Binnen één week vier keer geschoten op panden in Rotterdam

14
Politie

In Rotterdam is afgelopen week geschoten op een pakketwinkel aan de Mathenesserdijk, op een adres waar de eigenaar van die zaak woont, op een Surinaams eethuis in Kralingen en vannacht op een woning van een echtpaar aan de Jagthuisstraat in Rotterdam-West. De politie onderzoekt of de incidenten verband met elkaar houden, zo meldt een woordvoerder.

Het begon precies een week geleden. Bewoners van de Potgieterstraat in Rotterdam-West werden in de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 mei opgeschrikt door een schietpartij. In de straat werden meerdere schoten gelost. Er raakte niemand gewond.

Afgelopen zaterdagnacht werden vier kogels door de ruit van ‘De Beste Pakketendienst’ aan de Mathenesserdijk afgevuurd. In de winkel kunnen mensen pakketten versturen naar onder meer Suriname. De eigenaar van de zaak is degene die op het beschoten adres van een paar dagen geleden woont.

In de nacht van maandag op dinsdag was het Surinaams eethuis Giomi’s Food in Kralingen aan de beurt. Daar trof de politie zeven kogelgaten in de voordeur aan.

En afgelopen nacht schoot een onbekende schutter 6 kogels op een woning van een echtpaar van middelbare leeftijd aan de Jagthuisstraat in Rotterdam-West. Niemand raakte gewond. Eerder ontplofte een vuurwerkbom voor de deur van de beschoten woning en werd een raam ingegooid zegt een buurman tegen het Algemeen Dagblad.


14 REACTIES

 1. Goed van WKN om dit soort berichten af en toe te plaatsen. Men doet te vaak voorkomen dat alleen in Suriname dit soort taferelen zich voordoen. In Nederland is het velen malen erger. Daar zitten de grote maffia, criminelen en drugsdealers! Bijna 62 verkeersdoden in 3 weken tijd, ondanks minder verkeer op de weg vanwege corona!

  Nu kunnen Jan en Piet, koos en kloot, Klaag en Zang en Groot en Klein niet zielig komen doen alsof ze het allemaal erg vinden voor Suriname!


  Maak melding

 2. Su eethuis/pakketten naar Su.
  Zieje deze sakasaka’s.
  Is een eethuis in nl dus hoe surinaams. Pakketten sturen ze overal naar toe.
  Nederland heeft 90% gefrustreerde mensen. Met covid is het erger geworden


  Maak melding

 3. Nederland een vrij land met duizenden mogelijkheden om een opleiding te volgen en een goed betaalde baan te krijgen en dus huisje, boompje beestje . Iedereen is welkom in deze zuivere en open democratie!

  Helaas zitten er ook slecht ontwikkelden tussen die leren en werken niet zien zitten en het verkeerde pad kiezen. Dit zijn vaak mocros, types als waldo en zo af en toe iemand uit de carabien.

  Gelukkig doet het grootste deel het heel goed. En hebben zij iets moois van hun leven gemaakt!


  Maak melding

 4. Maar ook wendy is zeker welkom in Ned, mits ze er iets van wil maken. Volg een opleiding, krijg een goed betaalde baan en maak er iets moois van. Dan hoeft u ook niet meer te pienaren. Want ik begrijp dat de situatie waarin u zich nu bevind verre van ideaal is.


  Maak melding

 5. Nel dan had voor ouders geen slaven drijvers moeten worden tegen de wil van Afrikaanse mensen Indiër Indonesiër en nog meer te noemen,roven de continenten leeg,praat over bavianen, knoop dit in jouw achterlijke hersenen,whats go,s up must come down,


  Maak melding

 6. Tsja, precies een week geleden heeft Costa Rica een lading drugs onderschept. Bestemming Rotterdam. Afkomst 3x raaien.

  Beste @Nel, ze wonen allen in Nederland. Tjek hun reactietijden, is 5 uur verschil.
  Dit is voer voor psychologen en een afstudeeropdracht waard.
  ‘Wat zijn de drijfveren van ndp diaspora, om te blijven wonen in het land dat ze verachten’?
  Of ‘Wat is de impact op het brein van ndp diaspora, die dagelijks hun omgeving vervloeken’.


  Maak melding

 7. Drugdealers willen datgene wat iemand heeft bereikt, zoals dikke auto en huis en alle luxe eromheen, natuurlijk ook hebben.

  Echter beseffen ze maar al te goed dat je er hard voor moet studeren en werken. Dat gaat bij hen niet op.

  Dus geraken zij op het criminele pad om snel rijk te worden. Gelukkig ziet de toekomst voor dit soort dealers er niet rooskleurig uit. Zo belanden zij uiteindelijk in de grond of tussen vier muren.

  Zelfs thagi die zich veilig waande in Dubai zit en zijn kompaan in Colombia zitten gewoon weer achter de tralies in nederland.

  Knap staaltje werk van de autoriteiten hier.


  Maak melding

 8. Voor een hoge opleiding Witwassen op Universitair niveau kan je ook terecht bij de experts. Het gaat om miljarden, ING, ABN-AMRO, waarbij de Staat ook miljarden euro’s verdiend aan zogenaamde boetes! In Suriname moet men het doen met wat wisselgeld af en toe.


  Maak melding

 9. Ja echt, mijn petje af voor dit knap staaltje werk. Eerst tientallen miljarden witwassen toestaan en daarna met een paar miljard boetes sussen. Zowel de bank als de staat verdienen die miljarden hieraan. Knap staaltje, van die autoriteiten! Ik denk dat die jochies in Suriname nog veel meer kan bijleren!


  Maak melding

 10. @ Nel.
  Yu ma bigi pangpang yere.
  Vergeet niet wat jouw koulo voorouders deden. Dat staat zeker niet in jullie geschiedenis boek he. Sakasaka yu


  Maak melding

 11. Blijf maar geloven in het fabeltje dat je door hard te studeren en hard werken rijk gaat worden. Je gaat toch je handen vuil moeten maken want het spel is altijd vies geweest in de zoektocht naar rijkdom.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.