dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Busje 'vliegt' tientallen meters verder na zware aanrijding

VIDEO: Busje ‘vliegt’ tientallen meters verder na zware aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding, woensdagavond net voor het ingaan van de avondklok, zijn deze twee voertuigen zwaar beschadigd geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het verkeersongeval een paar minuten voor 20.00u plaats vond, op de hoek van de Kernkampweg en de Margarethalaan in Suriname.

Een busje reed over de Kernkampweg richting Kwatta. Het ander voertuig, een Ford Ranger, reed in de tegenovergestelde richting en wilde haastig afslaan in de Margarethalaan. Waarschijnlijk heeft de bestuurder de snelheid van het aankomend busje niet goed ingeschat, waardoor er een aanrijding volgde.

Door de klap van de aanrijding ‘vloog’ het busje tientallen meters verder zoals ook in onderstaande live video van Waterkant goed is te zien. Het voertuig kwam op de berm nabij de Fresolaan tot stilstaand, tegenover het mortuarium.

Volgens bewakers in de omgeving van het mortuarium mogen de inzittenden van geluk spreken, dat ze na de zware klap die een kilometer ver te horen was, de auto heelhuids hebben kunnen verlaten.

Beide voertuigen werden per ingeschakelde sleepdienst afgevoerd. Bekijk hier ook de live beelden van Waterkant gemaakt net na de aanrijding:

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/311361923168627/

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
  1. Wat gebeurt er met de surinamers. Haast ,haast ,en nog eens haast. Het land waar je rust hebt en de vrijheid. Kijk wat er gebeurd. Rust er een vloek? Gado wang sabi!


    Maak melding
  2. Ford Ranger en de andere auto dan ???? En de kleuren kenteken platen en bouwjaar van beide voertuigen, dan is het verslag kompleet !!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  3. Hai alweer zo een idiote rijder je vraagt je af hoe zo een idioot aan zijn rijbewijs komt Surinamers staan altijd bekend om hun te laat komen wil deze idioot een race tegen de klok hebben, straks zullen er meer doden vallen bij de opening van high way e sor marki ka-ba bij het zien van glade wegen denk een idioot gelijk aan racen dat mik Venetiaan no bing mik ding passi. No go dede tap pasi


    Maak melding
  4. Dit zijn de Partial Lockdown aanrijdingen beginnen steeds zwaarder te worden. Laat is laat, het heeft dan geen zin meer om ineens met 140 of sneller te rijden. Eindresultaat schroothoop, weg is je auto.
    Dan had je beter die boete kunnen betalen, dan was je goedkoper af…


    Maak melding
  5. er zou een hai way geopend worden van 10 km ergens op de afobaka weg.. hoe ver is het nu,, de verkiezing nadert die weg is z. a. ik weet al lang en breed klaar..
    waarop wordt er gewacht en door wie..


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES