vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt illegale geldwisselaars bij openbare markt Nickerie aan

Politie houdt illegale geldwisselaars bij openbare markt Nickerie aan

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen week zes illegale geldwisselaars in het district Nickerie aangehouden. Betrokkenen stonden voor een supermarkt op de openbare markt geld te wisselden, zonder dat zij daarvoor vergunning hadden meldt het Korps Politie Suriname

Bij deze zes verdachten zijn naast Surinaamse dollars ook onder andere Amerikaanse dollars, Euro’s en Guyanese dollars aangetroffen en in beslag genomen. De mannen zijn door de Recherche van Regio West aangehouden ter zake overtreding van de Deviezenregeling en de Wet Economische Delicten.

Deze zaak is uiteindelijk buiten proces afgehandeld na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie. Nadat de verdachten boetes hebben betaald zijn zij na verhoor heen gezonden, meldt de politie.

Vorige maand had de Surinaamse regering al aangegeven dat zij streng zou optreden tegen illegale wisselaars:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Dus morgen gaat de koers droppen??
  ..
  ..
  Ik denk het niet. Hij gaat gewoon verder stijgen.
  Wat verwacht je anders met deze regering.


  Maak melding
 2. De geld wisselaars krijgen die harde dollars toch niet zomaar : winst = verkoop – inkoop .
  $3 = $13 – $10. . Zo simpel is dat om rijk te worden . Ze moeten ook leven . Ze hebben ook een gezin om onderhouden .


  Maak melding
 3. Regering van Suriname πŸ‡ΈπŸ‡· niet deze gasten zijn de Grote jongens, gewoon die Cambio’s Houders daar moeten jullie gaan en niet die kleine man op de Markt hun zijn niet de veroorzaker dus al houden jullie die gasten op de Markt de Koers gaat toch niet omlaag gaan want zijn niet die jongens op de Markt die jullie hebben aangehouden bepalen dat πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Dit noem ik een πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ van de Regering.


  gemodereerd
 4. Wisselen doe je bij een bank of Cambio verder geen gelul. Aanpakken die illegale praktijken.


  gemodereerd
 5. Beste mensen, jaren geleden werkte ik als schoolgaande jongeman op de zaterdagen en schoolvakanties op de centrale markt. Om mijn bijdrage te leveren aan mijn familie. En het waren altijd de politie of militairen die zo ”begaan” waren met een rechtvaardige samenleving, dat ze onder mom van economische stabilisatie je hossel kapot maakte. Als kleine hosselaar werd je steeds in de gaten gehouden, zodra je wat verdiende aan wissel mamie, moest je gaan “storten” bij de “moedige politie/militairen”. En natuurlijk de rechtgeaarde politieagent of militair treft zeker geen blaam. Maar de abanies wel.

  Het zijn niet de kleine hosselaars die Suriname naar de afgrond hebben geduwd, maar de grote abanies, die menen te weten hoe je een land moet leiden. Welk bedrijf heeft Bouta op eigen benen ooit uit de grond gestampt. Gewoon met bloed zweet en tranen? NO WANGGGGGGGGGGGGG!!!!!!!

  Altijd de staat geroofd en de Surinamers. Elk idioot kan bij wijze van praten met geleend geld of gestolen kapitalen, de bloemetjes buiten zetten. Het is heel makkelijk om andermans geld te verbrassen!!!!!

  Geeft Suriname en de Surinamers gelijke en eerlijke kansen. Investeer in goede scholen en opvang voor werkende ouders. Help mensen d.m.v. coaching om op het eerlijke pad te blijven. En wie niet wil werken, na een paar malen gewaarschuwd te zijn zal ook niet eten. Misschien terug naar een soort opvoedkamp, waar onder leiding van eerlijke deskundigen mensen een val wordt bijgeleerd.

  Gado yepi wi, want we soengoe!!!!!


  Maak melding
 6. Zo blij in de Diaspora! Wij zullen vanuit de hele wereld weer geld en dozen sturen om het volk te helpen en zo de economie. Nog steeds is het geeld uit de Diaspora een grote economische input voor het land. Immers wie geld heeft koopt.


  Maak melding
 7. @Sammy
  Dozen opsturen met inhoud kom je niet ver dan de Jules Sedney haven.
  En geld sturen moet je echt oppassen voor de fiscus/Douane.
  Zeker als iemand in de uitkering zit in Nederland. Ik ken zo een geval . Ze zijn scherp . Ik stuur laatst een doos naar mijn zusje en ze heeft de helft van de spullen niet in handen . Doos was open gescheurd !


  Maak melding
 8. Het zou erg in ons land dat zelf jonge kinderen op dievenpad gaat. Stelen en roven. Dit is te erg voor woorden. Het wordt met de dag erger. Er blijft niets over van ons land en volk. De armen die in een bouwvallig huisje wonen met 15 man en hun ndp vlag voor de deur ontvangen een voedselpakket met rottigheid erin. Een ieder tracht zijn kop boven water te houden zodat ze niet verzuipen onder deze regering


  Maak melding
 9. In feite wordt er een show opgevoerd door de politie.
  Op de centrale markt wordt er jaren lang illegaal gewisseld onder toeziend oog van de politie.
  Agenten wisselen ook daar, krijgen ze meer srd voor hun euros en dollars.

  Ga de corrupte leiders v/h land oppakken, maar daar hebben ze geen ballen voor.

  Regering en dna bestaat uit: een veroordeelde moordenaar/drugscrimineel, dieven,
  schurken, verkrachters, oplichters en kruimeldieven.
  Deze was ik vergeten een echte bankrover!

  Hoe wil je in een schurkenstaat dan streng optreden tegen illegale praktijken.
  Wie houdt wie nu voor de gek?

  Suriname is een “verloren land”


  Maak melding
 10. Boutako heeft het presidentschap bevlekt met zijn vonnis, boutako heeft het land van midden inkomens land gedegradeerd tot triple C-ratingsland, boutako heeft de OVERHEID OMGEDOOPT TOT ROVERHEID, boutako heeft die waardige SRD van 2,80 tot WAARDELOZE SRD 10,50 die tot nu toe nog steeds niet te stoppen is, boutako dokt als STRUISVOGEL die steeds niet ter verantwoording wil komen afleggen in het parlement wat dat betreft kan hij zijn naam in THE BOOK OF WORLD RECORD schrijven als de enige zittende president die veroordeeld is en niet in het parlement wil verschijnen om zijn verantwoording af te leggen. Boutako de enige president is die tijdens zijn eigen persconferentie een Tralala verhaal komt vertellen al dan niet onder invloed van alcohol, terwijl jij als eerste burger van het land je juist Zzooo voorbeeldig mogelijk dien te GEDRAGEN!!
  Voor het eerst in de Surinaamse geschiedenis is nummer 1gezin van het land die zowel vader als kinderen, maar ja ook gelukkig niet allemaal, een veroordeling op hun naam hebben staan.

  HEEEEELLL TRIEST HOOR!!!!


  Maak melding
 11. Kondremangs
  Dat waren hosselmangs van DiDiBri die moesten wisselen voor de partijkas van de ndp in nickerie. ……want die meer dan 1 miljoen us was daarvoor bestemd om stemmen te kopen. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES