Doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding nabij Moengo

12
Doden bij zware aanrijding Oost-Westverbinding nabij Moengo
Foto - Memo De Boodschapper Loenersloot

Bij een zware aanrijding op de Oost-Westverbinding nabij Moengo/Albina, zouden maandagavond enkele doden zijn gevallen. De redactie van Waterkant verneemt dat het zou gaan om drie doden ter hoogte Adyuma Bergi (Moengo). Dat is nog niet bevestigd!

Op filmpjes die ter plekke zijn gemaakt zijn inderdaad twee levenloze lichamen te zien. Ook zijn er foto’s van twee voertuigen te zien die ernstig beschadigd zijn. De redactie verneemt dat het Korps Brandweer Suriname en het Korps Politie Suriname momenteel ter plekke zijn.

Er is nog niet veel officiële informatie beschikbaar, dus wordt het bericht later aangevuld.

UPDATE – Onder de slachtoffers zijn een moeder en haar zoon. Lees alle officiële info hier:

12 REACTIES

 1. De overheid moet voor elke rijrichting twee banen aanleggen en
  tussen de twee banen een aluminum weg verdeling.

  Macho zijn en hard rijden gaan hand in hand. Psychologen volunteers?


  Maak melding

 2. Officieel is het ongeval nog niet bevestigd maar men kan niet wachten met hun onzinnige reactie,s en het wiel weer uitvinden met hun aluminium weg verdeling let wel ALUMINIUM waarom niet van plastic of rubber.


  Maak melding

 3. Laat Me. Ik mag je wel. Ik zie je als een soort matie. Laat die puinhoop daar kom je hier in kowru kondre wonen. Hier is het dag in dag uit slecht weer. Als ondernemer heb ik een heerlijke leven, ondanks ik iets van meer dan €50.000 per jaar aan de belasting geef voor het niets doen. Veel van mijn belastinggeld gaat naar steuntrekkers die echte mang komen spelen in Su.


  Maak melding

 4. Wij kunnen met z’n allen de verkeersveiligheid in Suriname terug brengen door massaal de verkeersregels te respecteren en na te leven. Ook de overheid kan haar bijdrage te leveren door te handhaven. Zichtbaar op straat zijn en zorgen dat een ieder zich aan de regels houdt.


  Maak melding

 5. Ik blijf het maar herhalen. Dit natuurlijk tot grote woede van de aanhang van de oppositie. Vanaf het moment dat de regering Bouterse de wegen ging verbeteren ging het mis in het verkeer. Onder de regeringen van Venetiaan was het zeer belabberd gesteld met de wegen in Suriname. Mensen kunnen thans anders dan voorheen nu op veel wegen zich snel en makkelijk verplaatsen.

  Door de goede begaanbaarheid van de wegen gaan mensen hun aandacht verslapen in het verkeer. De concentratie neemt af. Ze zijn daardoor ook eerder geneigd om meer verkeerde dingen te gaan doen tijdens het rijden. Deze zijn o.a.: Smartphone gebruik tijdens het rijden, bellen tijdens het rijden, makkelijker eten en drinken tijdens het rijden. Dit leidt enorm af, dagdromen tijdens het rijden omdat er geen hindernissen zijn, negatieve emoties zoals woede, frustratie en verdriet tijdens het rijden, en passagiers die de chauffeur afleiden tijdens het rijden.


  Maak melding

 6. Wat is volgens RobG de schuld van de regering dat er doden vallen in het verkeer.

  Beste RobG, dan maar de wegen tijdens regering Vene. Want Bouterse was een moordenaar dat is algemeen bekend.
  En nu weer een moordenaar vanwege het verbeteren van de wegen.


  Maak melding

 7. Ze waren wederom gewaarschuwd om niet te hard te rijden en oplettend te zijn. Maar zoals meestal het geval is, neks no fout, mi e rij wagi moro joe, sai wang taki mi, mi no sabi rij, sa joe e bemoei bakka, na mi libi tog, eeh brade no span, dede de gi wi alle, a efoe mi moes dede na wagi, neks no fout, na mi libie.


  Maak melding

 8. RobG 26 november 2019 At 12:33

  Door de goede begaanbaarheid van de wegen gaan mensen hun aandacht verslapen in het verkeer. De concentratie neemt af. Ze zijn daardoor ook eerder geneigd om meer verkeerde dingen te gaan doen tijdens het rijden. Deze zijn o.a.: Smartphone gebruik tijdens het rijden, bellen tijdens het rijden, makkelijker eten en drinken tijdens het rijden. Dit leidt enorm af, dagdromen tijdens het rijden omdat er geen hindernissen zijn, negatieve emoties zoals woede, frustratie en verdriet tijdens het rijden, en passagiers die de chauffeur afleiden tijdens het rijden.

  Oeps na zo joe e doe no?


  Maak melding

 9. Kondremangs
  Laat Lawpi en cursus Nederlands gaan volgen. ..ipv verslappen. …verslapen. ….denk je dat we achterlijk zijn in Su dat we ons de hele dag verslapen? ???? Enne. .ben je nu ineens psycholoog geworden pseudo econoom? ??? Je lijder DiDiBri heeft negatieve emoties tav jouw land Nederland. ..jo bongrobita. …..vandaar dat hij en zijn boevenbende ons land hier naar de verdoemenis helpt. …1 januari 2020 20 % verhoging EBS tarieven. …..wo ka Moro djaso. ….
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.