Verontrustend filmpje van jongeman die van Bosje brug af lijkt te springen

8
Verontrustend filmpje van jongeman die van Bosje brug af lijkt te springen

Een verontrustend filmpje waarop een jongeman te zien is die van de Bosje brug in Suriname lijkt te springen, wordt momenteel via social media gedeeld. In het filmpje van een paar seconden is te zien dat de jongeman staat te leunen tegen de brug. Hij wordt gefilmd vanuit een auto op de brug.

De jongeman in kwestie neemt vervolgens zeven stappen en lijkt zich plotseling op te trekken aan de brugleuning om te springen. Op dat moment schrikt de filmende autobestuurder en draait zijn filmend toestel weg, waardoor niet duidelijk is wat er is vervolgens gebeurt. Het is ook niet duidelijk wanneer het filmpje gemaakt is.

Volgens de eerste onbevestigde berichten uit Paramaribo, zou het gaan om een jongeman die geruime tijd onder behandeling en begeleiding zou zijn voor een psychische aandoening. Hij zou vanmiddag onder begeleiding onderweg zijn naar de huisarts, toen hij uit de bus stapte. Of hij daadwerkelijk gesprongen is, is vooralsnog niet duidelijk.

UPDATE: de redactie verneemt dat de jongeman in kwestie inderdaad van de brug is gesprongen. Van hem ontbreekt nog elk spoor. De familie verzoekt een ieder om het filmpje niet meer te verspreiden en te verwijderen.

8 REACTIES

 1. Als dat t geval is is de filmmaker de grootste sukkel ten allen tijden ipv te helpen film.je en zet t viraal op FB ie mpp jere zoek hulp praat tot m efu a no beng wani dang dati na wang tra sani ju KA ju


  Maak melding

 2. Weer zo’n egoist die met zijn dwaze actie anderen emotioneel wil gijzelen.

  Vervelend voor nabestaanden, maar ik heb geen medelijden met dit soort gasten.


  Maak melding

 3. Deze generatie die niet tegen een stootje kunnen.
  Waar gaat de wereld heen.
  Kort lontje, opgebrand, depressief, verborgen in een ander lichaam en nog veel meer.
  Je zal dit allemaal hebben als kind tegenwoordig alsof dit vroeger niet bestond.
  Nu kun je openlijk erover praten en alles op internet opzoek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.