dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRotterdamse oud-atletiektrainer Jerry M. krijgt taakstraf en behandeling

Rotterdamse oud-atletiektrainer Jerry M. krijgt taakstraf en behandeling

-

Does Travel - naar Suriname

De Rotterdamse oud-atletiektrainer Jerry M. heeft donderdag 180 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van vijf maanden gekregen voor ontucht met drie minderjarige meisjes. Ook moet hij zich laten behandelen.

M. zou de afgelopen 35 jaar zeker negen meisjes hebben misbruikt. Met zeker vier van hen zou hij in de jaren 80 meerdere jaren onbeschermde seks hebben gehad. Twee van hen werden zwanger.

Het Openbaar Ministerie had een hogere straf geëist voor ontucht met vier meisjes, maar de rechter vindt niet alle ontucht bewezen en wijst erop dat de man het lichaam van zijn pupillen niet is binnengedrongen.

De eis was twee jaar cel, waarvan acht maanden voorwaardelijk.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Deze seksueel gefrustreerde idioot, hoop niet dat hij zelf kinderen heeft. Want dan zijn deze ook niet veilig voor hem.Deze straffen zijn veel te mild. Hij moet zich zeker laten behandelen want hij heeft een hele zieke geest. Of behandeling zal helpen is nog vraag. Gewoon castreren en zijn handen afhakken. Deze pedofiel hoort op een onbewoond eiland thuis met een paar krokodillen. Hij is een groot gevaar voor kinderen.


  Maak melding
 2. ’t is toch een paradijs daar voor verkrachters en (kinder)misbruikers. En als ze niet helemaal honderd zijn ook nog TBS erbij. Die Harvey Weinstein en Bill Cosby zijn er niet zo makkelijk van af gekomen he…


  Maak melding
 3. Effe uitrekenen: 9 meisjes misbruikt! 180 u werkstraf!! Dus 20 uur per meisje!! Dat is toch zo gepiept!! Hoj houdt dan heel veel tijd over voor nieuwe slachtoffers!!


  gemodereerd
 4. Wat een lachertje zeg, deze man hoef niet eens achter de tralies en hij mag de komende 3 jaar geen trainer zijn. Daarna dus wel!
  Je heb gelijk Hongkongfree, wat een paradijs. Ik hoop dat hij niet naar Su/Thailand of waar dan ook verhuist om zogenaamd kinderen in sport te begeleiden.


  Maak melding
 5. @ HongKongFree: Deze man krijgt nu behandeling. Hij gaat leren om zich aan te passen aan de Nederlandse normen en waarden. Hij had nog niet begrepen dat wat je in Suriname kunt maken dat dat niet in Nederland kan. Of bedoelde je wat anders?


  Maak melding
 6. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Rotterdamse oud-atletiektrainer Jerry M. krijgt taakstraf en behandeling.

  Ik dacht dat deze smeerlap van een Jerry Monsels, reeds onder behandeling was.
  Een extra MEDICATIE via de bekende BAAS WATERVAL zou tijdens de behandeling van toepassing kunnen zijn.
  Zie en lees meer over deze smeerlap van een Jerry Monsels.
  Zucht. Politie wist van misbruik Jerry Monsels – (GeenStijl.nl)
  De politie wist van de praktijken van “atletiektrainer” Jerry Monsels, die vanaf 1982 stelselmatig de verkeerde speer gebruikte voor zijn training met jonge meisjes.

  Totale smeerbeer Jerry maakte zelfs twee jonge meisjes zwanger.
  Met andere meisjes (11 tot 15 jaar) keek Monsels dierenporno en had hij ‘bijna wekelijks onbeschermde geslachtsgemeenschap’.
  Dan val je toch van je discus als je in De Telebelg leest dat de politie al wist dat Jerry de dierenrukker geen zuivere koffie is.

  Lees ook een vorig artikel van (waterkant.net) d.d. 11-01-2019 over deze SMEERLAP.
  RET buschauffeurs eisen ontslag van in opspraak geraakte atletiektrainer.


  Maak melding
 7. Hij moet zich schamen wat hij gedaan heeft.Als het mijn dochter was dan wist ik precies wat ik moest doen tegen deze idioot. Hij moest in Amerika zijn die lul.


  gemodereerd
 8. De rechter vindt niet alle ontucht bewezen en wijst erop dat de man het lichaam van zijn pupillen niet is binnengedrongen…..NIET IS BINNENGEDRONGEN….en toch zwanger…?? HOE DAN ? Met REMOTE CONT(R)OL ?


  gemodereerd
 9. Nederland is streng geworden…Aan de andere kant…. Surinamers staan positief aangeschreven in de Nederlandse samenleving… Mensen,, over Mijnheer M.. oen sabi, behandeling op direct van de rechtbank is.. de laagste vorm van TBS…. Wekelijks rapport en.. moreel alle zekeringen in zijn hoofd resetten….


  Maak melding
 10. Hij heeft zjjn genot gehad.zijn familie schijt nu. Gelukkig niet achter tralies nu kan de familie van zijn slachtoffers met hem gaan praten. Hij hoeft niet bang te zijn hij hieft nist achterom te kijken. Overal vrij wandelen.
  Een rooie n is een mislukte n
  De duivel in mensengedaante


  gemodereerd
 11. Pedofielen horen geëxecuteerd worden. Publiek ophangen of levend verbranden. Typisch Nederlandse rechtstaat die pedofielen beschermen dan slachtoffers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES