Man die huis in brand stak en zelfmoord pleegde is bekende 74-jarige Surinaamse wielrenner

12
Man die zelfmoord pleegde is bekende 74-jarige Surinaamse wielrenner

De man die maandag zijn huis in brand stak en daarna een einde aan z’n leven maakte, is een bekende Surinaamse wielrenner van weleer. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om de 74-jarige Robby Frans D’Arnault, wonende aan de Kampong Ketjilweg in het district Saramacca.

D’Arnault, ook wel bekend als ‘Bouta van Saramacca‘ was de oudste en nog actieve wielrenner van Suriname (foto). Hij won diverse prijzen en kreeg in 2003 nog een speciaal certificaat voor zijn aan de Surinaamse sportgemeenschap bewezen prestaties.

Hij begon in de jaren zestig met de wielrensport op de wielrenbaan bij de Surinaamse Voetbalbond, thans Andre Kamperveen Stadion. D’Arnault heeft Suriname verschillende malen vertegenwoordigd in het buitenland waaronder Trinidad, Frans Guyana, Guyana en Barbados.

Waarom hij vandaag doordraaide en overging tot afbranden van zijn woning, is nog niet bekend. De man zou met zijn jachtgeweer op de auto van zijn buurvrouw hebben geschoten. Ook schoot hij haar hond dood.

Vermoedelijk was hij op zoek naar de buurvrouw, maar die was niet thuis. Het onderzoek is in volle gang.

12 REACTIES

 1. De situatie doet met mensen hoor! Sommigen springen van een brug of drinken gif. Zolang de Almachtige God niet ingrijpt in deze slechte wereld zal geen mens de situatie kunnen veranderen. Geen enkele menselijke regering is opgewassen tegen deze problemen, integendeel onderdrukken en misleiden politieke regeringen hun onderdanen.
  gemodereerd

 2. Buurvrouw heeft geld bij hem geleend en nooit terug betaald ondanks diverse verzoeken.
  Leen geen geld uit in goed vertrouwen, het geeft ergernis en je bloeddruk gaat omhoog.
  Jammer dat die hond het ook moest ontgelden.

  R.I.P.
  Familie sterkte


  Maak melding

 3. Zielig!Gelukkig heeft hij geen anderen vermoord.Jammer zijn er mensen onder ons die zich schuldig hebben gemaakt aan massamoord en nog op handen worden gedragen door grote groepen van onze samenleving.
  gemodereerd

 4. Bouta had ook zijn eigen lelijke kop moeten bossen na die 15 in het Fort dan had dat ons veel leed bespaard gebleven en zou Suriname nu floreren.


  Maak melding

 5. Kondremangs
  Bouta van saramacca? Geen idee waarmee hij zat en waarom hij tot zo’n daad kwam. ….als DiDiBri daadwerkelijk van Suriname en de surinamers houdt. …..springt hij met die lelijke kop van hem. .van de bosje brug. .samen met zijn boevenbende. ..
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.