’14-jarige leefde al enige tijd met idee om zijn oma te vermoorden’

20
Vrouw dood te Kwatta, vermoedelijk roofmoord
Het stoffelijk overschot van de vrouw wordt weggebracht.

De 14-jarige K.G., die wordt verdacht van het vermoorden zijn 64-jarige oma, leefde al enige tijd met idee om haar te vermoorden. Hij had ook al ettelijke keren geld van haar gestolen. Dat is gebleken uit het politioneel onderzoek, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Zoals Waterkant eerder al meldde is K.G. op dinsdag 5 november aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De jeugdige wordt verdacht van het vermoorden van 64-jarige mevrouw Bibi Fareeda Nisha, Hakim op donderdag 17 oktober van dit jaar in haar woning. Een woning waarin zij met de verdachte samen woonde.

Mevrouw Hakim was de partner van de grootvader van de verdachte. De verdachte woont bij zijn grootvader in huis. Het slachtoffer was dus de stief-grootmoeder van de verdachte. Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestaat bij de politie sterk het vermoeden, dat K.G. zijn stief-grootmoeder om het leven heeft gebracht. Daarna haalde hij de woning overhoop om de indruk te wekken dat zijn stief-grootmoeder slachtoffer was van een zogenaamde roofmoord.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.G. in verzekering gesteld. Deze zaak is in onderzoek bij de afdeling Kapitale Delicten met ondersteuning van de afdeling Jeugdzaken.

20 REACTIES

 1. Zo zo heel jong en manipulerend en ondankbaar. Ik vraag me af wanneer de regering de jongeren uit deze diepe dal halen. Ze kunnen niet worden overgelaten aan hun lot van radeloosheid, hebberigheid en hebben totaal geen RESPECT meer. Iedereen weet dat zulke gevallen vaker gaat gebeuren als je nou klein, groot, buurjongen/man bent en de meisjes/vrouwen gaan ook de zelfde richting op die lopen ook al te stelen.

  WIE GAAT DE JEUGD REDDEN???????


  Maak melding

 2. Hij spoort niet, op 14 jarige leeftijd al in de fout !

  @ Ray
  Hij heeft een daad verricht van een volwassene, maar ik denk niet dat hij als volwassene berecht zal worden.

  @ C. A. Schipper.
  Jij hebt je, je Master opleiding zeker ook daar gehaald, vandaar dat je het zo zeker weet.

  @ Oom Ludwig foe Abra Broki
  Ik ben niet van de NDP, maar wat heeft deze trieste zaak ermee te maken met NDP ????
  Vertel het even aan het volk, daar heeft iedereen baat bij misschien !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. Ludwig jij toont geen enkele respect voor de overleden grootmoeder 👵 dit is een ernstig delict, dit helemaal met politiek te maken geen enkele politieke partij heeft niks mee met de dood van deze vrouw te maken,toon een beetje respect voor de dode niks meer of kan het jouw ook niks schelen wat de Familie is overkomen nogmaals Toon respect of weet jij niet wat respect is tegen over jouw mede mens.


  Maak melding

 4. Ludwig hier in Nederland 🇳🇱 hebben ze alles maar ze roven en moorden hier elkedag ,aan wie moeten de Nederlander de schuld geven aan Meneer Rutte,maar ze hebben alles hier ,dus als je jouw mening wil geven over de Groot moeder die klein vermoord heeft hou er rekening met de nabestaanden ze zitten niet te wachten op jouw mening dat het de NDO ,VHP,Abop,NPS ,PL is daar zitten ze niet te wachten ze hebben steun van de Familie maar geen slap geouwehoer daar hebben ze niks aan want ze zijn hun moeder,Oma,schoonmoeder kwijtgeraakt.


  Maak melding

 5. Al krijgt hij een levenslange gevangenisstraf opgelegd , zal dit niet opwegen tegen de gewetenswroeging die hij, voor hij levenslang , met zich zal mee dragen.


  Maak melding

 6. @Oom Ludwig foe Abra Broki
  Ach je kletst weer uit je nek, je probeert te verhullen dat dit een typisch Hindustaans iets is!! Straks ga je de NDP ook de schuld geven van de SOA die je hersenen in al die jaren danig heeft aangevreten!


  Maak melding

 7. Die jonge gast kijk te veel naar misdaad films en krijgt zo de grip om het in de praktijk uit te voeren. Maar dan nog was hij zeker een lieveling of een verwende strontje geweest van die oma .


  Maak melding

 8. Die oma is een stiefoma getrouwd met zijn opa. In de literatuur en van persoonlijke verhalen is het zo dat aangetrouwden niet door alle familieleden worden verwelkomt. Het meest bij stiefmoeders. Een dame was een philipina wie getrouwd was met een blanke man. Zijn teen dochters maakten haar leven zo miserabel dat ze een echtscheiden vroeg. Als de vader thuis was waren ze gedragen ze goed.
  Mischien heeft hij haar niet geaccepteerd omdat hij zijn oma mist en stal van haar. Mischien was de niet acceptatie wederzijds.
  Hij moet naar opa doelie. Harde criminelen van Santo zal zijn leven voorgoed de verkeerde kant optrekken. Als jeugd crimineel kan hij gerehabiliteerd worden en als hij een vak leert kan hij een keertje vrij komen en voor zich zelf zorgen. Hij is dan aangepast aan de maatschappij.


  Maak melding

 9. Wat keurig van de politie; ze delen hun vermoedens met het volk

  Terwijl,
  Deze zaak in onderzoek is bij de afdeling Kapitale Delicten met ondersteuning van de afdeling Jeugdzaken.

  De jochies dit dit naar buiten hebben gebracht tijdelijk op non actief zetten, of beter stuur ze naar huis


  Maak melding

 10. Dit heeft niets met afkomst te maken.
  Zulke figuren worden ook geboren.
  Zonder geweten….ik denk ook niet dat zulke figuren te veranderen zijn.
  Moord zonder gewetensproblemen…komt vaker voor in onze wereld.
  En toch krijgen ze het voor elkaar om medestanders te krijgen.
  Misschien moeten velen uit onze samenleving leren inzien dat een koelbloedige moordenaar gewoon nooit meer de kans moet krijgen om zijn of haar daden te herhalen en levenslang verbannen moet worden.


  Maak melding

 11. Waar gaat het heen, met de jeugd? 14 jaar en hij moet nog veroordeeld worden voor moord zucht! winkels worden geplunderd door tieners in Amsterdam in Rotterdam steken pubbers elkaar neer….. Krijgen de kinderen tegenwoordig geen opvoeding meer! Of zijn de ouders van tegenwoordig alleen maar verzorger(s) geworden. Voer dan maar de dienstplicht, weer in. Dit gaat echt de verkeerde kant op!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.