woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoetganger verliest onderbeen na aanrijding door auto

Voetganger verliest onderbeen na aanrijding door auto

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding zojuist aan de Johannes Mungrastraat in Suriname, is een voetganger ernstig gewond geraakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij een groot deel van zijn onderbeen heeft verloren door het verkeersongeval.

Het ongeval vond rond 11.00u in de ochtend plaats, toen een personenwagen over de Johannes Mungrastraat reed. Hij moest ineens uitwijken voor een pick-up die uit een inrit kwam. Daarbij raakte hij de nietsvermoedende voetganger die aan het oversteken was.

De voetganger raakte ernstig gewond waarbij bijna zijn geheel linker onderbeen verloren ging. De man werd in allerijl naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis vervoerd met een ambulance.

De politie is ter plekke aanwezig en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Ooohhhh jeeee wat een situatie door iemand die niet oplet ai boi alleen maar haast


  gemodereerd
 2. De man is nu invalide door een idioot die de verkeersregels aan zijn slipper lapte. Uit een inrit komen en anderen in de problemen brengen.
  Een andere bestuurder nu opschepen met je shit waardoor iemand hierbij invalide is geworden.


  gemodereerd
 3. Je komt al uit een inrit!!! Let op!!! Je hebt op niets en niemand voorrang als je uit een inrit komt!!

  Die man is nu invalide! Fixe betaling aan het slachtoffer door de veroorzaker zou veel helpen!! Als er zo een wet in Suriname bestond zouden vele 10 x nadenken op de weg!


  Maak melding
 4. wat een schade van de één op de andere dag word je een manke en dan is de vraag of je nog je werk kan blijven uitvoeren.
  Ik zou een zaak beginnen tegen de bestuurder die op zijn beurt weer de auto die uit de inrit reed aansprakelijk stellen. Je kunt geen nieuw been kopen maar een flink som geld kan het leed wat verzachten en een kunstbeen kopen met de schade vergoeding ook een vergoeding voor gederfde inkomsten tot aan je pensioen.
  Ik denk dat een bedrag van ,minstens 500 duizend US$ wel op zijn plaats is maar naar Surinaamse begrippen zal dit heel heel moeilijk gaan om zelfs een schadevergoeding te krijgen


  Maak melding
 5. Surinamers zijn over het algemeen koppiggggg. Er zijn geen woorden voor ze
  Het hard rijden hier in Suriname leert men niet af. Wie gaat die man nu verzorgen. Wie!!!!!. Men denk ik zit in de auto,heb geen ka te maken met niemand.


  gemodereerd
 6. Een schade vergoeding vind ik helemaal op zijn plaats in deze. In het DNA moet een wet worden aangenomen die slachtoffers van een aanrijding schadeloos stelt. De veroorzaker bewust of onbewust schuldig aan het feit moet de schade volledig bekostigen. Hierdoor zal men minder roekeloos deelnemen aan het verkeer. Een ieder in Suriname moet verplicht een verzekering afsluiten om schade door hun aan derden toegebracht te vergoeden.
  Dwazen in het verkeer komen er te makkelijk van af met een boete etc. Ze moeten het voelen in hun zak dan gaat het aantal verkeersdoden zichtbaar dalen.
  De tijd van dje-poti is allang voorbij. De doden komen niet meer terug en de nabestaanden zitten met het gelag.


  Maak melding
 7. Als het geen stroom paal is, is het een bromfietser, als het geen paal of bromfietser is, is het een voetganger die de pineut is. Die auto bestuurders hebben een “nacpanja” dibri op hun. Ze moeten en zullen iets zoeken om tegen aan te rijden!


  gemodereerd
 8. By de wet is het geregeld, alleen maakt men geen slapende honden wakker
  daarom ben u als auto mobielist verzekerd by een verzekering maatschappy


  Maak melding
 9. Hard rijden is niet anders , gasten rijden veel te Hard in Suriname 🇸🇷 . Nu is die Voetganger 🚶‍♀️ zijn Been kwijt en nu . Om het Rijgedrag van deze gasten ze blijven Hard rijden , geen verandering, sari torie 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩.


  Maak melding
 10. @Bigisma: maar de schadevergoeding zal volgens de overnightwet in SRD worden uitbetaald. Dit slachtoffer moet alvast een electr rolstoe of scootmobile krijgen plus gederfd loon en medische onkosten vergoeding niet tot aan het pensioen maar tot de dood en tevens een vergoeding voor de nabestaanden mi bo druk ing gi a sebrefartan.


  Maak melding
 11. Sammy the Queen 20 april 2020 At 22:09
  @Bigisma:@@

  Twee dombo,s je zegt zelf dat het naar Surinaamse begrippen moeilijk zal gaan ben je een rechtsgeleerde is Suriname Amerika met je $500.000 ben je de valuta wet nu al vergeten Surinaamse burgers mogen geen vreemde valuta hebben van waar moet de veroorzaker die $500.000 dieken soso rommel praat je en die andere leeg hoofd drag queen die is het ook met jou eens die denkt ook niet na.


  gemodereerd
 12. De automobilisten zoeken altijd iets om tegen aan te knallen. Zelfs politie auto’s doen mee aan deze malaise. Wie gaat voor deze slachtoffer zorgen!? Wie gaat zijn water,licht en eventueel huishuur betalen in deze crisis tijd??? Beterschap namens mij, politiek neutraal.


  gemodereerd
 13. Gewoon een ongeval en erg domme speculaties. Gaan jullie donald duck lezen droeftoeters. Niks te doen ga werken.


  gemodereerd
 14. Vreselijk dit alles Al’s je vanuit een inrit de straat opkomst dien je verplicht te stoppen en uit te kijken Nu is deze meneer OP het een of ander moment invalide De verzekering moet in dezein springen en een bepaald bedrag uitkeren tenminste voor een onderbeen prosthese Wat is de bijdrage die de idioot


  gemodereerd
 15. En dan nog alle foto s zou op internet de journalisten in Suriname mogen wat minder genuanceerd zijn met dit soort foto s te plaatsen in de krant en internet voor de familie en nabestaanden is dit niet leuk om te zien hoe zielig het ook is


  gemodereerd
 16. Triest dit.Het verkeer is daar zo chaotisch.Wat doet de regering hiertegen.Wetten en goede regels moeten ze maken.Rijbewijzen in beslag nemen bij grove overtreders.Kortom er is zoveel te bedenken om dit verkeerswangedrag te stoppen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES