NDP bestelde honderden porties eten voor bijeenkomst te Colakreek

89
NDP bestelde honderden porties eten voor bijeenkomst te Colakreek
Foto: (c) Hook & Catch Suriname

De politieke partij van president Bouterse, de Nationale Democratische Partij (NDP), heeft afgelopen weekend honderden porties eten besteld ten behoeve van de politieke bijeenkomst die zondag gehouden werd te Colakreek. Bij één bedrijf in Paramaribo werden maar liefst 340 porties door de NDP besteld.

Het ging daarbij om patat met vis, moksi alesi met gestoofde kip en rijst met groenten en vis/kip. Het eten moest binnen 3 uren worden klaargezet en werd door de NDP zelf opgehaald. Het is niet duidelijk of er bij meerdere restaurants eten besteld is.

De partij had het eten wellicht nodig voor de honderden mensen die waren gemobiliseerd, om op kosten van de NDP, de president zondag te verwelkomen na zijn reis naar China en het nieuws van zijn veroordeling. Volgens dagblad Trouw werden ruim zeventig bussen daarvoor ingezet die de mensen naar de bijeenkomst brachten. Daar was ook gezorgd voor een mobiele truckpodium en feestelijke muziek.

De aanpak van de NDP kan op veel kritiek rekenen. Critici zien hierin het zoveelste bewijs dat de NDP niets anders is dan een zogenoemde Njang Dringi Prisiri (NDP) partij en geven aan dat mensen die het niet breed hebben geronseld worden voor een bordje eten en gratis vervoer. Zij leggen daarbij ook een link met de staatskas, die door regeringspartij NDP voor dit soort doeleinden aangesproken zou worden.

Het bedrijf dat het eten aanleverde postte zelf een bericht hierover op Facebook:


89 REACTIES

 1. De horde hongerige domme massa die daar aanwezig waren wachten vol ongeduld op ht moment dat men overging om al dat eten te verdelen. Ht was n hari n troesoe gedoe daar om eten.daarmee hft d ndp bewezen wie zyn achterbaan is.aln mr junkies rokers snuivers n criminelen.de beter geschoolde mensen mt croolse afkomst in ht byzonder gaat zich nooit scharen achter zo’n opraapsel vn n party want dat is ver beneden hu niveau. De ndp is gewoon n schandalige bende wettelozen byelkaar.


  Maak melding

 2. Laffe klootzakken jullie vallen uit frustratie de arme bevolking aan.maar die zal zegevieren over jullie corruptelingen die altijd gestolen hebben toen jullie aan de macht waren.so moven ☻☻☻


  Maak melding

 3. Overduidelijk bewijs voor gans de wereld. Ndp of njang, dringi prisiri is niet om land en volk tot volle wasdom te brengen, maar om land en volk afhankelijk te maken en te verarmen. Oma taki deng portie no lokoe swiete noch heerlijk. Opa aksi faso? Oma taki a gersie a dagoenjang e meki gi deng dagoe foe oenoe.


  Maak melding

 4. Boengkopie portie die razendsnel zijn klaargemaakt kunnen onmogelijk goed smaken, oma taki. Zelf a dagoenjang sa mi e boroe ziet er beter uit en als ik dat zou opscheppen op een bord voor Tjallie of motjo Lena zouden ze heerlijk smullen, want ze hebben altijd honger, zoals het gros der luie begi nietsdoende bedelende ndp paria’s. Eeh dag Opa en oma eeh hebt opa en oma wat lekkers voo me?


  Maak melding

 5. @damsco

  Een blakamang kijkt nooit verder dan hun neus lang is. Vandaag geld verdient de zelfde d a g al op. Morgen is het weer beginnen met roven stelen noem maar op. Iemand zoals jou denkwijze gaat nooit vooruit komen. Kan je zien dat je een leven hebt die zit te wachten op pakketjes en gratis porties. Afrika is al in zicht bij jouw soort types.


  Maak melding

 6. De rechtstaat Suriname staat RECHT overeind gelukkig!!!
  De volgelingen van de NDP zijn TROUWE volgelingen, maar binnen de TOP van de NDP rommelt het.
  Niet de president van Suriname hebben ze voor het blok gezet maar Desi Bouterse hebben ze een loer gedraaid.
  Zo een goed georganiseerde inlichtingendienst, altijd gedraaid als een geoliede machine, en nu:VOLLEDIG GEFAALD !!!


  Maak melding

 7. Vhp en nps pertjah luhur en abop zijn medeschuldig aan deze duizendkoppige draak. 30 jaar hadden ze de kans om af te rekenen met bouterse en zijn mede roversbende. Niks en dan ook niks hebben ze gedaan. Nu nemens ze het jongeren kwalijk dat ze hun geschiedenis niet kennen


  Maak melding

 8. Ze hebben geld geleend van China om hun verkeizingscampage op peil te houden.
  Of hadden deze criminelen drugsgeld meegenomen om die vervolgens in China wit te wassen?
  Als ze ook geleend hebben verspillen ze deze in campagnes en eigenbelang.


  Maak melding

 9. @DAMSCO

  Waar heb je voor gekozen. Moksi alesi met kip zeker. Haha. Was het lekker. Wiens brood sorry moksi alesi men eet diens taal men spreekt. Bij deze ben je niet meer geloofwaardig.


  Maak melding

 10. Damsco, ( Amsterdam) je loopt iedereen op te hitsen hier. Lever je Nederlandse paspoort in en ga in Suriname wonen. Je gedraagt je echt als een hypocriet!


  Maak melding

 11. Doet tenminste hun naam de eer aan. Njang Dringie Partij. In Paramaribo was in de nacht van zaterdag op zondag extreem rustig. Alle zwervers, criminelen en straatrovers waren naar Zanderij. Bouterse kan wat dat betreft elke weekend op zanderij landen. Kunnen wij in Paramaribo tenminste rustig slapen.


  Maak melding

 12. Ik zie mezelf geen duizenden mensen uitnodigen en ook geen 340 porties bestellen. Wel bijvoorbeeld 10 porties bestellen met alles erop en eraan. Dat ben je wel verplicht als een zeer goede gastheer. Gastvrijheid gaat voor alles. Persoonlijk vind ik de criticasters van zeer bekrompen niveau. Efu yu e nyan dringi nanga meki prisiri , dan dat’ na wan bun sani. Baka dati yu e sribi en baka dati yu e go du yu wroko of tra sani. Neks no fout. Zo leven miljarden mensen op de wereld. De NDP laat zien dat ze een uitstekende gastheer is. Alles op eigen kosten. Ik hoop dat het eten verdomd lekker was en ik hoop dat de NDP voortaan haar eten daar niet meer bestelt. Lopen die gasten in ieder geval de inkomsten mis in de toekomst. Of ze moeten hun mond dichthouden en excuses aanbieden.

  Het gaat wel erg ver om op deze manier in the picture te verschijnen . Nog verder wanneer men dit als politiek materiaal gebruikt. Dit is in bokstermen bekend als onder de gordel slaan. A low blow. Dit is geen koosjere manier. Nyan dringi prisiri partij? Heb je honger, ga dan de asfaltwegen eten van de NDP. Ga de huizen opeten ,de poliklinieken en lest je dorst bij de waterleiding. Ga daarna het binnenland in en eet de zonnepanelen ook op. Nu je eenmaal daar bent mag je ook ziek worden en de Cubaanse artsen opeten. En als dat niet genoeg is, is de NDP geen waardige gastheer.


  Maak melding

 13. Ik hoop dat ze het wel beetje bij beetje opeten want meer gaan ze niet krijgen. Integendeel ze gaan de s e portie dubbel en dwars terug moeten betalen!!! Wat zijn de suring mers toch diep gezonken, schande!


  Maak melding

 14. Mensen, wanneer gaan we vooruit?
  Is er een planning?
  Waar gaat het om in Suriname?
  Doen wij zaken die het land en volk verheffen?
  Sluiten wij boeven op?
  Zijn wij consequent?
  Mogen we stelen?
  Mag de een wel en de ander niet?
  Lopen we in het gareel met dieven en criminelen?
  Zorgen we voor ee zwakkeren?
  Is ons infrastructuur veilig?
  Gaan de opcenten van benzine naar de wegen?
  Stelen wii de show met tijdelijke etemswaren?
  Wat wil het vollk zelf?
  Wordt er wel iets voor Abrabroki, Flora, Van Dijk enz. gedaan???
  Zijn de wegen en trottoirs niet onbegaanbaar in de krottenwijken?
  Zorgt de politiek voor deze buurten?
  Is er duurzaam, transparant beleid?
  Is het salaris net zoveel gestegen als de koers?
  Of is er een discrepantie?
  Zijn er politici die zeeer rijk zijn geworden?
  Waarom holt men achter ze aan?
  Hoe durven zulke boeven nog menigtes toe te spreken?
  Hebben ze lotto gewonnen?
  Wat doet de PG daaraan?
  Is hij ook betrouwbaar?
  Wie o wie meent het met het volk?
  Sodom en Chomora.
  Be Blessed.


  Maak melding

 15. Ik merk de paniek die in de VHP is ontstaan na het zien van de massa die de NDP heeft weten te mobiliseren. Nu is het natuurlijk aan o.a. de politieke media zoals WK.net om zoveel mogelijk het effect van deze opkomst te minimaliseren en bagatelliseren. Iedereen weet dat bij dit soort evenementen er eten wordt besteld voor de mensen die zaken organiseren, coordineren en beveiligen. Dat doet men bij elke organisatie. Het is tekenend dat WK in dit artikel de termen gebruikt van Njang Dringi Partij, hetgeen hier op dit forum is begonnen en dus nu is overgenomen. Is de antipropagandamotor van WK in een hogere versnelling geplaatst? Hoe zeer zal naarmate de verkiezingen naderen de de agressiviteit van de redactie in deze toenemen? Het feit dat dagblad Trouw erbij wordt gesleept om aan te geven dat er 70 bussen waren ingezet, hetgeen heel de wereld al weet, wil zeggen dat de redactie zich in bochten draait om een simpel feit te verheffen tot halszaak. En natuurlijk de link van horen zeggen dat het ten koste van de staatskas is geweest….hoe doorzichtig kan een medium zijn? Kijk, van WK.net is bekend dat het een VHPmedium is, ik zou zeggen, beken gewoon kleur en schrijf de dingen zoals je ze moet schrijven van de partij, wees een vent!!


  Maak melding

 16. Lucien .Wat jij zag waren mensen met honger die voor een bord eten gingen. Jullie paarse ratten raken in paniek. En wees eerlijk wat voor soort lage mensen staan achter een moordenaar als pres.


  Maak melding

 17. Op de dag van de uitspraak waren bepaalde mensen al vooraf op de hoogte gesteld dat en vonnis gewezen zou worden en wat deze zou zijn. Premier Rutte van Nederland maakte vooraf al opmerkingen die wijzen op voorkennis. Bischop Choennie en zijn Katholieke bende liet vooraf de scholen in de directe omgeving sluiten, had dus ook voorkennis. Venetiaan had vooraf zich al in Nederland verschanst voor het geval er onrust zou uitbreken en zo ook andere prominenten. De drie rechters, hoogst waarschijnlijk op aandringen van Rechter Montnor Valstein, een prominent e NPSer hebben tegen alle verwachtingen in op die dag vonnis gewezen, terwijl de verdachten waren opgeroepen aan te horen welke datum daarvoor geprikt was. Nooit eerder heeft Choenie en zijn Katholieke bende scholen laten sluiten tijdens dit proces en je zou zeker niet verwachten dat er veiligheidsrisico’s zijn bij het bekend maken van een datum van uitspraak, tenzij je voorkennis hebt! Weer is het Nederland gelukt om de vrouwen in Suriname het verraad te laten plegen zoals zij dat in de geschiedenis vaker hebben gedaan. Het jammere is, dat het elke keer weer vreselijke gevolgen heeft gehad en dat zij er niet uit hebben geleerd. Verdeel en heers noemt men dat en een van de tools die men daarbij gebruikt is de vrouw tot machtsinstrument te maken, voorbeelden te over in de wereld! Net als bij Boni eeuwen geleden is er weer een blaka-uma gebruikt!


  Maak melding

 18. Mooi Surinaamse gezegde : Pé soekroe de Joe O feni deng law Mira . Het is beter dat Bouterse 500.000 porties elke dag besteld en maar liefst 5 jaar lang . Stelletjes zombies 🧟‍♂️ zombies 🧟‍♀️.


  Maak melding

 19. Wat een belachelijke situatie.Ik schaam me kapot om hoe ons volk zich gedraagt en zo gemakkelijk te beïnvloeden is met een portie eten.Het lijkt erop alsof wij Surinamers niet meer helder en nuchter kunnen nadenken.Triest😭😭😟😟


  Maak melding

 20. Allen,

  Laat je niet omkopen met een portie eten of één of andere pakket door wie dan ook, denk goed na voor je gaat stemmen mei 2020.
  Maak niet uit voor wie je gaat stemmen dat bepaal jezelf, maar denk na, wie kan Suriname weer beter maken, wie kan Suriname weer trots maken.
  Suriname moet voorruit.
  SUCCES.


  Maak melding

 21. Het grappige is dat Nederland overal de schuld van krijgt. Terwijl de heer zelf het gedaan heeft. Nederland heeft er niets mee te maken. Maak vooral de relatie verder kapot en ga met de Chinezen in zee. Goed bezig.


  Maak melding

 22. Wel verheugend te zien dat er zoveel loyalisten zijn. Jongen jongen ,het is de moeite niet waard om de energie te besteden aan een portie eten. Als je leeft eet je toch? Anders zou je dood zijn. Waarom zou je helemaal naar Colakreek willen en overige bijeenkomsten terwijl je thuis ook lekker kan eten? Dus doen ze dat vanwege loyaliteit en de goede bedoelingen van de overheid. Dat vind ik wel goed van het Surinaamse volk. In good times and bad times. Knowing you can always count on Bouterse just as Bouterse counts on his people. That’s what friends are for. Listen up! On behalf of the Suriname people. You simply just have to respect and accept them!


  Maak melding

 23. Die foefoer daggoe abrakahams hft ht surinaams volk bedreigt. Gy zei laat ons geen dingen doen die wy liever niet willen doen. Hy had zn huichelachtige bek vol vn de mensen die hun bellemeren om ht land tot ontwikkeling te brengen. De hele ndp tot is n roversbende n dan praten ze over ontwikkeling om n paar namen te noemen bouva abrakadagoe bouta de beul boeffie bosje duiker n nog vele anderen.


  Maak melding

 24. DIE STYROFOAM BAKKEN WAREN TOCH VERBODEN…

  GOOI DIE WET DIRECT OOK IN DE PRULLENBAK.

  wet en recht niet voor allen, slechts voor de simpele onderdanen…

  Ik wil ook diplomaat worden, dan kan ik doen wat ik wil…


  Maak melding

 25. Ddat er eten werd besteld voor de mensen getuigd alleen maar van een goede logistieke organisatie.Dat het op het internet wordt gegooid compleet met foto,s moet dee organisatie en komende klanten toch te denken geven Ik zou wel 10 keer nadenken voordat ik wat bij dee mensen zou bestellen.Want zo doe je geen zaken


  Maak melding

 26. Beschamende vertoning…net gedrogeerde ziellose zombies….Suriname u did it again!! Is dat Surinaamse ontwikkeling…hongerige mensen die schreeuwen om een voor moord veroordeelde president??? Shing torie mang!


  Maak melding

 27. Deze achterlyke bende houd meer vn d persoon bouterse dan vn ht land waarin ze wonen n vn hun toekomst n dat vn familie n kinderen. Bouta is nu inrernatioaal bekend als de beul n dat is ook n vorm vn n straf want hy n zn familie zyn nu bedekt mt de mantel der schande. By al die zittingen hft hy geen gehoor gegeven mr in dit geval gaat hy persoonlyk moeten verschynen vr d krygsraad n dat is n grote nederlaag vr hem n de ndp.


  Maak melding

 28. Damsco.

  2 december 2019 At 05:20

  NDP OH BROKO OEING MARS MEI 2020 NOG 5.

  WIJ ZETTEN BOUTA WEER

  ================================

  Volgens de grondwet kan iemand die veroordeeld is geen Presiden worden. Laat dat duidelijk zijn. Jouw Pres. Bouterse gaat voor 20 all the way. Als hij een vent is accepteerd hij zijn straf.


  Maak melding

 29. Zeer goed voor de economie.
  De mens moet eten.
  Andere keer dan doet men roti GEIT.
  Dan zullen COCABAI ,DISCO RAM en drungu lalminder commentaar hebben.
  Het zijn deze racisten die over VERBROEDERING spreken.


  Maak melding

 30. @ Lucien je hebt ze mooi geïnformeerd en je zoekt nergens hulp zoals iemand hier heeft geschreven en buitendien mi gado winsi NDP bestel njang gaat t iemend hier aan nou oeng lobi soetoe oeng snuit peh oeng no musu soeteng ala sma habi eng moni na eng fasi en trawang VHP e verwen ini a binnenland bigieng luku dati. Is niet t eten dat verdeeld is hft dan te maken met leningen nou come on….💜💜💜💜💜💜💜 de tijd nadert dus diaree deh furu opkomst


  Maak melding

 31. Enkel dit soort aardse gasten lenen zich voor dit soort praktijken.Gratis vervoer,eten, drinken, feesten.Nooit van hard werken gehoord profiteurs. Hebben deze opgetrommelde leeg hoofden wel een begrafenis verzekering afgesloten??Of gaat hun papa Bouta de moordenaar ervoor zorgen dat ze netjes begraven worden met bandje, eten en drinken.Deze hele poppenkast is uit onze gemeenschapsgelden betaald. Onze Gezondheidszorg ligt letterlijk op zijn gat. Laten zij die dansen en springen voor deze moordenaar 1 dagje langs het AZ gaan voor medische hulp.De poli’s stinken een uur in de wind. De bezoekers zitten daar weg te kwijnen die medische hulp zoeken. De arts komt rustig om 10:00 uur, kijkt hoeveel patienten op hem zitten te wachten en zegt rustig dat hij maar 10 mensen gaat helpen, terwijl er 25 man zitten te wachten. De patienten zijn hier een nummer. Ze laten ze liever dood gaan.Deze hele regering moet opdonderen. Het is niks en het wordt ook niks. Nu niet en in de toekomst ook niet. Deze swampoe dagoe’s moeten opdonderen. Veel geschreeuw en weinig wol.


  Maak melding

 32. Geef het volk brood en spelen of op z’n Surinaams: een retourtje Zanderij/Colakreek en een bord rijst met kip/vis.
  En iedereen is weer blij c.q. tevreden. Een “kinderhand” is gauw gevuld.
  Dat mensen zich zo moeten verlagen, is een trieste zaak.


  Maak melding

 33. Waarom verheerlijken sommige Surinamers de moordenaar en drugsveroordeelde
  bouterse?
  De andere moordenaars en drugsveroordeelden die in het gevang zitten moeten
  van hun wel hun straf uitzitten in Santo Boma of elders in het buitenland.
  Wat is nu het verschil tussen deze moordenaar en die anderen.

  Moordenaar blijft moordenaar volgens de wet.

  Oh, wat zijn deze Surinaamse mensen toch diep gezonken.


  Maak melding

 34. Dagblad trouw heeft een huurling in suriname. Hoe komen zij aan die info. Zij .. of was t een ander waren ook de 1e die wisten wat na aankomst op zanderig gebeurde. Hmm. In tjek ding..


  Maak melding

 35. Eigenlijk heel zielig voor de mensen….ze pinaren zo erg dat ze voor een bordje eten zich laten lenen voor politieke doeleinden!! ndp ga je schamen…om mensen zo te misbruiken!!


  Maak melding

 36. LOL.
  Zonder gratis busvervoer, gratis vreten & drank, muziek entertainment en een geldsbedrag voor degene die komen krijg je de paarse rioolratten niet op de been.

  Het is wel triest dat er figuren zijn die zo achterlijk en verziekt zijn om achter een dubbel veroordeelde crimineel (moordenaar en drugscrimineel) aan te lopen en zo’n misbaksel te ondersteunen als president.


  Maak melding

 37. Nog nooit meegemaakt dat mensen die pinaren weldoorvoed zijn. Aan de hand van de beelden zag ik (grotendeels) mensen waar de vastberadenheid vanuit straalde. Aan de hand van de beelden op social media kan ik niet stellen dat het laagopgeleiden (lekker boeien) waren of een achterlijke bende enzovoort. Leg uit dan? We praten over een grote menigte .Is het allemaal een bende? Als je pinaart moet je uitgemergeld zijn. Je mag niet mollig zijn. In sommige delen van Afrika en India zie ik uitgemergelde mensen. Zij hebben geen eten . Zij zijn de eersten die zich er wel voor zouden lenen voor dat heerlijke eten. In Suriname niet. Wat deze Surinamers wel doen, is loyaliteit betrachten op weg naar een verdere ontwikkeling. Wie is beter dan deze mensen?


  Maak melding

 38. Ondanks een massa mobilisatie v.d. ndp met gratis busvervoer, eten, drinken, muziek, etc. viel de opkomst op Zanderij toch behoorlijk tegen.

  Ik heb de beelden gezien en er waren ongeveer 2000 billenlikkers daar op zanderij.

  Terwijl de ndp een massa mobilisatie had gehouden en Abrahams en Ingrid de aanhang had opgeroepen om moordenaar bouterse massaal te komen verwelkomen.

  Als de ndp nog steeds een grote partij is dan hadden ze met gemak een 10.000 tot 20.000 aanhangers moeten hebben kunnen optrommelen en niet slecht 2000. Het is duidelijk dat die partij zwaar achteruit is gegaan in aanhang.


  Maak melding

 39. De rekenkamer en CLAD moeten uitzoeken en publiceren wie dit hebben goedgekeurd!!
  De DNA moet hier opdracht voor geven.
  Die zijn m.i. strafbaar geweest.


  Maak melding

 40. Bouterse heeft een paar jaren terug met z’n eigen smoel gezegd dat hij rustig zou doorslapen al stond de hele stad in brand.

  Zo iemand geeft dus geen moer om het volk en toch zijn er figuren die blindelings achter zo’n waardeloze president aanlopen.

  Dan moet je echt een imbeciele en verziekte billenlikker zijn want bouta is nu officieel ook nog een dubbel veroordeelde crimineel (meervoudige moord en grootschalige drugssmokkel)


  Maak melding

 41. @pakiratigri 2 december 2019 At 13:35
  Nog nooit meegemaakt dat mensen die pinaren weldoorvoed zijn.

  Wat jij zag dat waren de paarse uitvreters die de staatskas plunderen.


  Maak melding

 42. @Jay, die bijeenkomst bij Colakreek was 1 grote vaseline festival. Geloof niet dat de NDP het eten uit eigen zak heeft betaald. Ze hebben een beroep gedaan op de staatskas.


  Maak melding

 43. Ondertussen een slecht bericht op de app van Opa, van Tjallie. Opa eeh we hebt nog steeds diaree, ook Lena, is et van et eten geweest noh dat ndp ons hebt verrast.


  Maak melding

 44. Aan alles voorbijgaand,dachten en geloofden de NDP en moordenaars aanhangers dat Nederland hun afgod van JAP [Zanderij] zou komen ophalen.Net hebben ze geen mék deng kon wé wakti deng.Toen op Colakreek bleek dat het niet zo was,dropen ze langzaam af.Wat een slim volk.


  Maak melding

 45. Het doet pijn he?vele dachten dat niemand zou gaan maar ze zijn weer verrast geworden Ik wil de NDP voorstellen om iedereen die is geweest 500 euro en een perceel te geven en de rest van die 14.miljoen te gebruiken voor de verkiezing


  Maak melding

 46. Praserie

  2 december 2019 At 16:01

  Het doet pijn he?vele dachten dat niemand zou gaan maar ze zijn weer verrast geworden Ik wil de NDP voorstellen om iedereen die is geweest 500 euro en een perceel te geven en de rest van die 14.miljoen te gebruiken voor de verkiezing.

  ================================

  Of je investeert het geld in de Surinaamse economie of je geeft je broeders en zusters die het minder hebben te eten. Je paarse hersencellen werken niet optimaal. Een duik in de Corantijn zal je goed doen. Trouwens jullie ndp ers hebben toch al genoeg gestolen. Als je zakgeld wilt hebben moet je ff beroep doen bij Omu Ramon Abarahams


  Maak melding

 47. Weet je, als je mensen op bezoek krijg dan geef je ze toch wat te eten en drinken. Dat heet gastvrijheid. Zwartgalligen kennen dat blijkbaar niet.
  Tenslotte raad ik iedereen aan om het programma “andere tijden” op YouTube te bekijken. Met name de uitzending over Bouterse.


  Maak melding

 48. Dat eten en drinken zijn waarschijnlijk donaties of een schenkingen van NDP bedrijven.
  Trouwens zolang er gegeten, gedronken en gefeest kan worden zijn de problemen niet belangrijk en hoef je geen verantwoording te nemen.
  Tamara un sa loekoe !


  Maak melding

 49. Bij maken van de nieuwe Grond wet in`1986 tot 1988 waren de militairen ook bij .

  De Grond wet is met een referendum van het Surinaamse volk aangenomen .

  Waarom hadden geleerde van NDP niet de Amnestie geregeld bij het maken van de nieuwe Grond wet .

  NDP heeft zelf de grond legger van de nieuwe grond wet Dhr Nijhorst geprezen dat zij de laatste 3 jaren een foto van de grond legger in de DNA gebouw hebben opgehangen .

  Bij het maken van de nieuwe grond wet hebben Henk Aaron en Pa Lachmon ook mee gewerkt want ze kenden de streken van de militairen .

  Het was niet mogelijk voor de militairen om hun inbreng te zetten in de nieuwe grond wet .

  Bij het lezen van de grond wet zie je ook hoe het is op gebouwd en bescherm is tegen weer een militairen avond klok .

  Van Der San en Hooghart en Doehkie en Adin en Aboel en Slooten en Misikaka lees zelf de grond wet wat Bouterse Abrahams en Graanoost en Limbo lezen jullie de grond wet voor op STVS en Radio SRS .

  Doehkie vice president van Nickerie je was niet naar China maar Waido is wel naar China gegaan ben je over gestapt naar VHP Doehkie je ben welkom in VHP ,

  Hoogie Hooghart CLO staat voor Centraal landsdienaren Onderdrukken dat doe je pakket te verkopen ,in plaats van delen als Pengel en Pa Lachmon .


  Maak melding

 50. Het eten ziet er voortreffelijk uit. Na een lange nacht en een lange dag wil het inwendige van de mens natuurlijk ook goed verwend worden, en terecht. De achterban moet ook de waardering krijgen die het verdient. Mensen hebben immers andere activiteiten opgeofferd om bij de meeting aanwezig te zijn. Maar sommige figuren hier op waterkant willen de indruk wekken alsof andere partijen het inwendige van de achterban tijdens manifestaties niet verwennen. Oooh, wat zijn dat zeer slechte politieke partijen. De achterban krijgt niet eens de waardering.


  Maak melding

 51. Misikaka, Bouka ,Adboel Waido, Limbo waren tijdens het maken van de nieuwe grond wet nog op de basis school in 1986 jullie hadden geen verstand van een Grond wet

  Deze gasten waren 12 jaar tot 14 jaren oud jullie moeten minder fluiten met de Koe en Geit en Schaap en Kip benaming Nederlands in NDP .

  Bouterse zeg dat hij van lezen hout had hij dan de nieuwe grond wet in 1986 tot 1978 in de maakt niet gelezen van Dhr Nijhort leest maar nog een keer bij Ocer .

  Waar NDP Centrum staat was een boerderij daar om hebben ze de worden als Aap Geit Koe Ezel Kip in hun mond bij NDP zo zijn jullie daar op gevoed op en boerderij .

  Waar AZ Ziekenhuis staat was ook een boerderij maar daar praat men begrijpelijk Nederlands daar werken Verpleegster en Artsen en schoonmaakster .

  Wie gaat de schade vergoeding betalen aan de nabestaande denk je dat NDP of Bouterse geld hebben .

  De Groeten

  aan

  Bo Bo Bouterse zo noemde een school juf Bouterse had ik op radio in jaren 86 op radio Apintie De Juffrouw van was al in een verzorging huis zij heeft Bouterse deze naam gegeven dat ben ik niet .vroeger had je geen internet als liep via radio en week kranten.

  Ook de groeten

  aan de Onderdrukken van NDP .

  Lees eerst de grond wet is een klein moeite .

  Wij van de Oppositie komen ook met meerderen President kandidaten .

  Wij gaan geen fout meer maken wij gaan ook wakker blijven naast de stemburo en bij het tellen van de stemmen .


  Maak melding

 52. De Groeten aan de onderdrukte volk van NDP /

  Ik zal nooit aan een kruis sterven als Jezus voor NDP volk .

  De blij schaap en vreugde na verkiezing 25 mei 2020 zal groter zijn dan Mozul Aleppo en Kerkuk


  Maak melding

 53. Zelf tien geboden van de bijbel ken men in NDP niet .

  Hoe ga je dan de grondwet dan kenen

  De grondwet is af geleid van de bijbel en niet anders .

  Vraag de hoog opgeleiden in NDP laat men de tien geboden opschrijven zal je zelf zien wie het kan opschrijven .


  Maak melding

 54. @Koos praat jij over hersencellen ?iemand die anderen in de corantijn wil verdrinken en jij praat over een moordenaar Om te zien dat jullie tegenstaanders niks hebben om in te brengen.je beschuldigd abraham maar weet niet eens hoe hij aan zijn geld komt kan ook zijn dat hij goud concessies heeft als je de ballen hebt sleep hem voor de rechter dien een klacht in Maar neen laf als jullie zijn zullen jullie altijd maar blijven blaffen en met de staart tussen de benen jankend rondrennen jullie zijn gewoon jaloers op paars diw jullie telkens een lesje geeft in strategie planning Als je niet weet wat te doen zwijg of sluit je aan .trouwens Abob heeft de vhp laten zien dat ze gewoon een stelletje amateurs zijn die niks van politiek af weten na de verkiezing zullen veel van jullie schrikken .of een hartinfarct nabij zijn


  Maak melding

 55. Als er maar genoeg eten wordt verdeeld dan zij wij Surinamers er altijd. Wij zijn nu zo diep gezonken dat wij voor dit soort zaken om te kopen zijn.
  Wanneer worden wakker om in het belang van het land te denken.


  Maak melding

 56. Net een stelletje honden, geef ze een bot, en ze zijn gelijk weer de beste maatjes met je.
  Tegen de tijd dat de verkiezingen beginnen, gaan ze vanuit een helikopter weer biljetten en eten beginnen te strooien, zodat ze van groten hoogte kunnen aanschouwen dat ze weer als een stelletje honden op handen en knieën voor ze rondgekropen gaat worden. Surinamers hebben helaas geen enkele trots, geef ze te eten dan zijn ze de beste maatjes met je, ze verkopen zelfs hun dochters als het ze iets kan opleveren.😢


  Maak melding

 57. Toen er afgerekend moest worden, had niemand eten besteld. De eigenaar blef zeuren om zijn geld.
  Zijn zaak werd gesloten en wat foto’s erbij verzonnen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.