dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan die onderbeen verloor bij verkeersongeval overleden in ziekenhuis

Man die onderbeen verloor bij verkeersongeval overleden in ziekenhuis

-

Does Travel - naar Suriname

De man die afgelopen maandag zeer ernstig gewond raakte aan zijn onderbeen bij een verkeersongeval aan de Johannes Mungrastraat, is aan dit letsel overleden. Dat verneemt de redactie van Waterkant.Net zojuist. Het gaat om de heer Runaldo Entingh (foto), directeur van Gelekabbes Construction N.V. in Suriname.

Het slachtoffer was bezig iets in zijn kofferbak in te laden toen hij werd geraakt door een auto, die moest uitwijken voor een witte pick-up. Deze pick-up reed zonder rekening te houden met het verkeer uit een inrit en is daarna weggereden en tot op dit moment spoorloos.

Bij die uitwijkmanoeuvre raakte de auto de achterkant van de auto van het slachtoffer, die op dat moment daar stond. Daarbij werd ook zijn linker onderbeen geraakt en verbrijzeld. De heer Entingh werd zwaargewond in allerijl naar het ziekenhuis gebracht alwaar zijn onderbeen werd afgezet.

Hij lag in kritieke toestand in het ziekenhuis en is woensdagmiddag overleden als gevolg van letsel welke hij heeft opgelopen.


opening
Fernandes Express
Caribbean Night

39 REACTIES
 1. 😩 Heel droevig en indrukwekkend om de details te lezen. Echt vreselijk nieuws (maar goed om op de hoogte te blijven van gebeurtenissen). Sterkte aan de familie en vrienden met dit verlies!


  Maak melding
 2. Verschrikkelijk voor de nabestaanden, heel veel sterkte.

  In Suriname moeten ze terug naar de ezel met een karretje als vervoermiddel want autorijden kunnen ze gewoon niet.


  Maak melding
 3. Voor de duidelijkheid, dit is niet de Rinaldo Enting die bij Robinhood speelde. Het is te hopen, dat de veroorzaker zich meldt. sterkte aan alle nabestaanden hopelijk, dat alle verkeersdeelnemers hieruit leren, dat door fatsoenlijk rijgedrag dit soort ongelukken voorkomen kunnen worden.


  gemodereerd
 4. Veel sterke familie en vrienden .

  Indien het uitslovend gedraag onder Surinamers zo blijft ,heeft Suriname geen mensen meer na 5 jaren .

  Hier moet men voorlichting geven niet aan een kleine virus ,terwijl er wekelijks mensen dood gaan in het verkeer hartje Paramaribo .


  Maak melding
 5. Vele Surinamers zijn wrede mensen geworden ,zie maar de rijgedrag en schiet en steek incidenten .
  Levens vormen en regels tellen niet meer in Suriname ,agressief virus zit onder de Surinamers .

  Een mens dat agressief leeft is,leeft met een virus ,dat is een ziekte in jou lichaam .


  Maak melding
 6. R.I.P. Nally
  Je bent op een wrede manier uit het leven gerukt. En de moordenaar is doorgereden. Hopelijk wordt die snel opgepakt en berecht. Een gewetenloze snelheidsduivel die dit op zijn geweten heeft.

  Familieleden sterkte met dit groot verlies

  Sarie Torie.


  Maak melding
 7. Enkele geïnfecteerden en het land dat het al zo moeilijk heeft gaat volledig op slot.

  Schenk eens aandacht aan de vele onnodige verkeersslachtoffers en slachtoffers bsn roofovervallen.

  Triest, zeer triest. Dat deze man zijn leven zo moet kwijtraken.

  RIP!


  gemodereerd
 8. RIP Meneer Enting ik wens Uw ziel rust en vrede toe!

  Ik denk niet dat dit een doorsnee burger was die het ongeluk en de dood van dit slachtoffer op zijn/haar geweten heeft. Het moet iemand zijn met een hoge functie/aanzien. Ik hoop dat zonder aanziens des persoons er flink gestraft zal worden. Ten eerste is het strafbaar om de plek van het ongeluk te verlaten zonder zich om het slachtoffer te bekommeren en zijn/haar identiteit kenbaar te maken. You can run bit you cant hide4 ever!


  Maak melding
 9. Deze rijder had zeker geen rijbewijs en was roekeloos nu is het oom Nally dood morgen is het tante Bertha snel opsporen van dit soort beesten en voor alles laten opdraaien waar hij zich schuldig heeft gemaakt ook de begrafenis van oom Nally en aan de nabestaanden een flinke schade vergoeding
  betalen juist in corona tijd moet men rustig aandoen maar lijkt erger te worden in andere landen zijn minder auto’s in gebruik wat goed is voor het milieu en geen verkeersdoden


  Maak melding
 10. Nog gecondoleerd Audrey Enting en familie. Ik ben een mede oude leerling van de OS Gijsberus school.


  gemodereerd
 11. R.I.P. 🙏🏿🙏🏿Mi brada 🙏🏿🙏🏿🙏🏿🙏🏿🇸🇷🇸🇷🇸🇷


  gemodereerd
 12. Triest dat onze broeder Entingh op zo een manier moest overlijden. Ik vind dit heel triest voor zijn lieve vrouw en kids. Weer een goede echtgenoot en vader op een wrede wijze uit ons midden gerukt. Laat niemand zomaar conclusies gaan trekken en opmerkingen schrijven. Als je iets zegt of schrijft, laat het iets opbouwends zijn. Doe de familie geen pijn, oprechte troost is welkom.
  Mijn ervaring: Mijn negenjarige dochter is 14 jaar geleden ook zo tragisch overleden, na school aangereden, terwijl ik aan het werk was. Het blijft pijn doen, en vooral als mensen die geen gevoel hebben en je slechts 1 keer (6 jaar geleden) hebben ontmoet, je niet eens kennen, wiens namen ik tot kort geleden niet kende, en die slechts naar roddel en laster luisteren, die niet eens erbij waren toen alles gebeurde, toch vorige week nog domweg allerlei pijnlijke en denegrerende opmerkingen over mij, mijn broers en mijn liefhebbende gerespecteerde gepensioneerde vader maken, onze mobiels hacken, etc . Ik was al op zoek naar de beste civiele advocaat, dat is mijn enige juiste aanpak, via de rechter. Ik zet het even on hold om te zien als zaken verbeteren. Ik hoop niet dat dit wat ik heb meegemaakt hun ooit overkomt en iedereen heeft een verleden waar je in kan dieken( als je teveel tijd hebt voor nonsens). Ik wens niemand iets slechts toe, alleen dat ze nadenken en in mijn schoenen komen staan en hun welgemeende verontschuldigingen per brief aanbieden.

  Onze broeder Broeder Entingh op zo een manier zien gaan is heel zwaar. Please troost de familie, haal ze niet neer. Ook niet na 14 jaar als je boos bent op een familielid. Het is niet de schuld van de familie dat hij dood is. Het is ook niet mijn schuld dat mijn dochter dood is. Het kan met ieder van ons gebeuren, op het verkeerde moment op de verkeerde plaats.


  gemodereerd
 13. @Dotveba, jou comment raakt kant nog wal. Er zijn genoeg mensen in surinaamse medische wereld die het hart op de juiste plek hebben en die het ook nog moeten zien te redden met de weinige middelen die ze tot hun beschikking hebben. Dus om deze groep in z’n totaliteit te grabbel te zetten vind ik nou net te ver gaan.Maar goed ieder zijn mening.


  Maak melding
 14. @Dotveba,
  Ik kom ook uit de zorg en overal zijn mensen anders en idd ook in het ziekenhuis . Je weet niet wat de neven omstandigheden zijn geweest.1 Dan bedoel ik hoelang de patiënt daar gelegen heeft voordat de ambulance kwam.
  2 Kon de patiënt gelijk geopereerd worden.
  3 Had de patiënt onderliggende problemen.
  Vele Surinamers hebben moeite om hun hoofd boven water te houden, laat staan te sparen voor een behandeling in het buitenland. Wees realistisch.
  Ik wens de familie heel veel sterkte.


  gemodereerd
 15. Je ziet haar nik name toch dotveba
  De mensen in Suriname doen hun uiterste best elke operatie heeft zo zijn twijfelen min punten alle operaties hebben of zijn risico,s
  Doe aub geen stomme of domme uitspraken.
  Het is erg genoeg dat rinaldo zijn been kwijt moest om 1 of andere klootzak met geen schijntje medeleven en gevoel


  gemodereerd
 16. dagvaarding, de fratsen van mevrouw DOEWET, kan ik alleen maar concluderen dat er een

  Runaldo Entingh die ik goed heb gekend had vele vijanden in de onderwereld die jaloers op hem waren. Hij was een succesvolle markante figuur die in onmin geraakte met Desi Bouterse.Hij is meerdere malen in de karen tachtig het slachtoffer geweest van afrekeningen in de onderwereld. Hier stop ik met mijn informatie. In de context van de recente kwestie van ex-commando Cairo (Strei), De Diamant Onthullingen van “tante Dini” die voorleest uit een document/dagvaarding, de fratsen van mevrouw DOEWET, kan ik alleen maar concluderen dat er een geweldsgolf van lugubere “afrekeningen” Suriname teistert. Zolang het tegendeel niet bewezen wordt ga ik er van uit de Runaldo Entingh geliquideerd is en dat er in bepaalde kampen feest is. Hij heeft veel sociaal werk gedaan voor velen en zijn zieke ex-vrouw. Moge zijn ziel rusten in vrede. Een goed mens is heengegaan.


  Maak melding
 17. Familie gecondoleerd met dit verlies. Een BS-er (Bekende Surinamer ) is heengegaan en valt te betreuren.
  De bestuurder van de witte pick up moet toch te achterhalen zijn met de camera’s van safe city.
  Gewoon laten opdraaien voor alle gemaakte en gederfde kosten van deze familie. Hopeloos dit gedrag.


  Maak melding
 18. De afstand van de hoek naar deze plek is nog geen 200 meter. Hoe hard reed die klootzak die moest uitwijken en deze man heeft doodgereden??
  Vreselijk dat Nally zo om het leven te komen.
  R.i.p. Nally.


  gemodereerd
 19. Rinaldo Stanley Entingh (1955/1956 – 23 April 2020) was een zeer goede Surinamese voetballer, een middenvelder van Robinhood in de hoofdklasse van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Hij speelde ook voor het nationaal elftal van Suriname.

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten

  Sterkte aan de familieleden, Supporters van Robinhood, vrienden, Surinamers


  Maak melding
 20. RIP🙏🏽Sterkte aan de familie. Het gaat niet om Rinaldo Entingh de Surinaams Pelé, maar om zijn neefje *Runaldo Entingh*.


  gemodereerd
 21. Runaldo Entingh die ik goed heb gekend had vele vijanden in de onderwereld die jaloers op hem waren. Hij was een succesvolle markante figuur die in onmin geraakte met Desi Bouterse.Hij is meerdere malen in de jaren tachtig het slachtoffer geweest van afrekeningen in de onderwereld. Hier stop ik met mijn informatie. In de context van de recente kwestie van ex-commando Cairo (Strei), De Diamant Onthullingen van “tante Dini” die voorleest uit een document/dagvaarding, de fratsen van mevrouw DOEWET, kan ik alleen maar concluderen dat er een geweldsgolf van lugubere “afrekeningen” Suriname teistert. Zolang het tegendeel niet bewezen wordt ga ik er van uit de Runaldo Entingh geliquideerd is en dat er in bepaalde kampen feest is. Hij heeft veel sociaal werk gedaan voor velen en zijn zieke ex-vrouw. Moge zijn ziel rusten in vrede. Een goed Religieus en Godvrezend mens is heengegaan. Jammer voor de familie, voor zijn vrienden en voor Suriname.
  Runaldo is het tragische slachtoffer van wetteloosheid, roekeloosheid het verval van waarden en normen in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES