Kleinzoon(27) vast voor mishandeling opa(72) en oma(73) om 200 SRD

9
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Santo Dorp heeft op zondag 17 november de 27-jarige Lorenzo L.  aangehouden. Deze verdachte, die een patiënt is van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), heeft op zijn woonadres te Sunny Point zijn 72-jarige opa en 73-jarige oma mishandeld met een stuk steen en een stok.

Lorenzo verdenkt zijn grootouders op het wegnemen van SRD 200 dat hem toebehoorde. De bejaarden liepen letsels op en zijn met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De grootvader is na medische behandeling heengezonden, terwijl de oma in de ziekeninrichting is opgenomen. Zij heeft een verwonding aan het hoofd opgelopen.

De verdachte werd voor behandeling overgebracht naar PCS, waarna hij ter voorgeleiding werd afgevoerd naar het politiebureau. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de kleinzoon Lorenzo in verzekering gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

9 REACTIES

 1. Het word met de dag gekker. Al deze gebeurtenissen zullen uiteindelijk tot een climax komen. Moord en doodslag, zelfmoord, rovers en overvallers, onstabiele economie. Onzekerheden over de financiële toekomst, Bonnoe, afkodré, piena, instabiliteit en onstabiliteit. Al deze cocktails, laten zien dat die film binnenkort gaat beginnen. Krakti famirie!


  Maak melding

 2. Opa en oma stemden ndp, alsook kleinzoon. Dader en slachtoffers zijn ndper. Inplaats van hard te werken, kleinzoon e begi begi begi en leni leni loni zonder terug te betalen en steeds maar vragen om meer op kosten van oma en opa. A moes keba nuo nanga a begi en leen gedrag mi boi, ga werken en snuif geen paars witte coke meer, al is die gratis te krijgen bij de ndp ondrobon bendeleden. Kleinzoon wraak.


  Maak melding

 3. Wanneer je dit soort dingen hoort en leest
  Ga je je afvragen of er een vloek rust op bepaalde gasten. Zo gek als een deur lopen veel van deze PCS patiënten rond in Suriname en nog wordt er niets voor deze gasten gedaan. De zwervers op straat bezorgen veel overlast.
  Hoop dat Oma goed hersteld voor wat haar is aangedaan.


  Maak melding

 4. Tig generaties wonen in een huis.
  Als hij in PCS thuishoort neem hem niet in huis al is hij je kleinkind.
  In mijn huis alleen studerende geen nietsnutten.
  Sommigen kopen liever een auto dan een huis, maken liever baby’s die ze niet kunnen onderhouden.
  Koloniale verleden nekt ze nog, zijn vastgeroest a kitie no koti.


  Maak melding

 5. Laat Me. Ik bedoel hiermee te zeggen dat alles wat nu stabiel lijkt, kan als een brandende huis in elkaar storten. Dat bedoel ik met instabiel. Ik heb nog die tijd meegemaakt dat je in swiet sranang, in de rij moest staan om rijst te kopen en olie. (Sis) Ik heb gezien en meegemaakt wat er was gebeurd begin jaren tachtig. Maar deze huidige tijd word Suriname erger en erger. Ik vind surinamers wel trots. Al lijden ze pijn, ze schreeuwen niet gemakkelijk!


  Maak melding

 6. Eeh opa eeh heb je wat lekkers voo je kleine lieve kleinzoon. opa taki, boi, keba nanga spotoe, alla dee joe e bigi begi begi, go wroko, no smoko moro, doe wang sani nanga joe libi tog. Kleinzoon ….meki wang bigi tjoeroe, ma opa, wroko no de. Oma taki wroko de altijd, ma efoe joe no doe eens moeitie foe prani, kweki wang two fowroe, en zoekoe wang wroko, fa dang? Heri dee joe knap na hoekoe froitie meid en begi wang lekkers. Oma eeh hebt je wat voo mee. Opa en oma jagie eng mars gwe, dan verwende luie kleinzoon kong hati brong. Ma ja, na so opa en oma kweki a lummel disie. Zo worden veel ndper’ s opgevoed door opa en oma, want pa no de, of ma gwe ooktoe nanga tra sma mang. Kleinzoon handel ndp fasi leki baas.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.