Grives zou zich met drugs voorbereiden op haar rol in de nieuwe film ‘Suriname’

31
Actrice Imanuelle Grives met drugs opgepakt op festival Tomorrowland

De Surinaams-Nederlandse actrice Imanuelle Grives, die in België vastzit wegens drugsbezit op het Belgische festival Tomorrowland, zou zich voorbereiden op haar rol in de nieuwe film ‘Suriname’. In deze film zou ze het liefje van een crimineel spelen. Grives verklaarde bij haar aanhouding al dat ze drugs verkocht als voorbereiding op deze nieuwe rol.

De actrice werd onlangs aangehouden op het Belgische festival Tomorrowland met meer dan 100 xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, 20 gram cocaïne en bijna 10 gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Grives zit zeker tot het eind van de maand vast in een cel in Antwerpen op verdenking van drugshandel.

De producent van de film, Rodney Leysner, zegt erg geschrokken te zijn van haar aanhouding. Intussen is bekend geworden dat Fajah Lourens de filmrol overneemt van Imanuelle Grives. Dat nieuws bevestigt Leysner. Welke acteurs er verder in de actiefilm spelen, wordt later onthuld. “Volgende week beginnen we met draaien. De opnames vinden volledig in Suriname plaats” aldus Rodney.

De nieuwe film ‘Suriname’ is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en is vanaf februari volgend jaar te zien in de Nederlandse bioscopen.

- Advertentie -

31 REACTIES

 1. Het is gewoon een junk die voor de kick het verderfelijke spul dealde. Waarom moest zij met drugs op haar rol voorbereiden terwijl andere acteurs dit niet doen. Totaal ongeloofwaardig. Lekker berechten en vastzetten in Belgie. En wat mij betreft gaat justitie voor de hoogst mogelijke straf.

 2. Hahaha. Wat een bullshitverklaring. Wie denkt ze hiermee voor de gek te houden ?? Ze denkt zeker dat iedereen net zo stom is als zij. Mevrouwtje wilde gewoon drugs dealen en is daarbij tegen de lamp gelopen. Nu moet ze maar op de blaren gaan zitten.

 3. @Cornelis) zeg maar gerust Praktyk voorbereiging is al geweest, hier is geen verklaring voor nodig want de persoon hadt een heel winkeltje voor de hand,waarschynlyk is ze eringeluist door haar kennissen kring
  Het leven is hardt en mensen zyn gemeen ,een spytig gebeuren

 4. Schijn bedriegt. Tye pôti, ik heb toch medelijden met haar. Vraag me af wat ze gaat doen na de straf te hebben uitgezeten. Voorheen nooit van haar gehoord. Inmiddels is ze door deze affaire in geheel Nederland en België bekend en berucht. Haar masker is gevallen en het enige wat rest is door het leven gaan met de nodige ups-and-downs.

 5. Na haar straf gaan ze het vervolg maken van de erotische film Emanuelle maar deze keer lekker pittig. Hmmmm Surinaamse Emanuelle.

 6. Dacht bij de hand te zijn. Door haar bekendheid dacht ze onaantastbaar te zijn. Ze zal het wel eerder hebben gedaan. Ze zou rol krijgen als liefje van een crimineel. Waarom heeft ze dan niet geoefend door op haar rug te liggen met haar benen open voor een of ander crimineel. Ooh sorry dat is voor haar geen oefening. Haar leven is al zo. Slapen met een crimineel vent.

 7. kan ze zich mooi inleven in een rol in de remake van de serie vrouwengevangenis, wat een doorzichtige en slechte smoes

 8. Ik begrijp waarom de producer zich rot geschrokken is.
  Een beetje dieken en er komt behoorlijk veel smerigheid naar boven.

 9. Pakiratigri,jij weet niet wie ze is, maar heel Nederland en België wel domme idioot!!

  Koos Werkloos, hoe weet jij dat andere acteurs dit niet doen,ben je er altijd bij?
  Sukkel!!

  Rbrown; kan jij je domme idiote fantasie-tories voor jezelf houden. Je bent een
  (idiote) fantast!!

 10. Achhh deze vrouw kan nog altijd rapper worden na detentie(artiestennaam-Migado Samedo) want ze weet nu wat doing time inhoudt want werk kan ze nu wel vergeten net als de vrienden in de business waar ze in zat

 11. Geld zou naar een goede doel gaan, ik geloof haar 0,000001%.
  Als jij je kleur niet mee hebt in Europa gaan de blanken hoe dan ook altijd in de gaten houden.
  Op een makkelijke manier aan je geld komen dom mens.
  Heb geen medelijden met deze gasten ze vernietigen families.

 12. Nu kan ze zich in de Belgische bajes gaan voorbereiden op een rol in de speelfilm ‘Escape from Santo Boma’!!

 13. Maak de kat wijs. Suriname was ook.aan het voorbereiden suiker te exporteren naar Azië. Voor proef hadden zij witte poeder gedaan.
  Vuile drugsmaffias. Ik vraag me af wie hierachter zit.
  Ik zie geen reactie van de surinaamse regering.

 14. Gepakt worden en straf uitzitten…..deze ervaring heeft ze in ieder geval op gedaan voor de volgende film!!

 15. Bertje de Dombo denkt het weer te weten hoor.. want jij weet dat ze geen werk meer gaat krijgen,want jij dat haar vrienden haar laten vallen??
  Hou je domme grote mond eens betwetertje!! 🤣😂🤣😂🤣😂

 16. @meneeronzin
  Je doet je naam eer aan
  Je geeft voortdurend aan hoe achterlijk je wel niet bent.
  Voor strafvermindering lapt ze haar cokevrienden zoals de producer er gewoon bij.

 17. Deze mevrouw zoekt altijd aandacht en nu moet ze gaan zitten liefs 9 tot 10 jaar dan is ze van de straat.
  Maasmeyer weet ervan nu huilt hij elke dag in de bak als je rijk wilt worden gebeuren zulke dingen met jouw.Ik hebben geen medelijden met mensen die zulke dingen doen opruimen voor de gemeenschap is het beste.

 18. Lekker slim. Een strafbaarfeit plegen om een filmrol voor te bereiden. Zouden ze in de film ook echt drugs verhandelen. Wat zou ze met de drugswinsten doen. Zeker aan een goed doel geven.

 19. De beerput gaat straks open. Mevr dealde voor aardig wat BN ers en de Belgische heeft beslag gelegd op haar GSM. Uit de chat gesprekken zal blijken wie bij deze Mevr heeft gekocht. Naar verluid slapen sommige BN ers heel slecht.

 20. Laat deze achterlijke nederlandse op het dak gaan zitten. Volgens haar hebben we alleen in Su drugsdealers. De grootste dealers wonen niet eens in Su.
  Ze is geen Surinaamse Nederlander. Ze is Nederlander.

 21. Acteren is haar vak 👌🏾, alleen gaat er dit keer iets niet zoals het moet🤣🤣🤣 , may be black Out ?☹️? Beauty full lady.😭😭😭 Nee maar ik lees 🤳🏽 niets over verdere straf , maar dat zé eind van de maand vrij komt😏of heb ik iets gemist. Ze is dan wel een glad is , om er zo makkelijk van af te komen😡 tenminste als hier hogere straffen voor gelden, 🧐

 22. Nathalie. Eindelijk heb je je naam een keer goed geschreven,proficiat 👍.
  Strafvermindering ,,hahahahahaha.
  Is ze de nieuwe Pablo??
  Ben je zo een grote dombo,je bent zeker het achterlijke zusje van die Koos werkloos en Bertje???🤣😂🤣😂🤣😂

 23. Laat ze naar de mallemoer lopen en mocht ze later kinderen hebben dan hoop ik dat die allemaal zwaar verslaafd raken aan drugs. Dan zal deze secreet en geldwolvin inzien wat voor een leed ze anderen toegebracht heeft. Lekker laten wegrotten in België!

 24. Auw jongetje?? Hahahahha ik geniet en lig dubbel van het lachen.
  Go make a cake 🥮
  Nathalie yang tata pie.
  Hahahahaha

 25. Oh mie boi.
  Heb je liever a hat ie skieng?
  Hehehe
  Boi ga in de hoek zitten en ga spelen met je tollie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.