Politie Suriname zoekt vuurwapengevaarlijke op Curaçao geboren crimineel

11
Politie Suriname zoekt vuurwapengevaarlijke op Curaçao geboren crimineel
Opsporingsfoto via Korps Politie Suriname

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de 35-jarige verdachte Francis Anthony De Pool. De politie waarschuwt daarbij dat de man vuurwapengevaarlijk en vluchtgevaarlijk is.

De Pool wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord; doodslag; opzettelijke vrijheidsberoving en overtreding vuurwapenwet van het Surinaams Wetboek van strafrecht.

De op Curaçao geboren man is volgens de politie alcoholist en hardrug gebruiker en verbleef in hotel Ramada aan de Waterkant, alsook aan de Picassostraat nummer 56 te Paramaribo.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645; 403252, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


11 REACTIES

 1. Het heeft er alle schijn van dat hij de “VHPer”” is die de cubaan heeft doodgeschoten op Meerzorg.Gisteren waren de “VHPERS” weer aan de gang op het oude veerplein.Er is weer bloed gevloeid.


  Maak melding

 2. Eerder deze week hadden we een gemarroniseerde Hindoestaan waarvoor opsporing werd gelast; nu betreft het een gemarroniseerde malata. 🤣🤣🤣🤣🤣


  Maak melding

 3. Is er niet al genoeg criminaliteit in Suriname? Wordt er wel afdoende gescreend wie Suriname binnen komt? Hopelijk wordt de man snel gepakt en vallen er niet nog meer slachtoffers


  Maak melding

 4. Heeft de politie al navraag gedaan in zijn geboorteland crosou.o ja.en schuilplaats Dubai.als hij opgepakt wordt,is het dat ie tegen de lamp is gelopen.intensief opzoek gaan naar hem ,zal de politie niet doen.een beloning van 10.000 srd voor de tip die kan leiden tot zijn aanhouding.


  Maak melding

 5. Bouta-lovers hebben niet 1 maar een aantal steken los
  Ze haten Hindoestanen. Maar hun leider bouwt het meest op Hindoestanen. Hoe dan ?
  Ashwin Adhin is een ..
  Parmessar is een ..
  Vidjai Chotkan is een ..
  Rachid Doekhi is een ..
  Dilip Sardjoe is een ..
  Amzad Aboel is een ..
  Sharmila M. is een ..
  En zo bestaat misschien wel de helft van de NDP uit (corrupte) Hindoestanen.

  En eigenlijk kan men nu de conclusie trekken dat de Hindoestanen binnen de NDP koeta’s / honden zijn, want zij worden door hun eigen partij uitgescholden maar toch blijven zij braaf en trouw de stok terug brengen om weer uitgescholden te worden.
  De Hindoestanen binnen de NDP hebben dus nergens respect, niet buiten hun partij en ook niet binnen hun partij. De Hindoestanen binnen de NDP haten Hindoestanen. Hoe dan ?

  Ashwin Aloedin bijvoorbeeld zou misschien bij een andere partij geen VP worden maar hij zou wel respect hebben. Wat zou een betere keuze zijn, een VP die nergens respect krijgt of een volksdienaar die respect krijgt en met toekomstperspectief ?

  Is er sprake van verstandsverbijstering of hebben deze mensen gewoon geen spiegel thuis. (Een combinatie kan natuurlijk ook).

  Een ding is duidelijk de NDP is een vereniging van verwarde uitschot ongeacht culturele achtergrond.


  Maak melding

 6. Een Hindoestaanse Antilliaan.
  Ze wassen hun handen en voeten die Orange MOVE en maar met vingertje wijzen naar anderen. Doe effe normaal dan doe je gek genoeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.