Lijk van jongeman geborgen onder Wijdenboschbrug in Suriname

19
Lijk geborgen onder Wijdenbosch brug in Suriname

Onder de Wijdenboschbrug is vanavond rond 18.00u een lijk geborgen. Het vermoeden bestaat dat het gaat om het lijk van de jongeman die gisteren vanaf de brug in de Suriname rivier sprong. Het stoffelijk overschot spoelde aan, aan de voet van de brug zoals op onderstaande foto te zien is.

UPDATE: er is een bevestiging van de autoriteiten dat het gaat om de jongeman in kwestie. Ook de familie heeft inmiddels naar buiten gebracht dat het ontzielde lichaam van Xanvier Dubois is aangespoeld.

Gisteren verschenen er beelden online van een jongeman die op de brug liep en in 1 keer van de brug sprong. Daarna was er geen enkel spoor van hem. Om die reden bestaat het vermoeden dat het gaat om de jongeman in kwestie.

Vanmorgen was het bijna weer raak. Een verwarde jongeman liep op de brug maar werd op tijd door een automobilist opgemerkt, die hem meenam in zijn auto.

Zo werd het lichaam aangetroffen onder de brug:

19 REACTIES

 1. De a nationale Duivelse partij is de ware oorzaak dat vele jongeren zichzelf het leven ontnemen, want toekomst no de, wroko no de tenzij joe e trong liki zoon of pleegzoon foe pres.


  Maak melding

 2. Deze brug die, mede om een forse winst te maken, gebouwd is, kost al sinds begin 2000 al meer dan 100 levens.
  De droom van velen was een goed gebouwde veilige brug. Die zowel voetgangers fietsers als automobilisten de oversteek zou doen maken. Echter hebben wij een corrupte, onbedachte onding gekregen die makkelijk beter en veiliger gebouwd kon zijn.

  En nu: ik zou mijn naam niet aan zo een horror ding verbinden.
  Mits ik geen scrupules of egards heb.
  Notabene een brug die voor meer dan 28 miljoen te duur is gebouwd, waar landgenoten, mede door de misere in het land vanaf jumpen. Waar moeders hun kinderen verliezen, waar er constant file is.

  Gezegende brug, Gezegend beleid,
  Slaap lekker.


  Maak melding

 3. Bosje brug gaat deschuld van die gekken die het leven niet meer zien zitten.
  De psychiatrie is taboe in Suriname ze gaan liever naar een medicijnman.
  Ouders hebben geen tijd voor hun kinderen, praten over hun problemen kan niet want ze zijn op hun telefoon over andere te roddelen.

  Zo te zien een volwassen jongen het was zijn keuze en de reden?????


  Maak melding

 4. Heeft Suriname een zelfmoord brug laten maken? Mijn inzien; kan de heer Desi Bouterse en zijn vrouw geen maatregelen nemen? Veiligheid voor de mens schrikdraad of met vangnet afzetten. Waarom worden zulke mensen opgenomen en waarom worden ze aan hun lot overgelaten, familie draagt ook een beetje zorg, als jullie weten dat die depressie lijdt wees alert meld aan je huisarts. Wees zuinig op die persoon en zoek begeleiding.

  Familie, vrienden en kennissen gecondoleerd.
  Rustzacht🖤🇸🇷


  Maak melding

 5. Wat een ellende…sterkte aan de nabestanden. Deze brug is vervloekt…teveel zelfmoord gevallen via deze brug. Wat ik wel vervelend vind is dat bepaalde reageerders zeggen dat het de wil is van de slachtoffers om zelfmoord te plegen. Daar ben ik het niet mee eens want in bijna alle gevallen blijken het verwarde mensen te zijn en als je verward ben weet je niet wat je doet. Zulke mensen hebben het op dat moment niet allemaal op een rijtje. Zulke mensen moeten tegen zichzelf in bescherming worden genomen anders vrees ik dat er meer slachtoffers zullen vallen.


  Maak melding

 6. Jullie duivelse aanhang die alles aan politiek probeert te wijten.. . Waarom zeuren jullie over politiek bij zo iets. Jullie hebben echt geen verstand van wat de familie al mee maakt om Dan nog dat gelul van jullie te moeten lezen. Heb een beetje respect. Het kan morgen jou overkomen dan wil je toch geen lul verhalen lezen. Als die brug er niet was en een veerpont bv en mensen zouden dáár vanaf springen zouden jullie ook zeiken. Dat is jullie werk. Zoek een hobby of zoek een werk en zeik niet over dingen waar jij zelf geen verstand van heb. Op dit moment ben jij de beste stuurlui met gekrompen hersens. Dombo


  Maak melding

 7. Wij kunnen niet de brug de schuld geven.
  Wat dan ook verwijderd/afgeschaft zou moeten worden zijn, alle messen, schoonmaakmiddelen, touw/riem noem maar op. Als iemand zelfmoord wil plegen dan zien ze het leven helaas echt niet meer zitten of wat voor reden dan ook. Voor omstanders is het pijnlijk om je geliefde te zien aftakelen, soms wil men geen hulp aannemen.


  Maak melding

 8. Iemand die zelfmoord wil plegen, houd je toch niet tegen, is er geen brug dan wel door ophanging of het drinken van gramaxone of een andere manier. Die brug kun je moeilijk de schuld geven. Triest blijft het dat mensen zelfmoord als optie zijn om uit hun problemen te komen hi


  Maak melding

 9. Bosje brug is natuurlijk niet het probleem. De Bosje brug leent zich ervoor. De bedoeling is natuurlijk dat je van A naar B zich moet verplaatsen. De Bosje brug is niet ontworpen om zelfmoord te plegen. In Nederland werpt men zich voor voorbij rijdende treinen. De treinen en het spoornet kun je niet gaan opdoeken. Van de Hendrikschool weet ik het niet zeker. De motieven zijn wel belangrijk. Een regelrechte patiënt van een psychiatrisch instituut en die zelfmoord pleegt is ook te plaatsen. Maar de mensen die zelfmoord plegen en waarbij men geen aandacht aan heeft geschonken,dat is wel een openbare waarschuwing.


  Maak melding

 10. Veel ndper’s zijn psychopaten, megalomanen en zwaar ddb psychisch gestoorde mensen. Megalomanen en psyochopaten is de macht gegeven door deze ddb psychisch gestoorde ndper’ s. Te Abra Broki wonen veel ndper’ s die met zichzelf praten of zomaar anderen beginnen uit te schelden, sa joe wani, sa joe lokoe, na ndp djadaj mi de tog, sa joe bemoei efoe mi wang doe droga, efoe mi wang go foeroe, efo mi no wani wroki, efoe mi go roof, efoe mi tjier mi srefi, mi na bigi mang, mi na bigi uma, mi no habi joe advies fa nodoe, want wa wiens fa joe hou mi tege, joe warskow mi, mi na mi, ie sabi tog, mi e doe sa mi wanni, na mi libi, na mi keuze, sa joe klets, no hori mi, mi stem ndp.


  Maak melding

 11. Zeer triest dat de jongeman op deze manier rust heeft gezocht en hopelijk heeft gevonden. De oorzaken van deze zelfdoding kan van velerlei aard zijn. Het is wel behoorlijk kort door de bocht om de regering hiervoor v verantwoordelijk te stellen. Het is nu een taak voor de autoriteiten om preventieve maatregelen te treffen. Vangnetten aan weerszijden van de brug, camera monitoring, opvoeren van patrouilles enz. lijken me niet overbodig.


  Maak melding

 12. De jongeren onder ons zullen dit niet weten maar vroeger toen de brug nog niet bestond werden zelfmoord gepleegd aan de Marinetrap bij de Waterkant. En deze trap was niet eens hoog dus dat Bosjebrug nu de schuld krijgt is onterecht. Als iemand zich van het leven wilt beroven zijn er tal van mogelijkheden en dat hebben we de laatste tijd kunnen lezen.


  Maak melding

 13. Het is zeer triest dat een persoon die met zichzelf in de knoop zit uiteindelijk kiest voor zelfdoding. Deze personen zijn vaak eenzaam, vinden geen gehoor bij naaste familie of vrienden en missen helpende handen om hen heen. Maar maakt niemand zich zorgen om de geestestoestand van Oom Ludwig foe Abra Broki?Die man lijkt zeer getriggerd door dit voorval. Oom Ludwig van Abra broki komt heel verward over. Uit respect voor de overledene had hij ook zijn toon moeten matigen.


  Maak melding

 14. RobG 24 november 2019 At 16:21
  Het is zeer triest dat een persoon die met zichzelf in de knoop zit uiteindelijk kiest voor zelfdoding. Deze personen zijn vaak eenzaam, vinden geen gehoor bij naaste familie of vrienden en missen helpende handen om hen heen. Maar maakt niemand zich zorgen om de geestestoestand van Oom Ludwig foe Abra Broki?Die man lijkt zeer getriggerd door dit voorval. Oom Ludwig van Abra broki komt heel verward over. Uit respect voor de overledene had hij ook zijn toon moeten matigen.

  Maar jij nog verwarder, paarse debiel.


  Maak melding

 15. Aan alle toekomstige zelfmoordplegers: als je vastbesloten bnt n dat niemand je kn tegenhouden of ompraten om zelfmoord te plegen verricht dan n goede daad in voordeel vn land n volk dan hb je tenminste n heldendaad verricht n zal je naam vermeldt worden in de geschiedenis boeken.maar zo doelloos zelfmoord plegen om n meisje levert je niks op dan word je zelf bestempeld als n “korte lont” n kortzichtig


  Maak melding

 16. De Bosje brug is ten aller tijden onschuldig straks bij het bouwen van hoogbouw zullen meer van die soort taferelen plaats vinden hou op met roddelen te strooien maar ga eerst je goot schoonmaken en van je buur perceel waar gretig vuil word gegooit hou jouw eigen buurt schoon alle troep op van je eigen erf eerst opruimen mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.