Vader klapt borrelende man die zei dat zoon (9) zijn geslachtsdeel moest zuigen

22
Politie Suriname

Een beveiligingscamera in Suriname heeft onlangs haarfijn vastgelegd, hoe vijf borrelende mannen in een winkel een vader in elkaar sloegen. Dit nadat de vader boos werd en een van de mannen een klap gaf, omdat deze tegen zijn zoon van 9 had gezegd dat hij z’n geslachtsdeel moet zuigen.

Volgens het Korps Politie Suriname verklaarde de vader die aangifte deed, dat hij een winkel binnen ging waar de vijf mannen aan het borrelen waren. Twee hunner stonden met bloot bovenlijf voor de winkel. Volgens de aangever wees hij de twee mannen voor de winkel erop om hun bovenkleding aan te doen om te helpen voorkomen dat zij het corona virus zouden oplopen.

De ene man gaf gehoor aan zijn advies terwijl de andere man tekeer begon te gaan tegen de aangever. Op een gegeven moment stapte de 9-jarige zoon van de aangever de winkel ook binnen en de man, die tekeer ging, zei aan het jongetje dat die zijn geslachtsdeel moest zuigen.

De aangever werd zo boos dat hij die man een klap toebracht in het gezicht. De borrelvrienden van de man schoten hem te hulp en vielen de aangever massaal aan. Alle handelingen zijn vastgelegd door een beveiligingscamera. Andere klanten kwamen tussen de vechtende partijen. Na deze groepsmishandeling stapten de vechtersbazen in een auto en reden weg.

De vader deed op 28 maart van dit jaar aangifte van openlijke geweldpleging tegen de vijf mannen bij de politie van Jarikaba. Vier van de borrelende mannen bleken naderhand de 47-jarige Dewperkash T., de 29-jarige Wiren T., de 22-jarige Nawin J. en 19-jarige Anand S. te zijn.

Op zondag 19 april zijn deze vier ter zake openlijke geweldpleging aangehouden door de politie van het bureau Jarikaba. De aangever, die als verdachte van mishandeling was opgebracht, is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie, na verhoor, heen gezonden door de politie.

De vier andere verdachten ter zake openlijke geweldpleging zijn in verzekering zijn gesteld. De vijfde man wordt opgespoord, aldus het Korps Politie Suriname.


22 REACTIES

 1. Blakadongboy@ wat leren ze nooit hoe vaak hebben ze gevochten dat ze het nooit leren
  En welke doodstraf bestaat de doodstraf in Suriname
  Ben jij dom of ben jij achterlijk en dom.
  gemodereerd

 2. Ik zou zijn ballen kapot hebben geslagen. Vuile vieze gore klootzak. Laat zijn vrienden hem bevredigen in de gevangenis.

  @Lucien,
  Je hoef niet te raden dit keer. De namen staan erbij. Geef je bekrompen hersenen vrij spel.


  Maak melding

 3. Tenminste is dit geen overvallen, anders zie je bekende namen, tuurlijk is dit niet goed te praten, gepaste straffen


  Maak melding

 4. Dit kan niet! Deze mannen moeten gestraft worden. Ras maakt geen bal uit, dit is namelijk het tuig die de samenleving in su verstoren met hun stoere gedrag. Ze hebben niks te doen en zoeken aandacht op deze manier. Opsluiten en een fikse boete geven en een gevangenis straf!!!


  Maak melding

 5. Viezerikken zijn dat. Ze horen juist opgehangen worden. Goed bezig die vader om zijn zoon beschermen en ook aangifte doen.
  gemodereerd

 6. Deze rot pedofielen moet je letterlijk een volle bierfles in hun reet dauwen dan zijn ze in 1x nuchter. Rot idioten met hun schaamteloos honden gedrag.


  Maak melding

 7. Zo een gedragscode komt van hersens loze idioten die oud genoeg weten wat goed en kwaad is jammer dat de doodstraf is afgeschaft in Suriname ze doen net of Suriname een bananenrepubliek is waar je iedereen vrij en blij mag beledigen en vernederen typische gedrag van de voormalige kolonisators heerst en verdeelheids politiek is schering en inslag voor het land. Soso lobi. Surinamers ga voorwaards


  Maak melding

 8. Ook de man/vader van jongen die één van de mannen geklapt heeft is fout. Hij ziet de fouten van anderen, ontblote bovenlijf, enz stap op ze af en gaat hen met zeer hoge noten de les lezen. Als één van hen hem van repliek bediend heeft, is het heertje niet blij en gaf de spreker ferme klappen. Waarschijnlijk dat niemand hem moet tegen spreken, ik heb altijd gelijk, in bijzijn van zijn zoon voor aap stond of beledigd was door de opmerking, enz.

  In Suriname zijn er velen die overal anderen de les willen voorlezen terecht of onterecht laat ik in het midden, maar als ze repliek krijgen slaan bij hen de stoppen door en gaan ze nog verder met hun eigen ontoelaatbare gedrag. Wat was de toonhoogte van de stem van de klappende vader, toen hij de 5 mannen aansprak.

  Hij ziet 5 mannen met ontblote bovenlijf, het is tropisch warm, Coronavirus, anderhalve meter afstand, die drinken alcohol in het openbaar voor de winkel, zoals het veel voorkomt in Suriname en denkt ik ga hier even mijn kinderen aanspreken over hun gedrag, veiligheid in het algemeen, enz.

  Er bestaan moslimlanden ea landen waar hij geen tweede kans krijgt om zijn losse handjes te gebruiken. Eens maar nooit weer.

  Gelukkig is Suriname een democratische rechtsstaat met een grondwet en gelden ook internationale verdragen.

  ddb is een schoolvoorbeeld van de klappende vader in dit bericht. Ook de klappende vader heeft de wet overtreden. Anderen de les gaan lezen, repliek krijgen en dan gaan klappen. De lijfwacht van ex-president Jules Wijdenbosch wist wel raad met ddb om hem niet zijn boekje te buiten te laten gaan.


  Maak melding

 9. Je mag niet eens met ontbloot bovenlijf in de winkel voor mensen die het niet weten. Die vader moest die klote zuiplap in AZ rammen.
  Hij zal dat wel uithalen bij kleine jongens in de familie.
  Vader heeft gelijk om voor zn zoon op te komen. Winkelier moet ook een boete. Eeuwig zitten ze voor en in de winkels te zuipen. Het is geen bar.
  gemodereerd

 10. Iedere dag nu daal bhat laten eten.
  En ‘s-morgens brood met water.
  En overdag flink laten werken voor hun eigen kost en inwoning.
  gemodereerd

 11. jammer , het wordt niet beter..

  als hoef ook al niet meer voor de rechter wil verschijnen, dan is de beer helemaal los..
  s m e is geen rechtsstaat, maar een dictator staat. de lijder bepaalt wat er moet gebeuren.
  je eigen mening telt niet… doen wat er gezegd wordt anders lig je op straat gebeurde ook al in de jaren 80-90..
  dus iedereen een pakket en verder je mond houden..
  gemodereerd

 12. Zo zie je weer .. Bij alle rassen heb je rotte appels er tussen.

  Wat een pedo gedoe . Deze gasten moet je opsluiten en de sleutel weg gooien.

  Ze zijn deze keer zwart, maar met een andere haar soort anders was het weer raak op de forum. Blakamang dit en dat..NDP dit en dat. Enz


  Maak melding

 13. Het betreft geen roofoverval mensen. Al de betrokkenen in deze zaak werken voor hun geld. Dat kan je niet zeggen van die andere groep die alleen loert op het bezit van anderen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.