Zus van voormalige terreurverdachten toegang tot de VS geweigerd

32
Zus van voormalige terreurverdachten toegang tot de VS geweigerd

Een jongere zus van de voormalige van terreur verdachte broers Raoul Abdoellakhan en Nasser Idoe, mag de VS niet in. De vrouw was vanuit Suriname via Aruba op weg naar de VS, toen ze te horen kreeg dat ze niet door mocht vliegen naar de VS. Dat meldt een betrouwbare bron op Aruba aan Waterkant.

De vrouw die de Nederlandse nationaliteit heeft zou afgelopen week naar de VS zijn vertrokken. Haar vlucht maakte een tussenstop op de Koningin Beatrix Internationale luchthaven te Oranjestad. Waterkant verneemt dat ze daar door een vertegenwoordiger van de luchtvaartmaatschappij erop zou zijn gewezen dat het niet mogelijk voor haar was om door te vliegen naar de VS, omdat het land haar de toegang zou hebben geweigerd.

Dit tot grote verbazing van de vrouw, die niet op de hoogte hiervan was en ook geen idee heeft waarom haar de toegang tot de VS is geweigerd. Volgens bekomen informatie is ze terug gekeerd naar Suriname. Wellicht dat de zaak van haar broers ermee te maken heeft.

In juli 2017 werden de twee Surinaams-Nederlandse broers, de 33-jarige Nasser en de 37-jarige Raoul, in Suriname aangehouden op verdenking van terroristische activiteiten. Een van de broers zou volgens het Surinaamse OM uitspraken hebben gedaan over een aanslag bij de ambassade van Amerika in Suriname.

De broers zijn na een lang juridisch gevecht inmiddels vrij en terug in Nederland, maar mogen Suriname de komende jaren niet meer in. (c) Waterkant/okt 2019

32 REACTIES

 1. er bestaat ergens toch een link naar deze mensen toe,want de broers waren ook door de VS getipt als zynde ISSers.vandaar dat ze werden vastgehouden


  Maak melding

 2. De VS is moeilijker te bezoeken tegenwoordig. Ze willen van de vliegmaatschappijen weten wie de passagiers zijn. Ze doen research op de passagiers en besluiten of ze teruggestuurd worden, dus toegang geweigerd worden. Voor visa landen worden de visas geweigerd. Sorry it is Trump ’s time. Daarvoor ook. Vraag dat maar aan de Phiipijnen en anderen.


  Maak melding

 3. Yep en dat is zoals het hoort. Als ze destijds zo scherp geweest waren. Bestonden de twin towers vandaag de dag in New york nog. Sommige dingen die mensen doen of roepen moetten ze bij stil staan dat het consequenties kan hebben dus denk na voor dat je bepaalde dingen doet of roep. Die beleid van Amerika vindt ik tof zij bepalen letterlijk wie ze binnen laten no mek grap!!!!!


  Maak melding

 4. Trump had al verkondigd; mens met een bepaalde geloofs achtergrond worden geweigerd;;; dus dat wil zeggen; als je tot***dat*** categorie behoort ( netjes gezegd) dan hoef je het niet te proberen; want je komt er niet meer IN… ook al woon in in blandah!!!


  Maak melding

 5. Heeft ze wel een ESTA aangevraagd. Bovendien wijst men het af als je de afgelopen vijf jaren ergens in een oorlogsgebied (Irak, Syrië, Soedan), geweest bent. Ook als je in Iran geweest bent. Geen Esta , dan kom je de VS niet binnen. Is de ESTA afgewezen wordt het ook bekendgemaakt. Dan moet je naar de Amerikaanse ambassade om te kijken wat er aan de hand is. Ook met een strafblad kom je Amerika niet binnen zonder eerst naar de ambassade te gaan om ontheffing te vragen. En dan nog kunnen ze je het leven zuur maken bij aankomst. En de band met haar broers is gauw gelegd. In ieder geval zijn de Amerikanen zo ridderlijk geweest haar reeds op Aruba de mededeling te geven. Scheelt tijd en kosten.


  Maak melding

 6. Degene die het meeste naar Poep stinkt is Trump!
  Ik snap absoluut niet dat mensen onder het bewind van deze man, die een moord van de top van de leiding van Saoedi Arabië in een andere land toestaat zo positief wordt benaderd.

  Trump is zijn land met allerlei valse trucjes en leugens zogenaamd groot te maken, het enige wat echt gebeurd is dat hij op dit moment de clown van de wereld is.

  Er zijn zat andere land dus voor mij no USA.


  Maak melding

 7. Toch opmerkelijk dat een ban de vele dochters van Brunswijk die ook onderdeel was van deze groep vrij snel door de Surinaamse overheid vrijgelaten is. Terwijl uit betrouwbare bronnen is gebleken dat zij persoonlijk bemiddeld heeft om een dame uit Indonesië naar Syrië te laten vertrekken. Waarom is zij buiten beeld ?


  Maak melding

 8. Weer van die onzin allemaal ,wie in deze zaak een grote rol heeft gespeeld is Nederland ,want Nederland wist het of niet vanaf dag 1 toen deze twee broers vertrokken naar Suriname dus de AIVD wist het niet 😂😂😂😂😂😂😂 en ze laten die gasten rustig naar Suriname vertrekken en ze daar laten arresteren Nederland heeft een vieze rol gespeeld want Nederland hoeft nu niet te komen zeggen dat ze niet wisten dat deze twee broers met zulke activiteiten bezig waren ,als het zo is .


  Maak melding

 9. Forumleden/Reageerders, Odi odi.

  Zus van voormalige terreurverdachten toegang tot de VS geweigerd.

  De vrouw die de (Nederlandse nationaliteit) heeft zou afgelopen week naar de VS zijn vertrokken.
  Haar vlucht maakte een tussenstop op de Koningin Beatrix Internationale luchthaven te Oranjestad.

  Reeds geruime tijd heeft de Amerikaanse overheid aan al haar Ambassades en Consulaten de volgende informatie verstrekt.
  En hiervan moet deze (zus) ook op de hoogte zijn geweest.
  Maar ze dacht het niet aan te vragen.

  Een visum Amerika of ESTA?

  Reist u binnenkort naar Amerika, of via Amerika naar een andere bestemming?
  Dan heeft u wellicht een ESTA nodig en géén visum. Over het algemeen heeft elke Nederlander of Belg die naar Amerika wil vliegen voor vakantie, zaken of op doorreis is in Amerika, geen visum nodig.

  In plaats van een visum Amerika kunt u dan een ESTA aanvragen.
  Met een ESTA kunt u maximaal 90 dagen aaneengesloten in Amerika verblijven voor toeristische en zakelijke doeleinden.
  Naar Amerika reizen kan dus zonder visum, door een ESTA Amerika aan te vragen.

  @pakiratigri 3 oktober 2019 at 08:18, had reeds in zijn reactie hierop gewezen.


  Maak melding

 10. Terwijl de baby nog aan de navelstreng vast zit,wordt er in hun oor gebruld dat je een moslim bent en in de andere oor dat je de koran gaat gehoorzamen en er is ander god dan Allah en Mohamed is zijn boodschapper.En als het kalifaat roept,ga je er heen.


  Maak melding

 11. Er zijn zoveel andere landen in de wereld waar je met vakantie kan gaan.Waarom blijft men kiezen voor Amerika?Heden is Amerika het lachertje van de wereld geworden sinds trumpie president is.Amerika en trump is netals Suriname en bouta.Tragisch.


  Maak melding

 12. Laten we hopen dat de surinamers nu snappen waarom bouta niet naar Amerika gaat….
  Hahaha…Amerika weet dat dinootje gratis logeert in alcatraz..
  Maar papie bouta kan alsnog naar Amerika gaan hij heeft amnestie hij komt dan Amerika binnen als persona non grata.
  Sorry zus, bouta heeft het verpest voor jou met zijn ziekelijke obsessie.


  Maak melding

 13. Ik verbaas me elke keer weer over de staat van het ziekelijk brein van Ray. Wat een fantasie, wat een hersenspinsels, wat een onzin, wat een ziekelijke obsessie voor Bouterse. Zielig gewoon. Heeft vast zijn pillen weer eens niet ingenomen.


  Maak melding

 14. Jacobus
  Wij Surinamers zijn gelovige mensen die vredig naast elkaar leven
  Suriname is trouwens lid vd organisatie van Islamitishe landen.
  U tracht een kwart vd bevolking van Suriname middels uw leugenvolle reactie te beledigen.


  Maak melding

 15. Nou nee haar naam is Haas Denice de struisvogel.
  HIV+ komen Amerika niet in laatstaan deze vrouw.
  Waarom vloog ze niet rechtstreeks Schiphol?


  Maak melding

 16. @miss dikatie;
  Zo is dat! Heel goed gezegd!

  @jacobus;
  Fijn te weten dat je wel interesse toont voor de Islam. Want, naar het mij schijnt, weet u best veel over de Islam.


  Maak melding

 17. Oehhhh ik ben geweigerd om Trump’s land in te mogen! Such a loss (NOT)! Wat een sensatie weer he, mensen? Ik ga hier niet uitvoerig vertellen hoe of wat, gaat niemand geen moer aan. Enige wat ik wil zeggen, speculeren jullie maar en nee, dit was geen vakantie. Ik zou nooit uit mezelf naar de US willen voor vakantie. Ik voel me ineens een beetje famous hee.


  Maak melding

 18. Deze jongens kwamen naar Suriname om op het strand te liggen, ik geloof niet dat ze een aanslag wilde plegen. Want Islam betekent vrede.


  Maak melding

 19. Thx Nina.
  Jacobus lijkt indd.veel te weten over de Islaam maar legt het kennelijk met opzet vals uit.
  Verdeel en heers politiek past hij toe waar iedereen die het goed voor heeft net Sur.
  Zou moeten gaan voor: eendracht maakt macht
  God zijj met ons Suriname


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.