woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieImanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel wegens drugshandel

Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel wegens drugshandel

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaams-Nederlandse actrice Imanuelle Grives is zojuist door de rechtbank in Antwerpen veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan een jaar voorwaardelijk, en duizend euro boete voor haar handel in drugs op festival Tomorrowland.

De 34-jarige actrice werd eind juli aangehouden op het dancefestival Tomorrowland in België. Bij een controle bleek dat zij hard- en softdrugs had verstopt in haar pruik. Daar bleef het niet bij, want op haar logeeradres vond de Belgische politie tientallen xtc-pillen, 180 milliliter ghb, ruim 20 gram cocaïne en vergelijkbare hoeveelheden ketamine en mdma.

De advocaat van Grives zei kort na haar arrestatie dat de actrice de drugs had meegenomen naar het festival als voorbereiding op een nieuwe rol in de Nederlandse film Suriname.

Vorige maand voegde haar advocaat daaraan toe dat Grives het in die periode moeilijk had met zichzelf. Daarom zou ze haar toevlucht hebben gezocht tot de drugs. De straf is conform de eis.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

34 REACTIES
 1. Reputatie naar de maan, gezichtsverlies, onbetrouwbaar geworden in de maatschappij, celstraf. En voor wat? Liefde en hebzucht voor $ € geld. Tang boeng !


  Maak melding
 2. Dit is haar verdienste als je op grote voeten wil leven. Voor dit soort types is een klein beetje nooit voldoende. Ga maar nu als een aap zitten kijken achter de tralies.


  Maak melding
 3. Dan is dit chickenfeet vergeleken met de 50 kg xtc pillen en 2 kg crystal meth en 11.950,- euro cash die de 27 jarige Madiea Ghafoor bij zich had. De drugs bedragen een straat waarde van 2,3 miljoen euros…

  8,5 jaar cel.

  Duitsland maakt geen grapjes.


  Maak melding
 4. Roem was haar naar het hoofd gestegen. Ik vond het al erg dat ze de meeste ordinaire rollen kreeg als zwarte is het moeilijk om de top te bereiken maar het moet niet ten koste van zijn . Ik moet beamen ze is een leuke en vriendelijke vrouw. Ik hoop dat ze nu inziet in welk tijdperk we leven. Black is beautiful but verry difficult. Je bent zwart en blijft zwart. Als een blanke zoiets doet hoor je het even als zwarte he hele leven. Ik hoop dat ze er sterker uit komt


  Maak melding
 5. HongKongFree 8 november 2019 At 12:25
  Dan is dit chickenfeet vergeleken met de 50 kg xtc pillen en 2 kg crystal meth en 11.950,- euro cash die de 27 jarige Madiea Ghafoor bij zich had. De drugs bedragen een straat waarde van 2,3 miljoen euros…

  8,5 jaar cel.

  Duitsland maakt geen grapjes.

  =============================

  De Nederlandse Atleet Roef B die gepakt is in Hongarije gaat een zware straf krijgen. Levenslang is niet uitgesloten. Vind het allemaal geweldig.


  Maak melding
 6. Ze had waarschijnlijk geld nodig om een bepaalde levensstijl op na te houden.
  Een dure auto, een duur appartement, dure kleding, een paar lijntjes coke, een pilletje voor de goede stemming enz enz.
  Ze is een grote Dongkaw en is nu alles kwijt, vroeger zei men ef joe las lancer joe las sapakara.


  Maak melding
 7. Jammer, je hebt een kans genomen helaas is het je niet gelukt om op deze manier rijk te worden.
  Had je liever aangesloten bij de NDP.
  Vrienden van mij die vroeger niks hadden zijn nu de rijksten in Suriname hahaha.


  Maak melding
 8. @Dansi en dat is nou het probleem. Als ze d’r geld had gemaakt, zou ze bigi ting komen spelen in Su, neerkijken op anderen en echte meid komen spelen. Daarom snap ik de reactie van sommige surinamers wel. De suri-nederlanders komen daar bigi ting spelen.


  Maak melding
 9. Krijg je ervan. Wat een schande bezorgen jullie soort mensen ons. Schaam je, hoe meer iemand heeft des te hebberig men wordt en waarom geen 8jr.? Wat is 2jr met goed gedrag en voorarrest flikt ze het weer want staat ze vroegtijdig buiten. Weg carrière is te hopen met wat voor gezicht zal ze zich vertonen. Domme, achterlijke Surinaamse.


  Maak melding
 10. Die sma is geboren en getogen Nederlander. Waarom noemen ze haar Surinaams-Nederlands????? Zodra personen met Surinaamse ouders in de fout gaan, zijn ze direct Surinaams-Nederlands. Belachelijk.


  Maak melding
 11. Verbazingwekkend hoe iedereen hier hun afkeer op dat mens uitspreekt terwijl een grote drugsbaas in jullie midden daar alle roem krijgt en ook nog vereerd wordt, Wat is de mens toch hypocriet. Ik hoop voor haar dat het goed zal komen, en dat de jeugd in Suriname en ook in Nederland gaan beseffen dat DRUGS NOOIT goed is voor de mens. De grote drugsbaas in jullie midden die de lachende derde is in zijn presidentschap komt zichzelf wel tegen.


  Maak melding
 12. @ Dekker. S

  Wat deze dame deed keur ik niet goed, maar wie ben ik om dat te oordelen.
  Aan je naam te oordelen ben je een blanke : zo ja, begin je eigen rasgenoten te veroordelen die ook zwaar in de handel zitten ! Denk maar aan de recentelijke grote fonds in Brabant waar voor miljoenen € aan XTC pillen werd geproduceerd. Criminelen vindt je onder alle bevolkingsgroepen zit niet aan 1 ras gebonden, dus weet wat je schrijft !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 13. Life lessons. Ze ervaart hoe het is de bodem van de put te bereiken. Van daaruit is maar een weg. Omhoog. Gedane zaken nemen nu eenmaal geen keer.

  Ps Haha, deze Imanuelle lijkt erg op Ricci Benson. Dat viel me gelijk op toen ik de foto van Grives voor het eerst op de media zag. Ricci Benson was de tweede lead-zangeres van de destijds populaire Amerikaanse band Rose Royce. Rose Royce met o.a. Car Wash, I wanna get next to you , Love don`t live here anymore, enz. Krakti yere sisa. 🦾🦋


  Maak melding
 14. Goed voor haar. Dong kauw. Hebberigheid het is nooit genoeg. Ze kan het verder wel schudden. Einde reputatie als actrice. Ze heeft geluk dat ze maar een jaar hoeft te zitten. En dan nog aftrek van voorarrest.


  Maak melding
 15. Liever had ze haar poesje in de arena gelaten om extra’s te verdienen. Dan had ze nu als een vrij mens geleefd en wie weet een open deur carriëre gehad.

  DOODZONDE!!!!!!!!!


  Maak melding
 16. Uiteraard is het heel dom wat zij gedaan heeft maar de rechter heeft haar reeds veroordeeld, dat hoeven wij hier niet dunnetjes over te doen. Ze zal haar les nu wel geleerd hebben. Ook zij verdient na het uitzitten van haar straf een kans op rehabilitatie.


  Maak melding
 17. Freddyyy

  8 november 2019 At 19:36

  Uiteraard is het heel dom wat zij gedaan heeft maar de rechter heeft haar reeds veroordeeld, dat hoeven wij hier niet dunnetjes over te doen. Ze zal haar les nu wel geleerd hebben. Ook zij verdient na het uitzitten van haar straf een kans op rehabilitatie

  =============================

  Geloof niet dat ze ooit voor tv of filmrollen meer gevraagd wordt. Wereldje is keihard.


  Maak melding
 18. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Imanuelle Grives veroordeeld tot twee jaar cel wegens drugshandel..
  Eigen schuld, dikke bult.

  Gelukkig dat ze geen “dochter” is, van Whoopi Goldberg.

  @Koos 8 november 2019 At 20:32.
  Er zijn meer van zulke (gasten) hoor.

  Wat dacht je over de volgende figuur.

  NIEUWS COCAÏNESMOKKEL: Redactie 27 juni 2019 uit de Volkskrant.

  Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer in beroep veroordeeld tot 9 jaar cel.
  Het hof van beroep in Antwerpen heeft donderdag voormalig televisiepresentator Frank Masmeijer veroordeeld tot negen jaar cel en een boete van 90 duizend euro wegens zijn aandeel in de smokkel van een grote partij cocaïne in 2014.

  Tegen Masmeijer (57) was in hoger beroep acht jaar cel en een boete van 40 duizend euro geëist.
  Hij was niet bij de uitspraak aanwezig.


  Maak melding
 19. @ Chris
  Onzin. Als Linda de Mol drugs dealt zal er meer ophef over worden gemaakt.

  Frank Masmeijer was een presentator uit de vorige eeuw. Volgens mij 8 of 9 jaar gekregen. Is ook tijdenlang op het nieuws geweest. Zijn carrière was al over. Dat van deze dame niet.

  De reden waarom mensen hier zo massaal op reageren is omdat zij een rijzende ster was, voor Nederlandse begrippen. Ze had alles te verliezen en daarom is het onbegrijpelijk dat ze zoiets heeft gedaan. Bovendien was de leugen erg groot… ‘Ik heb dit gedaan om mij te kunnen in te leven in mijn volgende rol, dat van drugsdealer.’

  Eigenlijk wordt ze nog gematst met zo’n lage straf.


  Maak melding
 20. Ze verdient een lintje. Holland profileert zich nadrukkelijk als drugsland. M.a.w als ze Hollander was, was ze onschuldig en de Belgische Justitie was de boeman.

  Maar als Surinaamse is ze een ordinaire drugsdealer die lang in de gevangenis moet.


  Maak melding
 21. Een Hollander die in het buitenland wordt veroordeeld is altijd onschuldig. De integriteit van de overheid in dat land wordt altijd in twijfel getrokken.

  Dat Is dit de Hollandse traditie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES