Actrice Imanuelle Grives met drugs opgepakt op festival Tomorrowland

49
Actrice Imanuelle Grives met drugs opgepakt op festival Tomorrowland

De Surinaams-Nederlandse actrice Imanuelle Grives is opgepakt in België. Ze werd tijdens het populaire festival Tomorrowland in Boom opgepakt door de Belgische politie en aangehouden door het gerecht. Ze had verschillende soft- en harddrugs (zoals XTC en MDMA) in haar bezit.

Ook is er tijdens een huiszoeking bij een door haar gehuurde Airbnb-locatie nog meer gevonden meldt de Belgische krant de Gazet van Antwerpen.

Het AD schrijft dat de politie zo’n honderd xtc-pillen in beslag heeft genomen, meer dan twintig gram cocaïne en vergelijkbare hoeveelheden ketamine en mdma (het hoofdbestanddeel van xtc). Ze blijft zeker tot vrijdag vastzitten.

De advocaat van Grives, Koen Vaneecke, spreekt in De Telegraaf van een fout gelopen experiment. Grives is volgens hem bezig met de voorbereiding voor een nieuwe rol. Dat neemt ze zeer serieus, zegt de advocaat. Ze zou hebben willen weten hoe het is om drugs te verkopen.

49 REACTIES

 1. Kenmerkend voor Surinaamse artiesten he ? Zo benieuwd of het bedorven rottend stuk vlees Lucien hierop reageert. Hij reageert alleen als de drugssmokkelaar niet tot zijn bevolkingsgroep behoort.


  Maak melding

 2. Stom, stom, stom. In Nederland kan je experimenteren met drugs, maar doe dat niet in België, Duitsland, Frankrijk of Suriname. Deze actrice heeft met vuur gespeeld en nu moet ze maar op haar blaren gaan zitten. Daar gaat weer een voorbeeldfiguur de mist in. Heel veel landgenoten zijn erg in haar teleurgesteld. Wat erg dat ze haar hele carrière op het spel heeft gezet. Why,why,why………..!


  Maak melding

 3. Voorbeeldfunctie ? Mi mars papa ! Gewoon een ordinaire drugscrimineel die met haar handen niet van de felgekleurde snoepjes kan afblijven. Zet haar samen in een cel met Maasmeijer. Krijg je mooie kindjes van.


  Maak melding

 4. Zo jammer immanuelle dat je , je reputatie en carrière op het spel zet. Niet handig om dit te doen , als het hier nou wel of niet als experiment bedoeld was. Blijf weg van drugs !!!!!!


  Maak melding

 5. Heel, heel jammer.
  Maar het leven als actrice gaat niet over rozen. Ze zwemmen echt niet in het geld.
  De één gaat in de thuiszorg werken, de ander gaat zich voorbereiden op een rol als drugs dealer.
  En in dat wereldje kom je heel makkelijk aan dat spul.
  Zag haar nog in “It takes two”.
  En nu vallen de puzzel stukjes in elkaar.
  Dat gelach, en al die opmerkingen.

  Het leven is een leerschool.
  Deze les is: je kan geen levens van anderen vernietigen.
  Ouders hebben verdriet van kinderen die hun huizen leegroven om drugs.
  Op hetzelfde festival is een man omgekomen door drugs gebruik.
  Ik hoop niet dat jij dat voor hem verkocht heb.

  Ga naar rehab, als je zelf gebruik.
  Ga een andere baan zoeken, als je geen werk heb.
  Je hoeft je er echt niet voor te schamen.
  Alles is beter dan mensen in de vernieling helpen.


  Maak melding

 6. India heeft gisteren nog een raket naar de maan gestuurd , kon de lijder van de natie niet op het idee kome deze raket te vullen met die dope en in Nederland te droppen alvorens verder te vliegen..
  was zo gebeurt, niemand zou dat kunnen traceren..

  wat jammer..


  Maak melding

 7. @RobG
  Is het je nog steeds niet opgevallen dat jou voorbeeldfiguren allemaal aan drugs doen.?!Ze zijn allemaal drugdealears!!
  Begin maar bij bouta de lijder van Suriname ..
  snap je het nu?!


  Maak melding

 8. Nooit van dit geteisem gehoord. Voor zeer lange tijd opsluiten in de nor, dan leert ze het af. Als ze weer vrij komt kan ze hiermee voorlichting op scholen gaan geven, hoe je van drugs af kan komen. Een wijze les geleerd en kan ze straks ook een mondje patwa spreken of in gaan zingen.

  De Belgische rechtbank gaat een daad stellen. Eens maar nooit weer

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 9. Jullie doen net als of drugs door Suriname is voort gebracht, Drugs is van alle tyden en van alle mensen
  eerste wat je opvalt in een wereld stadt zyn de hoeveelheidt drugstore,s en die zyn er al eeuwen
  we zyn maar een spilletje in de drugs wereld niet bepaald rendable met een populatie van vyfhonderd duizend bevolking dus een beetje terughoudendheid wordt u wel aangeraden
  ik wil niks goedt praten maar wel in de juiste context plaatsen


  Maak melding

 10. Ah, ze dacht slim te zijn en wilde heel graag snel rijk worden.
  Helaas mislukt, haar verhaal is zo doorzichtig, ongeloofwaardig.
  Ga maar lekker brommen dwaas, debiel!


  Maak melding

 11. Alle mensen die zich artiesten noemen gebruiken drugs .bruin, zwart,wit ,redi geel n ga zo door. Maar de zwarten overtreffen hun alml. Het zit in hun cultuur zonder dopa voelen ze zich naakt.


  Maak melding

 12. Wat een dom kind, in de series/rollen die ze speelde was ze goed zoals hoer, motjo een dubbeltje wordt nooit een kwartje, kies joe
  mooi .


  Maak melding

 13. @Ray,
  Haar arrestatie/aanhouding in verband met drugsbezit is niet politiek gemotiveerd. Zij hebben haar
  ‘ red handed ‘ betrapt. Deze vrouw, naar alle waarschijnlijkheid een partybeest, huurde een huis om samen met anderen uit haar uitgangswereld zowel in huis als op festivals, uit hun dak te gaan. In Nederland worden je drugs nog bij de ingang van de festivals gekeurd op echtheid, maar in Belgie moet je dat niet flikken. Zodra je de grens overgaat en je ziet bijvoorbeeld de borden welkom in Vlaanderen, welkom in De Kempen, of welkom in (Belgisch)Limburg moet je op je qui vive zijn. Simpel uitgedrukt. Zij heeft zich moedwillig schuldig gemaakt aan het schenden van Belgische ” spelregels”.

  Met betrekking tot de persoon op wie jij het gemunt heb kan ik alleen maar zeggen dat het allemaal valse beschuldigingen zijn. Deze beschuldigingen zijn allemaal politiek gemotiveerd. Het lijkt alsof je van deze man een ‘ trauma capitis ‘ heb opgelopen.


  Maak melding

 14. @Robje-G-huisslaafje

  Zowel Vader als Zoon hebben drugsantecedenten,
  hetgeen, helaas, maar niet tot u doordringt !

  U bent wereldvreemd als huisslaaf zijnde, ook de
  veroordeling van meneer Boerenveen in de USA
  heeft u niet wakker geschud !

  Paarse slaaf, slaap lekker door, Ons Land is helaas
  Zwaar Failliet gemaakt door de Corrupte streken en
  handelingen van de Paarse Clan !


  Maak melding

 15. Dit wordt voor haar ook geen pretje in Duitsland ..

  Een 53-jarige medewerker van het Openbaar Ministerie in Den Haag is in Duitsland aangehouden met kilo’s cocaïne, amfetamine en tienduizend xtc-tabletten in haar auto.


  Maak melding

 16. Wat een ongelofelijke oerdomme trut en wat een slap excuus. Ze speelde eerder een crackhoer in een mini tv film, hoezo inleven in haar nieuwe film rol. Ik hoop niet dat de Belgische rechter haar bs gaat geloven.


  Maak melding

 17. DEZE VROUW IS GEEN GEBRUIKER!!!! ZE DOET ONDERZOEK!!! HOE DE BLANKEN DRUGS GEBRUIKEN OP FEESTEN.. IK GELOOF IN HAAR ONSCHULD……DUS MENSEN, WACHT MAAR Af, TOT DAT ZIJ EEN VERKLARING ZAL AFLEGGEN…. JE KUNT HAAR NIET VERGELIJKEN MET ANDERE SURINAMERS,,, ZIJ IS EEN PROGRAMMA MAKER.!!!! READ MY LIPS.!!!!!!!


  Maak melding

 18. zij is ook niet de eerste en de laatste!!!
  komt bij alle kleuren en geuren voor!!!
  omdat zij donker is van kleur maakt men zoooo…..een heisa van.


  Maak melding

 19. Peter R vries geeft aan dat haar laatste show al is opgenomen.
  En zei dat het dus een smoes is. .
  Ze is gek op het witte goud. Wat een voorbeeld figuur zeg.

  OFF TOPIC
  http://www.countrydetail.com/top-10-poorest-countries-in-the-world-with-most-poverty/

  Suriname behoord tot de top 10 armste landen van de wereld.
  Laat het de zoveelste waarschuwing zijn voor de mensen die Bouta nog steeds als de reddende engel zien voor het land.
  Suriname heeft er nog nooit zo slecht voor gestaan.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 20. @Booster
  Ze heeft bekend dat ze drugs heeft verkocht aan festivalgangers en er zijn ook drugs aangetroffen op haar logeeradres.De Belgische justitie neemt dit erg hoog op.En ze zijn strenger in de leer dan de Nederlandse.Ze kan hiervoor wel vijf jaar straf opgelegd krijgen.Ze heeft dit allemaal gedaan ter voorbereiding op een rol in een film waarin ze een drugsdealer speelt.Maar dat maakt voor justitie niets uit.Ze heeft gewoon de opiumwet overtreden.


  Maak melding

 21. 🤣🤣hou toch op over ras mensen.
  Check de Telegraaf; Top atlete Madiea Ghafoor zit ook vast voor een shit load aan dope. Zij is toch echt geen “zwartje” in ogen van sommige hier. Maar een “donkerwitte” Indiër 🤣🤣🤣

  Ras maakt geen f*ck uit!!!!


  Maak melding

 22. Hoop dat ze strafvermindering krijgt ze is programma maker ik geloof in haar heb het niet zo nauw met surinamers maar die het goed doen ben ik trots op en ze weet.dat je als zwarte je tweemaal moet.bewijzen en.toch doe jij dat of hebben ze.jou erin geluisd kan.ook want.kijk hoe ze.humberto tang van late.night.hebben.bestolen van zijn programma williams volg nog ik hoor niemand zeggen.van laten wij voor haar bidden nee oordelen werp de eerste steen jullie.hebben ook.familie.


  Maak melding

 23. Van drugshandel verdachte Imanuelle Grives voorlopig uit tv-serie geschreven.

  Imanuelle Grives, de actrice die afgelopen weekend werd opgepakt op het Belgische festival Tomorrowland nadat ze betrapt werd met drugs, is voorlopig werkloos. De makers van Spangas, de jeugdserie waar ze in meespeelt, hebben haar tijdelijk uit de reeks geschreven.

  Wat een stommerik!! Daar gaat haar toekomst!!


  Maak melding

 24. Tjah;

  XTC- en andere grondstoffen voor de productie van……….
  Nederland: drugsland nummer 1 in Europa en doorvoerland ……hmmmmm…. Brabant/ Limburg.
  Hele families( wit) al jaren in de business. Het ‘ lukt Justitie in Nederland nog steeds niet’ om deze families achter slot en grendel te krijgen(….). wij maken ons druk om ene Grives( een paar pilletjes). En de grote -witte jongens in driedelig pak dan?


  Maak melding

 25. Dit zal wel uit Suriname gecoacht zijn.
  Gebeurt vaker met dit soort crackheads.
  Deed ze het uit armoede ..kan ik het begrijpen.,.dat zal niet het geval zijn.
  Lekker laten zitten.


  Maak melding

 26. t Zijn STERKE BENEN die weelde kunnen dragen . Het is haar duidelijk naar t hoofd gestegen om zogenaamde bn-er te zijn, en daarmee zichzelf te kijk te zetten. Te veel getrek en gewicht van al het te dragen nep haar heeft haar opgebroken. Tsaaaa


  Maak melding

 27. Jullie ka domme mensen. Ze is binnen een weekje vrij en krijgt een taakstraf. Ze gaat weer vrolijk verder met haar leventje. Jullie weten duidelijk niks van het leven in Nederland of België domme idioten. Wat zij doet in haar privéleven is haar zaak en niet van jullie. Stelletje betweters.


  Maak melding

 28. @ Meoozin,
  En ze wordt groots ontvangen in Suriname !! Ze zal doorgaan voor een voorbeeld figuur voor de schooljeugd !!
  En vooral bejubeld worden op de party’s te Latour, Nw.Weergevondenweg en Sunnypoint!!
  Uitverkochte “shows” in Suriname !!


  Maak melding

 29. @Meoonzin 29 juli 2019 at 05:51 zo zo jochie is het de grote mond van jou of heb je werkelijk ergens je grote snufferd te kook gezet ? Hiermee bedoel ik of jij aan het snuiven bent geweest ? Ja kijk in Suriname zou deze dame als een held gezien worden misschien ook in Nederland. In China en Singapore of de Philipijnen zou zij aan de hoogste boomtoppen opgehangen worden en in België ? Nou laat haar maar lekker wegrotten hoor. Geen zier die om haar zal geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.