Artsen ondersteunen morgen ook protestactie op Kerkplein

23
Artsten ondersteunen morgen ook protestactie op Kerkplein

De Vereniging van Medici in Suriname (VMS) ondersteunt morgen op het Kerkplein ook de protestactie van activist Stephano Biervliet, tegen het wanbeleid van de NDP-regering. In een brief roept het bestuur al haar leden op om morgen naar het Kerkplein te gaan, om de medische studenten die ook zullen protesteren daarbij te ondersteunen.

Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo-Noordoost heeft vandaag een vergunning aan Biervliet verleend voor zijn protestactie. De actie begint om 10.00u op het Kerkplein en van daaruit zal er gelopen worden naar het Kabinet van de President om een petitie in te dienen.

De protestactie van morgen is de tweede van Biervliet binnen een maand. De eerste protestactie was op 17 februari op het Onafhankelijkheidsplein. Die werd toen massaal ondersteund door meer dan 200 bedrijven, verschillende politieke partijen en tal van organisaties.

De vergunning voor de protestactie. Bericht gaat verder hieronder:

De doelgroep van de protestactie van morgen zijn de studenten. Naar zeggen van de activist zullen meer dan 1.000 studenten van verschillende middelbare scholen morgen aanwezig zijn. Daarnaast hebben inmiddels ook meer dan 20 bedrijven en enkele organisaties hun ondersteuning toegezegd.

De brief van de VMS aan haar leden.


23 REACTIES

 1. morgen ga ik weer een fatoe nemen daarna ga ik met mijn vriend chille ik ga genieten van die vrije dag
  ze mogen vaker protesteren dan kan ik mijn fatoe nemen lekker vrij van school haha
  ik stem toch op de ndp
  gemodereerd

 2. Niemand van de regering ligt hier wakker van. Gewoon in mei wegstemmen dit zooitje incompetente bestuurders. Ze hebben het land letterlijk naar de malle moer geholpen.


  Maak melding

 3. Bouta zal weer gaan brullen dat Biervliet een pikieng boi is.Maar wel eentje met zijn verstand op de juiste plaats.Biervliet heeft het volk wakker geschut, dat dit niet langer door kan gaan. Het volk pinaart. Het volk wordt op een onmenselijke manier uitgebuit en te kijk gezet met voedselpakketten en een lapje grond zodat ze hun mond kunnen houden.Het volk wordt bedrogen,gemanipuleerd, misleid en dom gehouden met loze beloften. De zogenaamde werkarmen die Bouta en consorten hebben ingeschakeld om het volk onder druk te zetten en te houden.Deze zogenaamde ndp regering moet voorgoed oprotten. Ze hebben ons land vernietigd en financieel naar de afgrond geholpen. Onze bossen en geheel onze natuur worden verkocht.
  Opzouten met deze hersenloze gasten. Hopelijk gaat een ieder naar deze protest actie.


  Maak melding

 4. Voigt for president.
  Gezond verstand…geen crimineel…niks met moorden…niet etnisch bevooroordeeld…bovendien begaan met de mensheid en alles eromheen.
  Laat die man gewoon de puinhopen ruimen.
  Een echte mens mens.


  Maak melding

 5. Ook ik doe wederom mee met deze actie van pakitow.
  Voor mij staat pakitow symbool voor echte revolutie zonder wapens en doden.
  Pakitow staat symbool van VASTBERADENHEID EN ZONDER VREES VAN INTIMIDATIE, BEDREIGING, RANCUNE, ONDERDRUKKING, EN DIES MEER.
  MET DE ACTIE VAN PAKITOW LAAT HIJ OOK DUIDELIJK MERKEN NIET LANGER AFHANKELIJK TE WILLEN ZIJN VAN EEN AFGEDANKTE VERVALLEN PAKETTEN VAN DEZE RATTEN. PAKKETTEN DIE DE PLESIDENT EN FIRSTLAUDY NIET EENS AAN HUN EIGEN HOND WILLEN GEVEN, LAATSTAAN VOORZICHZELF.
  WANT ZIJ ETEN ELKE CARBONADE STEAK, OSSEHAAS, HONING, KAAS, MACREEL, ZALM, BEEF, ETC., ETC., TERWIJL A MOFINA WANG EY NJANG SARDIEN MET BEDORVEN UIEN EN KNOFLOOK.
  SHAME ON YOU, SHAME ON YOU!!!!!!!!!!

  HUP HUP PAKTOW, HUP HUP PAKITOW💪💪💪


  Maak melding

 6. Trouwens deze actie is niet perse bedoeld om de regering per direct naar huis te sturen, maar om de mensen in het byzonder de jeugdigen/zwevende kiezers bewuster te maken wat voor ravage deze regering allemaal hebben verricht. En dat ze massaal deze regering WEG MOETEN STEMMEN.
  Maakt niet uit voor welke partij zij wel willen stemmen, maar ABSOLUUT GEEN VAN DEZE REGERENDE PARTIJEN!!!!


  Maak melding

 7. Schipper,j hbt Groot gelyk.deze boelvliet mut protest actie houde tege shows n evenementen.j kan nit op t plein zitte kraaien dat Suriname falliet s n vervolgens over e paar dage s t hele volk aan t feesten.en deze domme pakitooo zukt aandagt,om e ranger en e huis t kryge.25 Mei zulle we zien,Dan zulle we zien wat t uitkomst wordt vn d verkiezingen.


  Maak melding

 8. K daag pakitoo boelvliet uit om d grootste protest actie op dinsdag 10 maart t houden.als j balle hb hou die dag die geweldige alles plat actie vn j.zoniet donderop na j Holland weer.


  Maak melding

 9. @Devil,

  Ga terug naar de Lagere school om te leren schrijven.

  Dat geldt ook voor je grote vriend SCHIPPER.

  JULLIE zijn een aanfluiting hier op dit Forum.

  JULLIE ZIJN DE KUMAKOISI LOVERS DIE MEDE SCHULDIG ZIJN AAN DE VERNIETIGING VAN SURINAME.


  Maak melding

 10. Aan mensen met een toiletpapier mentaliteit heb ik totaal geen boodschap! Zijn doen conform hun taakomschrijving, nl ondanks de viezigheid, de smerigheid van zaken zijn ze blindelings bereidt gevonden om het schoon te likken. Naar eer en geweten en met vol passie doet men het.


  Maak melding

 11. @ Henry,ga jy liever op d toiletpot zitte.belangeryk s dt j m boodsgap begrepen hbt.warsgynlyk bn j e bilgatlikker vn die boelvliet.warom donder j nit op nar e ander land.26 Mei NDP d grote winar


  Maak melding

 12. Wiens brood men eet, diens taal men spreekt. Ik zie, ik hoor maar hou wijselijk m’n mond.
  gemodereerd

 13. Spaar je energie toch voor 25 mei . Straks is men zo moe, vergeetachtig en in de war dat wanneer 25 mei in aantocht is, men acuut vergeet te stemmen omdat men al die tijd protestmanifestaties gehouden heeft en daarmee dacht de verkiezingen te hebben gewonnen.


  Maak melding

 14. Artsen moeten er naaryoe. Zij gaan de corona patienten krijgenm
  Deze actie gaat niets voorstellen ondanks geld van Vhp.
  Die geeft deze rat geld.
  Na de mislukte actie zal he horen ” om corona” is men niet geweest.
  Rijke mensen wiens belangen behartigd moeten worden steunen biervliet
  gemodereerd

 15. Bouterse met zijn rovers bende houden niet van Suriname.Ze hebben alleen maar zichzelf verrijkt in 10 jaren tijd ten kosten van alles.Het land is leeggeroofd en failliet gemaakt landgenoten dat deze man nog de president is van het land is voor mij onbegrijpelijk die man heeft alles fout gedaan in zijn leven en is een ramp voor het land.Zijn handlangers heeft hij omgekocht dus die zien het niet meer dan hij ongeschikt is als president van het land.Zijn zoon zit al in de bak in Amerika en nu moeten ze de vader oppakken voor alles wat
  hij fout heeft gedaan zodat er rust komt in Suriname.Hij is een satan die moorden van december 1982 heeft hij nog op zijn geweten.God heeft alles gezien Bouterse maar aan alles komt er een eind idioot.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.