perdiep moeten zwaar worden gestradttft.
  Zij die vanuit Nederlandtdt de boel goed proberen te praten krijgen hun straf in de vorm van ziektes voor hun en hun familie.
  Waldo krijgt 2 duppies en een stuiver en de kopstukken krijgen tientallen miljoenen
  laat je niet zo misbruiken jongetje


  Maak melding

 3. De titel moest zijn.”Oplichter gaf zich als wisselaar uit”.Heb geleerd van de NDPers om niet over de daad op zich te hebben.Maar er om heen draaien.


  Maak melding

 4. Je gaat toch niet bij de recherche om alleen maar kruimeldiefjes op te pakken. Ik zou voor de “big boys” in de regering gaan!


  Maak melding

 5. Het zal wel een paarse rat zijn want criminelen voelen zich zeer aangetrokken tot de ndp omdat die partij zelf een grote boevenbende is.


  Maak melding

 6. Perdiep gaat de bak in. Nu weer een vhp stem minder.
  Ik hoor hoop hoe hoog koers is. Hoogste euro koers is 16. Niet meer. Heb ht van een echte wisselaar.
  De verhaaltjes zijn om het volk op te jutten. Vraag de persoon die je vertelt waar je kan gaan wisselen


  Maak melding

 7. Het srd sparende deel van de bevolking proberen hun zuurverdiende geld om te zetten in waardevast valuta voordat het niéts meer waard wordt. Niet alleen handelaren maar ook de doorsnee Surinamer vandaar deze koersontwikkeling want het vertrouwen in onze eigen munt is weg en dat hou je niet tegen met een wet.Deze persoon had zijn geld niet eerlijk verdiend dus karma tek ing.Santokies staan niet massaal in rij bij pand oso als boefdraads ter info aan de rascisten.Niet feesten bij elke wisje wasje wordt je ook niet afhankelijk van de overheid.


  Maak melding

 8. Agent X, opleiding heb je blijkbaar niet gehad, kan jij ook niets aan doen. Hou je aan je plicht. Wayambo en Robg zitten veilig aan de Noordzee zijde met hun Oranje Wilhelmus paspoort veilig te reageren wat in SU gebeurd , ze zijn staatsgevaarlijk voor Suriname, je dient ze aan te houden en uit te leveren aan SU, op bevel van je meerdere.
  Waarom hebben jullie ons mooie Suriname verlaten?


  Maak melding

 9. Volgens Wayambo hebben na 10jaar NDP alleen VHP ‘rs veel geld. Hij heeft door hoe NDP’ers veramd zijn geraakt na 10 jaar NDP.


  Maak melding

 10. De aangever is in de eerste plaats een grote stommerik om Perdiepkleptomaan een groot geldbedrag toe te vertrouwen. Voor geldzaken kun je bijna niemand vertrouwen, het beste is altijd zelf regelen.


  Maak melding

 11. mooie zaak voor de afdeling Dubieuze zaken, deze man is met een tiende het bos in gestuurd
  je weet vooraf hoe dit af zou lopen ,daarom heb ik myn twyfels
  mooi verhaal toch


  Maak melding

 12. Op Gfcnieuws staat een mooi stuk. Waarom Suriname zo moeizaam vooruit gaat
  Ik ben het 100% eens met het stuk.
  De schrijver heeft wat Pronk zei goed verwoord


  Maak melding

 13. No spang perdiepkoemar, we hebben de kuur al uitgevonden voor jou zodra de politie klaar is met jouw gaan we je klavieters aanpassen dat je nooit meer kan stelen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.