Moeder en zoon ter plekke overleden bij frontale aanrijding Oost-Westverbinding

13

Bij de frontale botsing tussen twee voertuigen gisteren op de Oost-Westverbinding zijn een 24-jarige autobestuurder en zijn moeder ter plekke overleden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. In totaal waren er drie doden te betreuren.

In het ene voertuig zaten de 24-jarige autobestuurder Ruben Betje en zijn moeder. Beide zijn ter plaatse overleden. De personalia van de moeder is nog niet bekend. In het ander voertuig zaten drie personen inclusief de bestuurder. Een der mede inzittenden kwam ter plaatse te overlijden.

De chauffeur en de andere mede inzittende zijn per eigen gelegenheid afgevoerd naar de richting van Albina. Vermoedelijk zijn ze overgebracht naar Frans-Guyana voor medische behandeling. De personalia van de derde verkeersdode is ook nog niet bekend, aldus de Surinaamse politie.

De politie van het bureau Moengo kreeg via het Command Center de melding van de aanrijding met dodelijk afloop in de omgeving Adjoema bergi, op de Oost-West verbinding. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat de voertuigen in tegengestelde richting reden over de Oost-Westverbinding.

Op een bepaald moment heeft een der bestuurders ter hoogte van de Adjoema bergi vermoedelijk een inhaalmanoeuvre gemaakt. Bij die gelegenheid vond de frontale botsing plaats, waarbij er drie doden te betreuren zijn.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van de drie verkeersslachtoffers officieel vast. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen ter obductie in beslag genomen.

De politie van Moengo is belast met het onderzoek van deze aanrijding.


13 REACTIES

 1. Wat verschrikkelijk.
  Dit is ook de schuld van de goede wegen (rob)
  Dit is ook de schuld van de geïmporteerde auto’s.(luci)
  Sterkte mensen

  Gelukkig heeft de minister van tanken nog een vergunning verleend voor de verkoop van benzine.
  Volgens hem gaat de prijs van benzine omlaag, zodat er meer getankt kan worden en er nog meer ongelukken kunnen plaatsvinden.
  Smart ass


  Maak melding

 2. Oma taki, is er sprake van het noodlot? Opa taki, nee gewoon pech op een verkeerd moment door veels te hard rijden. Als je moeder, vrouw of kinderen met je meerijden, moet je toch dubbel voorzichtig zijn of niet. Deng jongkoemang fa a ting disi, no e denki leki oenoe ting. Voorkomen is beter dan genezen, nee. Het lijkt wel met de dag erger te worden met deze doodrijders, ondanks voorlichting en waarschuwingen no rij zo tranga. Sa joe e klets zeggen ze boos, na mi libi, no joke. Had hij minder hard gereden, dan kon hij nog uitwijken, maar met 140km, want na minstens zo hard deng rij tapoe a pasi, a de onmogelijk, na soso rem, ma toch kaboem. Zelf met snelheden van boven de 200km wordt er gereden, no joke. Triest gevolg.


  Maak melding

 3. No mang dit is triest ! Ongeacht de situatie , namens politiek neutraal wil ik de nabestaanden, vrienden en familieleden heel veel sterkte wensen. Zulke berichten doen met me😥


  Maak melding

 4. De oost-west verbinding moet al lang voor een rijrichting twee or drie banen hebben. Als elke regering een stukje weg kiest om een twee baans weg elke rij richting te bouwen dan hadden we nu een mooie wegen net.O , vergeet niet de eerste rijstrook m
  oet extra verhard zijn . De zware trucks moeten op die stroke rijden en moeten voor de extra verhardinging extra wegen belasting betalen.
  We hadden dan geen head on botsingen. Je krijgt wat je voor betaald hebt. Niemand schreuwt om iets anders!


  Maak melding

 5. Tunggak@ prima hoor ontdekking van de eeuw jou idee word wel een wereld primeur goedzo,mooi man en een andere slimme wil een aluminium vangrail hier zijn de slimste mensen met de beste ideeën.


  Maak melding

 6. Je hoeft niet ver te gaan om te zien dat sommige bestuurders inhalen terwijl er een tegenligger komt.
  Op de zogenaamde highway moest ik diverse keren stoppen in het gras omdat de tegenligger een voertuig inhaalde terwijl ik op nog geen 20 meter afstand hem tegemoet kwam rijden.
  Al licht knipperend kon je zien dat de bestuurder lachend met zijn mede passagier mij voorbij reed en je zag hem zeggen “na mi abi dikatie”


  Maak melding

 7. Ja wat nieuws, er vallen toch iedere dag doden en gewonden in Suriname. Ze roepen deze ellende toch over zichzelf af. 💀👿
  Ik zou het aanmoedigen een bordje op ieder straathoek:RIJD LEKKER DOOR DAN BEN JE DE EERSTE OP JE EIGEN BEGRAFENIS. 😁


  Maak melding

 8. Zonder een waarde oordeel te vellen, want ik was niet daar, wens ik de nabestaanden ontzettend veel sterkte toe met het verlies van hun dierbaren. 🌹


  Maak melding

 9. Suriname heeft een laag niveau verkeer ook betwijfel ik de rijlessen risico’s en het domme 1 baan verkeer achter elkaar rijden hahahaha wat een domme structuur stuur sowieso andere kant neem les in London en welke president ziet het niet echt dom
  gemodereerd

 10. Het is hartverscheurend,
  Al zij er 6 baanswegen er zullen dit soort tragische gebeurtenissen zich voordoen.
  Mensen neem je verantwoordelijkheid jegens jezelf, je passagiers en je mede weggebruikers. Voorrang hebben is een recht en geen verplichting. Je verstand gebruiken is wat je moet doen in het verkeer.
  Nee de re wegen en wat dan ook is niet de oplossing.
  Aan de nabestaanden, sterkte !.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.