VIDEO: Leerlingen op bromfiets gewond na aanrijding in Suriname

6
VIDEO: Leerlingen op bromfiets gewond na aanrijding

Twee leerlingen van de technische school in Nickerie zijn vanmorgen gewond geraakt na een aanrijding met een Noah busje. De redactie van Waterkant.net verneemt dat de bestuurder van de bromfiets geen voorrang heeft verleend aan het andere voertuig, dat over een voorrangsweg reed.

Het ongeval vond omstreeks 10.30u plaats op de kruising van de Aloepiestraat en de C. van Daalstraat te Van Pettenpolder. De bromfiets reed over de Aloepiestraat en het busje over de Van Daalstraat, toen de aanrijding plaats vond.

De bestuurder van de bromfiets knalde daarbij tegen de voorruit van het busje en vloog daarna in de berm langs de goot. Hij liep een beenfractuur op. De bijrijder lag op het wegdek en kreunde van de pijn.

Beide leerlingen zijn door een ambulance afgevoerd. De Surinaamse politie was ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.

Een filmpje op de plek van de aanrijding:

https://www.instagram.com/p/B9XExVVFHV0/?utm_source=ig_web_copy_link

6 REACTIES

 1. Hebben zij wel een bromfietscertificaat.
  Ze springen maar op alles wat wielen en een gaspedaal heeft. Kennen de verkeersregels niet. Hoop dat ze beiden spoedig herstellen. De ouders horen ook hierop toe te zien wat hun kind wel en niet mag. Laat je geen motorische voertuigen besturen zonder dat zij verkeerslessen hebben genomen en voorzien zijn van een geldige certificaat. De dood ligt altijd op de loer.


  Maak melding

 2. Gewoon doorvragen .
  Hoe komt dat er zoveel mannelijke bestuurders aanrijdingen maken.Wat hebben ze gezien waarom hebben ze zo hard op die gaspedaal getrapt,wie was met de begeleider van GGZ met vakantie in Suriname en kom je achter de naakte waarheid een zwakbegaafde omgebouwde travo genaamd” laat me” liep in haar vrouwen kleding rond en die schaffeur zei heel beleefd dag schat en hoorde met een zware stem dada ik ben” laat me “kom uit Hoogvliet Zalmplaat .Tja van de schrik trap je op 130km per uur .” Laat me” je was 17 Januarie 2019 gestopt 4 maart 2020 begin je weer met pesten ik kan ook kinderachtig doen.Stop of we gaan door tot het bittere eind vraag jou begeleider mijn Sterrebeeld moet je niet treiteren.Zal je beetje helpen mongool ben geen Leeuw denk aan gift.


  Maak melding

 3. Zielig wijf”laat me” ze heeft mij geraporteerd ik zeg jou je gaat niet met mij kunnnen.En een ding gaan ze onderzoeken wie is eerst begonnen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.