Verwarde jongeman midden op Bosje brug op tijd verwijderd door automobilist

15
Verwarde jongeman midden op Bosje brug op tijd verwijderd door automobilist

Een jongeman die vanmorgen enigszins verward midden op de Wijdenboschbrug in Suriname liep, is op tijd door een alert autobestuurder verwijderd van de brug. Bij het aangaan van een gesprek bleek de jongen helemaal in de war en afwezig te zijn.

Het lukte de autobestuurder de jongeman in zijn auto te krijgen en vervolgens naar de politie te gaan voor verdere afhandeling en begeleiding. De ‘redder’ plaatse zojuist zelf een bericht (hieronder) op Facebook over het voorval en zijn handelingen.

Gisteren ging het mis toen niemand ingreep en een jongeman midden op de brug ineens naar beneden sprong. Een autobestuurder filmde de jongeman en de reacties daarover waren niet mals; mensen vroegen zich af waarom niemand die jongen is gaan helpen.

15 REACTIES

 1. Ik vind het echt geweldig wat die meneer gedaan heeft. Want zoals hij zegt iedereen blijft maar lekker filmen. Terwijl je misschien degene had kunnen redden. We zijn teveel met ons zelf bezig en dat is jammer. Gelukkig zijn er nog engelen in deze wereld❤


  Maak melding

 2. Heel veel jongeren die op de ndp hebben gestemd en aanhangen worden heel vreemd en opmerkelijk slachtoffer van moord, zelfmoord, drugsdelicten en berovingen. Bij moord, drugszaken en berovingen is ook opmerkelijk dat zowel dader als slachtoffer de paarse attitude op na houden, nl. soso lobi baas. no joke echte vreemd, het lijkt alsof ddn en trawanten ook land en volk aan de duivel hebben verpand. Ddb en roversbende zijn werkelijk zonen des duivels, want sinds 1980 is het dood en verderf, lieen en bedriegen, paarse afgoderij vol hebzzucht en geldzucht ook al kost het mensenlevens om aan de macht te komen en te blijven. Ndp tja soso vloek opa en oma taki, want na wang misdaadvloek. Zelfmoord is een doodzonde en onvergeefelijk. Het zijn zelfmoorddemon die land en volk teisteren, na demonen van moord, drugs, roof, haat, onreinheid. NA afkodree e meki deng sani disi kong. Beeldenaanbidding en allerlei obia’s die mensen met elkaar bedrijven in het duister om macht te krijgen over anderen en rijk en machtig te worden. Oma taki baas en roversbende habi ooktoe deng obia mang. Wee het oerdom slecht paars misdadig volk, want deze jongeman is ook een ndper.


  Maak melding

 3. Waarom laten mensen het zover komen? Kunnen ze die jongen niet helpen voordat hij op die manier opviel. Sommige familie leden zijn harteloos om zo iemand doelloos te laten rondlopen. Dat is mijn mening.


  Maak melding

 4. Ik denk dat de uitzichtloze situatie waarin velen verkeren leidt tot deze dingen. In Suriname is er om de 5 huizen een kerk, of ander godsdienstig geval. Echter kan niemand me wijzen waar in de wereld naar de kerk gaan je helpt uit je financiële problemen. Ook al bidt je elke dag 50 keer tot God, hij heeft geen geldautomaat en ook geen drukpers voor geld. Je zal het altijd zelf moeten doen. Gelovige mensen snappen dit principe niet. Als je 5 dagen in de week in de kerk zit, wie gaat jouw huis schoonmaken? Kom je van de kerk dan staat alles op je te wachten die je nagelaten hebt te doen. Wat mensen nodig hebben is een baan wat normaal betaalt tegen normale uren. Helaas is de arbeidsproductiviteit in Suriname schrikbarend laag. Men onderneemt niks en de regering is niet in staat deze productiviteit te verhogen. Gevolgen ellende op ellende.


  Maak melding

 5. Tak Fi Fosi. Helemaal mee eens. Misschien is er al zoveel voor deze jongen gebeden in plaats van professionele hulp te zoeken. Vele voorgangers denken het te weten en hebben het bij geestelijke problemen direct over de duivel in plaats van echte professionals in te schakelen. In de VS komt er bijvoorbeeld veel zelfmoord voor onder jonge zwarte hoog opgeleide vrouwen omdat bij ieder probleem het advies is ” Je moet bidden”. Prima maar zoek altijd professionele hulp.


  Maak melding

 6. God zal oordelen.
  Het is tijd.
  Politieke boeven ook de oude politiek.
  Be aware.
  Jullie allen die stelen, ook andere partijen.
  Het volk lijdt.
  Ongevoeligen

  Be aware!!!!
  God beschikt!!!!


  Maak melding

 7. Verward? Flakka drugs maakt ze verward.
  Alles willen hebben of mee willen doen met alle trend.
  Zelfmoord is in de mode en de jeugd is gevoelig hiervoor.
  Doe maar wat je niet laten kan.


  Maak melding

 8. Suriname love, helemaal eens. Ga kijken in de cocoslaan waar gewoon openlijk drugs wordt verkocht en zelfs de politie die komt , doet niks en ze gebruiken het zelf. Je kunt het zo aanschouwen !!! Je zult zien waar het gaat met de jeugd van su, zogenaamd de toekomst van su.


  Maak melding

 9. We moeten de jongeren zeggen over hell and hemel na de dood.De demonen wachten als je geest uit je lichaam komt en dan pakken ze jou en dragen ze hy of zy naar hell.Zelf moord niet goed,geen kerkdienst voor jou om je moeder te troosten.Ik waarschuw jullie.Geef my geen schande meer.Is genoeg mang


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.