Familie verkeersslachtoffers zoekt financiële steun voor begrafenis

22
Familie verkeersslachtoffers zoekt financiële steun voor begrafenis

De familie van de 24-jarige autobestuurder Ruben Betje en zijn moeder, die op 25 november bij een frontale botsing om het leven kwamen, is op zoek naar financiële steun voor de begrafenis. Dat liet een kennis weten via social media.

De familie zoekt steun. Als je wat kan missen, hoe klein het ook is, voor de begrafenis van moeder en zoon die omkwamen aanrijding te Albina, neem dan contact op met nummer 8226192” luidt de oproep.

Bij de frontale botsing tussen twee voertuigen op maandag 25 november op de Oost-Westverbinding in Suriname, was er naast de moeder en zoon nog een dode te betreuren.

Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de voertuigen in tegengestelde richting reden over de Oost-Westverbinding. Op een bepaald moment heeft een der bestuurders ter hoogte van de Adjoema bergi vermoedelijk een inhaalmanoeuvre gemaakt.

Bij die gelegenheid vond de frontale botsing plaats, waarbij er drie doden te betreuren zijn.


22 REACTIES

 1. Weer een dodelijke drama en weer gaat de familie op de bedel toer om hun familie te kunnen begraven.. De familie kan makkelijk aankloppen bij 1 voor 12 of de sociale dienst. Bouta en Ingrid hebben 14 miljoen USD gekregen van China, dus de begrafenis is zo geregeld. Met dit geld kan Bouta alle begrafenissen betalen in ons landje. Familie even langs lopen bij Bouta. Misschien is het raadzaam dat Bouta voor heel Suriname begrafenisverzekeringen gaat afsluiten.

  R.I.P. Moeder en zoon
  Familie sterkte hoop dat het lukt bij Bouta om dit voor elkaar te krijgen,


  Maak melding

 2. Kijk, dit is een voorbeeld en zeker voor alle weg piraten en criminelen, of zeker idioten op de weg.
  Mensen denk goed na, dit is een dramatische ontwikkeling tegen het beter weten van alle verkeersslachtoffers. Verbeterde mentaliteit is desgewenst nodig . In Nederland kennen we van AnaarB.nl , voor alle weg informaties . In Suriname zou gelden : voorzichtigheid geboden op de weg voor criminelen en/of piraten of wel ook idioten. Die idioten moeten die ongelukken veroorzaken moeten afgeperst worden voor alle daden inclusief gevolgen van hun handelingen op de weg. Zo ook begrafenis kosten . Eigen schuld dan Pecht gehad .Punt uit.


  Maak melding

 3. Eten drinken feesten en erop los gaan en bigi teng spelen dat is op de eerste plaats in Suriname. Noodgeval is op de laatste plaats. Huis verzekeren en een uitvaartverzekering dat komt niet voor in het woordenoek bij surinamers. En nu in een noodgeval moet je de samenleving gaan vragen. Vraagt het maar aan de NDP die hebben hun zakken vol. Want als je goed kijkt naar de foto’s en video op social media dan zie je welk soort daar staan te juichen nadat de president van zijn snoepreis terug kwam. Verder sterkte aan de nabestaanden.


  Maak melding

 4. Volgens de NDP en hun aanhangers mankeert er niets in Suriname. Recent is de volksmislijder Desire Delano Bouterse een gedekte Chinese cheque thuisgekomen. Hoe erg ook misschien kunnen de nabestaanden van de slachttoffers aankloppen bij de paarse regering.


  Maak melding

 5. Wie zoekt die vindt, hij was gewaarschuwd door de familie, RIJ NIET HARD, NO RACE, NO RIJ TRANGA, ANDERS WO DEDE. Neks no fout was zijn gedachte. Maar toch is een helpende hand goed in dit geval.


  Maak melding

 6. Mensen blijven als gekken rijden.
  Ben dagelijks in het verkeer wat een chaos.
  Autobestuurders die geen respect hebben voor hun medemens/medeweggebruikers.
  S’avond rijden zij met blauwe lichten aan en parklicht.
  Je heb ook van die idioten die alleen met dagrijverlichting rijden, volgens mij weten zij
  niet eens waarvoor het bestemd is.
  Ze rijden met donkere ruiten waarbij er geen oogcontact is.
  Oh, er is geen beschaving meer in Suriname.
  Als ik in de avonduren voorbij politie Tanmenga rij is het donker.
  Volgens mij slapen de agenten.
  De beschaving heeft plaatsgemaakt voor verloedering.
  Waar is vooruitgang gebleven met zoveel technologie.

  Mensen de vele doden in ons geliefd land ligt aan de leiding van dit land.
  Nabestaanden sterkte met jullie verlies.


  Maak melding

 7. Er is genoeg vuurwerk geïmporteerd voor de schijnheilige huizen. Aan geld
  geen gebrek maar waar komt dat geld vandaan is het niet het bloed van deze
  arme mensen?.


  Maak melding

 8. Ik bel zo meteen het nummer die is vermeld. Mensen in nood ga ik altijd helpen. Ik maak over een half uur iets over via western Union. Aangezien mijn politieke neutraliteit, maakt het mij ook niet uit wie de mensen waren. Ieder mens is uniek en wonderbaarlijk geschapen. Love you all. Gecondoleerd vrienden en familie.


  Maak melding

 9. Janmohal, het werkt prima zo. Ik heb de familie gebeld , gevraagd op wiens naam het moet, naam gekregen en ontvangstnummer geappt naar de familie. Zo weet je naar wie dat geld gaat. Je kan ook een (hakringbank)rekening nummer krijgen van de familie.


  Maak melding

 10. Je zal altijd Surinamers hebben die toch wat geven en niet schelden .

  Wat is een 20 euro om over te maken zal ik ook doen daar ik in Nederland woont met mijn sociale uitkering .

  Familie Gecondoleerd en veel sterkte ik heb u telefoon nummer ik bel wel op .


  Maak melding

 11. Belachelijk gewoon deze oproep. Een verzekering zou inderdaad geholpen hebben. Wel bigi doen en zonder verzekering door het leven gaan . Kom nou mang.


  Maak melding

 12. Oom Bert, is wel tof van u dat u wat wil sturen ondanks een uitkering. Het geeft altijd een fijn gevoel als je een ander helpt. Niet iedereen heeft geld om een verzekering af te sluiten in Suriname. Ik weet wat het is om geen geld te hebben en in Su. Toen ik nog daar woonde In 2014/15 had soms niets te eten. Mie njang piena!


  Maak melding

 13. Hier een politieke Tip!

  Meneer Bordoaux meer bekend als monie dagoe komt langs met zijn geld machine en zijn bladblazer.
  U hoeft alleen maar te bellen naar een abop
  Meething point bij u in de buurt.

  Gecondoleerd en sterkte familie en nabestaanden.

  Doe het maar, komt zeker goed als uw familie achter hun staat bij de komende verkiezingen.


  Maak melding

 14. Those negative comments are not from real Su people.Fake false floekoe mofo.Wan Gado deh,dang oenoe wani go na hemel.Takroe manierie no boeng.Gado srefie o drai eng baka te joe abie jepie fanodoe.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.