dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieExplosief gevonden bij vorig week beschoten Surinaams eethuis in Rotterdam

Explosief gevonden bij vorig week beschoten Surinaams eethuis in Rotterdam

-

Does Travel - naar Suriname

Het Surinaams eethuis Giomi’s Food in Rotterdam, dat vorige week werd beschoten, is vandaag opnieuw doelwit geworden. Bij het eethuis aan de Frits Ruysstraat werd namelijk een explosief aangetroffen meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens RTV Rijnmond is het explosief voor de deur aangetroffen en is de straat afgesloten. Ook is een aantal woningen uit voorzorg ontruimd en is de politie op dit moment bezig met onderzoek.

In de nacht van maandag 11 op dinsdag 12 mei werd dit Surinaams eethuis in Kralingen beschoten. Daar trof de politie zeven kogelgaten in de voordeur aan. Ook andere panden in Rotterdam werden onder vuur genomen; binnen één week wel vier panden.

Deze week werd bekend dat alle slachtoffers van de beschoten winkelpanden en woningen een Surinaamse achtergrond hebben. De schietpartijen zouden het gevolg zijn van een drugsoorlog na onderschepping van 4.200 kg cocaïne. Lees hier meer erover:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
 1. Ja, zolang het goed gaat dan zwem je in het geld. Zodra het misgaat dan krijg je de (af)rekening.

  Je kunt niet met de duivel in bed slapen en dan denken dat je er makkelijk vanaf komt. Je gaat altijd een bloedoffer moeten brengen.


  Maak melding
 2. @Wendy
  zoveel Surinamers vooral de creoolse bevolking heeft zuiver klinkende Nederlandse achternamen Wat denk je van Simons,Brunswijk,Bouterse.Deze achternamen komen ook bij Nederlanders voor.dus praat geen onzin.


  Maak melding
 3. Deze criminelen die gelieerd zijn aan de ndp geven zichzelf al een slechte naam in Su en zuid-amerika, en nu komen ze ook het mooie en stabiele Europees continent verzieken.

  Ze krijgen al een gratis dikbetaalde uitkering in Nederland en nog is het niet genoeg! Ondankbare sletjes!
  Besef wel dat een nederlandse uitkering ongeveer gelijk staat aan het loon van dertig ambtenaren in Su.

  Oppakken dat tuig terugsturen naar derde wereldland Suriname. Laat ze maar eens voelen hoe het is om in armoe te leven!


  Maak melding
 4. Gewoon nakijken wie de eigenaren van het pand zijn, ze vragen wat er aan de hand is, ze voorhouden dat ze net als velen zullen sterven of in de gevangenis zullen belanden, ze vragen de waarheid te vertellen en de bazen te benoemen.
  Alles bloot geven in ruil voor bescherming.
  Of verhuizing naar een land met nieuwe id.

  Zo niet:
  Einde verhaal


  Maak melding
 5. Surinamers hebben goede leermeesters gehad, de hollanders. Vind je het raar dat we in de cokehandel zitten? Of dacht men dat de hollander lief, aardig en behulpzaam is. Wordt wakker. Blank of wit zíjn, hoe je het wil noemen, wil niet zeggen dat ze zuiver en of onschuldig zijn. Vraag maar overal in Amsterdam wie witgoed draait en je krijgt hetzelfde antwoord. Zelfs online zijn ze actief omdat ze inventief zijn en veel durven. Probeer ze te pakken, ze zijn zo glad als een aal. Wie is altijd weer de lul? Surinamers, antillanen, marokkanen etc.


  Maak melding
 6. Lijkt er op dat ze net zolang Surinamers pakken tot ze geld zien. 4000 kilo. Normaal heb je al een probleem als een kilo kwijt is. Uitkering hier is niet 30x su a.btenaar salaris. De factor is 2,5. En Suriname woont stuk goedkoper. Daar kun je op kostgrondje gaan zitten. Hier zijn geen bakoven en gene gratis piranha of tayerblad. Wijze les: blijf uit de coke.


  Maak melding
 7. Ja, de Neeeeegghhhhers zijn goed in afrekenen. In Afrika sneden ze de oor af van een rivaal en werd het zonder te koken opgegeten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES