zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVeroorzaker ongeval waarbij man onderbeen verloor en overleed aangehouden

Veroorzaker ongeval waarbij man onderbeen verloor en overleed aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van de witte pick-up, die het ongeluk heeft veroorzaakt waarbij de 65-jarige Runaldo Entingh zijn onderbeen verloor en een paar dagen daarna kwam te overlijden, heeft zich vrijdag gemeld bij de politie. Deze man, de eveneens 65-jarige Vivian de J., reed na het ongeval door. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

De veroorzaker kwam volgens het Korps Politie Suriname met zijn pick-up uit de inrit van een houthandel en verleende geen voorrang aan het rechtdoorgaand verkeer. Een personenauto die over de Johannes Mungrastraat reed, probeerde een aanrijding met deze pick-up te voorkomen en week uit naar de linkerberm, waar het slachtoffer stond en geraakt werd.

Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd werd de pick-up bij een monteur in het centrum achterhaald door het onderzoeksteam dat belast is met de aanrijding. De pick-upbestuurder is door de politie aangemerkt als de veroorzaker van de aanrijding.

Ondernemer Entingh raakte zwaar gewond en overleed woensdag aan de gevolgen van zijn letsel. Lees ook:opening
Fernandes Express
Passion in concert

22 REACTIES
 1. Fijn om te weten dat de dader gestraft zal worden. Hopelijk denkt hij voortaan beter aan de medeweggebruikers.

  Maar wel een beetje verwarrend. Eerst staat er, is zich komen melden. Even later staat er dat de pick-up bij een monteur in het centrum werd achterhaald door het onderzoeksteam..


  Maak melding
 2. Dedikkezaak@ ben je zo dom dat je het niet begrijpt of doe je dom of waarom vraag je het niet aan de politie bel 114.


  gemodereerd
 3. Dit stuk afval van een moordenaar zou zich niet gemeld hebben bij de KPS voor de gepleegde misdaad. Gelukkig heeft de KPS zijn auto kunnen opsporen anders hadden zij hem nooit kunnen aanhouden.Wat een waardeloze gast. Hij moet verplicht worden de nabestaanden financieel tegemoet te komen en de begrafenis betalen
  Gewoon 30 jaar achter slot en grendel.

  Sarie Torie


  Maak melding
 4. Op de plek waar het ongeluk heeft plaats gevonden is een Chinese houtmarkt. Overdag rijden talrijke pick-ups van en naar het terrein. Het is altijd erg druk op deze plek, vanwege het verkeer aan de Johannes Mugrastraat. De inrit is ook niet erg breed en de pick -ups moeten met hun vracht uit deze inrit op de drukke weg komen. DE Chinese handelaar is mede verantwoordelijk voor de situatie, omdat ze niks hebben geregeld om het verkeer in goede banen te leiden. Iemand in dienst nemen om het verkeer te regelen zou al veel helpen. De pick -up chauffeurs hebben vaak onvoldoende zicht op het verkeer, vooral als ze hun wagen vol geladen achteruit moeten rijden van het terrein.


  Maak melding
 5. Denken dat de bestuurder gestraft wordt wedden dat dit soort lui’s zonder verantwoordelijkheid gevoel met een sisser van af komen omdat er vriendjes op plekken zitten die daar niet thuis horen en dit soort figuren huiswaarts sturen. Nabestaanden worden niet gecompenseerd en aan hun lot worden over gelaten en niet eens een bloemetje krijgen namens de lafhartige beesten sari tori sterkte aan de lobi wangs


  Maak melding
 6. Wat doet een Hout bedrijf Midden in een Woonwijk, Suriname 🇸🇷 moet al deze soortgelijke Bedrijven op een Industrieterrein Plaatsen er zijn nog veel Bedrijven in Suriname die gewoon midden in woonwijken zijn , gewoon een industrieterrein creëren waar je zulke bedrijven kan vinden, net als die auto’s Handelaars gewoon langs wegen in Suriname zet deze gasten ook op een Industrieterrein, nieuwe Regering die komt zitten 🪑 deze dingen moeten ze ook aanpakken, en geen vriendjes Vergunning geven , om Hard in een woongebied grote Bedrijven te beginnen en het Meestal die Chinees,en die Economische vluchtelingen die zulke praktijken uitvoeren ze hebben schijt aan hun Medemens ze Kijken alleen naar 💰💰💰💰💰 En als ik ze hoor praten voor die Economische vluchtelingen dat ze Suriname 🇸🇷 op een grote Hoogte gaan zetten, en ook met een uitspraak komen van dat Surinamers bewust moeten gaan stemmen 🗳, wel ze zaten al daar met hun Ontwikkeling Hulp, ze hebben geen Moer gedaan voor Suriname 🇸🇷.die personen die Corruptie uitoefenen zijn de Economische Vluchtelingen want de Donkere Man heeft geen , punt 1, geen Cambio’s, 2, Geen auto 🚗 Handelaar, 3, ze hebben geen supermarkt 🏪 en Winkels 🏬. 4 , als je een perceel wil kopen moet je ook naar die Economische vluchtelingen, dus nogmaals hun zijn die corrupte bende daar 👉 in Suriname samen met die Cream mensen.


  gemodereerd
 7. Debora,niet de Chinees is alleen schuldig. Wat dacht je van 60.000 waardeloze zuipende spookambtenaren die op tjoekoe wachten. De schuld ligt bij de waardeloze boeven regering. Die Chinees doet iets goed want zijn zaak wordt druk bezocht. En nu de luie Surinamer nog aan de slag


  Maak melding
 8. Maar ik snap niet dat iemand zo hard rijdt nog geen 200 meter van het verkeerslicht dat je de persoon zn been verbrijzeld???
  Pick up en deze kloot moeten de bak in.


  gemodereerd
 9. Er is geen straf gepast, vergeleken met het leed die deze ellende de familie heeft aangedaan.
  FAMILIE, NAASTEN ,VRIENDEN EN ANDEREN DIE DIT MOETEN VERWERKEN, STERKTE TOEGEWENST.


  Maak melding
 10. De bestuurder van de auto die uitgeweken is, had bij een defensieve rijstijl en met een lagere snelheid de aanrijding mogelijk ook kunnen voorkomen.


  gemodereerd
 11. Zie weer hoe oer en oerdom ze weer hier op WKN zijn jullie geliefde president heeft 20 jaar gekregen voor de december moorden en hier wordt er 30 jaar geëist voor het veroorzaken van een verkeers ongeluk dat geen moord is
  Wat een stelletje zwakzinnige idioten hier jullie zijn de kluts kwijt law mangs
  Een hoop stronterij praten jullie.


  gemodereerd
 12. Een echte Surinamer is heengegaan. Een ware kunstenaar op alle fronten…. Altijd netjes gekleed en gesport. RIP.💔


  gemodereerd
 13. @dotveba,
  In het verkeer is er sprake dood door schuld en geen moord. Wanneer hij de man wilt doden en besluit hem aan te rijden en dood te rijden id er pad sprake van moord. Vooraf bedenken en uitvoeren.


  Maak melding
 14. Heel triest dat zo’n grote Surinaamse voetballer van Sportvereniging Robinhood van de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) op zo’n tragische wijze om het leven is gekomen.

  Hij was een goede voetballer, middenvelder van SV Robinhood en het Nationaal Elftal van Suriname.

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten

  Sterkte aan de familieleden, vrienden, supporters van SV Robinhood, bestuur van SV Robinhood, Surinamers toegewenst.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES