Terrorismezaak moslim broers in Suriname weer uitgesteld

11
Terreurverdachten Suriname vandaag voor de rechter

De zaak tegen de twee van terreur verdachte Surinaams-Nederlandse moslim broers in Suriname is weer uitgesteld. De broers zitten al sinds 23 juli 2017 in hechtenis, maar de politie is nog altijd niet klaar met het onderzoek meldt NU.nl. De familie van de verdachten is verontwaardigd over de duur van het proces.

De rechter las gisteren, dinsdag 20 februari 2018, wel de aanklacht tegen de mannen voor. Zij worden beschuldigd van deelname aan een terreurorganisatie. De twee, Raoul en Nasser(FOTO), zouden volgens het OM betrokken zijn bij het voorbereiden van een aanslag op een buitenlandse diplomaat. Maar de broers die de Nederlandse nationaliteit hebben, ontkennen dit.

Niet alleen de familie van de mannen is ontevreden over het verloop van het proces. Ook de advocaten van de broers zijn het niet eens met de gang van zaken. Zij beschikken pas sinds enkele weken over het zeer uitgebreide dossier aldus NU.nl.

11 REACTIES

 1. *** DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN EN DE WEGBEREIDERS VAN DE ANTICHRIST. 

  *** DE OORZAAK VAN ALLE ELLENDE OP AARDE.

  DIT BOEK IS EEN VERVOLG VD BLOEDLIJNEN. DEZE BOEKEN ZIJN OP INTERNET ALLEEN TE KOOP. ZE ZIJN VERBODEN IN  BOEKWINKELS, OMDAT ZE DE WAARHEID ONTHULLEN. LEES DEZE SCHOKKENDE BOEKEN EN HUIVER HOE DE ILLUMINATI SATANISTEN DIE ZEGGEN DAT LUCIFER HUN GOD IS, DE WERELD VERNIETIGEN. DIT ZIJN DE MENSEN DIE DE WERELD ACHTER DE SCHERMEN BESTUREN.  DOEN ZE MIDDELS IMF EN WERELDBANK. DE GOUD EN OLIEPRIJS OP DE WERELD WORDT BEWUST LAAG GEHOUDEN ZODAT WESTERSE LANDEN ZE GOEDKOOP OPKOPEN. GEVOLG IS KAPOT MAKEN VAN DE ECONOMIE VAN DAT LAND OM ZODOENDE HET LAND TE ONDERWERPEN AAN HUN WETTEN EN REGELS. VOORBEELDEN ZIJN LYBIE, SYRIE, IRAK, EN NU VENUZUELA AAN DE BEURT. STRAKS NOORD KOREA OMDAT DIE NOG GEEN CENTRALE BANK HEEFT.  AUB MENSEN. ONDERZOEK DIT BOEK.
  VRAAG AAN FAMILIE DIT TE KOPEN EN OP TE STUREN. ZOEK OP GOOGLE. (DE SCHRIJVER IS ROBIN DE RUITER).
  HIJ HEEFT VELE BOEKEN GESCHREVEN. EN OOK ZIJN ER HONDERDEN SCHRIJVERS DIE BOEKEN HEBBEN GESCHREVEN EN DE WERELD WAARSCHUWEN OVER DIT ALLES.
  De boeken leggen alles uit over ontwikkeling van virusziektes zoals Aids en Ebola.
  AIDS IS ONTWIKKELD OM BEWUST DE WERELDBEVOLKINGSGROEI ONDER CONTROLE TE HOUDEN. Het ritueel offeren van mensen aan Lucifer in ruil voor rijkdom en macht, waarom er oorlog moet zijn, hoe het volk wordt opgezet tegen hun regering vaak door buitenlandse geheime diensten, valse aanslagen gepleegd door overheden op hun eigen volk (in USA en Europa) en anderen de schuld geven zoals Isis en Al Quaida, die bij hun op de loonlijst staan. ALLE TEREURGROEPEN WORDEN DOOR HUN GETRAIND.

  Landen controlen via hun centrale bank om vervolgens de munt te vernieten. Hierna zijn de landen genoodzaakt geld te lenen bij het IMF om vervolgens beslag te leggen op het hele land en de grondstoffen. Patrice Lumumba, president van Congo was een man voor zijn land en volk. Hij gebruikte de grondstoffen en rijkdom voor zijn land. Hij is vermoord door geheime diensten. Elke president die te goed is voor het land en volk, wordt vermoord en hierna wordt het land een complete chaos. Vervolgens valt dit land in handen van buitenlandse graaiers en militairen met zwaar geschut paraderen over de straten. En nog veel meer. AL DE  BUITENLANDSE AMBASSADES  IN EEN LAND ZIJN SPIONNEN EN GEHEIME DIENSTEN. VAN DAARUIT ZORGEN ZE VOOR CHAOS EN OPSTANDEN IN DAT LAND..

  SCHOKKEND EN HUIVEREND. AUB ONDERZOEKT DE WAARHEID EN WORDT WAKKER.
   SURINAMERS BID KRACHTIG VOOR HET LAND ZODAT DE HEILIGE GEEST JULLIE BESCHERMT TEGEN DEZE SATANISTEN DIE LUCIFER AANBIDDEN.

  HET DOEL VAN DIT ALLES IS DE HELE WERELD TE ONDERWERPEN EN EEN WERELDREGERING ZONDER CONTANT GELD EN DAT ALLE LANDEN ONDER CONTROLE KOMEN TE STAAN VAN EEN MACHT EN GEEN ENKEL LAND ZAL MEER ONAFHANKELIJK OF ZELFSTANDIG ZIJN.
  IEDER MENS OP DEZE AARDE ZAL ELECTRONISCH WORDEN GECONTROLEERD.
  DIT IS HET GROTE DOEL VAN DE ILLUMINATIE LUCIFERAANBIDDERS. ZE HATEN DE SCHEPPER EN DE SCHEPPING.

  HET CONTANTE GELD BEGINT LANGZAAM TE VERDWIJNEN IN EUROPA EN AMERIKA.
  De wereld is niet zoals je het ziet mensen. Onderzoekt de waarheid nu het nog kan op het internet. Europa is al bezig met wetten om al deze informatie van internet te verwijderen. Omdat ze niet willen dat men hierover weet. Mensen moeten onwetend blijven en slapen.


  Maak melding

 2. Voor hoe lang?

  Suriname zal snel maatregelen moeten treffen om de overheidsfinanciën op orde te brengen, anders dreigt het land nog meer moeite te krijgen om de rente en aflossingen op zijn groeiende staatsschuld te blijven voldoen. Dat schrijft kredietbeoordelaar Moody’s in een rapport, waarin meteen het oordeel over de kredietwaardigheid wordt verlaagd.


  Maak melding

 3. er zijn genoeg partijen in Suriname die ervoor kunnen zorgen dat het begrotingstekort teruggebracht wordt zonder dat er arbeidskracht en wat voor investering dan ook aan te pas komt. Onze president weet er alles van . Neks no fout


  Maak melding

 4. Wally geloof in de kracht van het leven. Want zonder leven kan niets bestaan, niet eens een gras sprietje. Praat tot het leven die in alles is en je zult rust vinden. De schrijvers van zulke boeken propageren angst en angst verlamd en begrenst je scheppingsvermogen. Als er een duivel bestaat dan is het Angst.


  Maak melding

 5. @Wally,

  Ze hebben ook Jezus weten om te brengen. Gek dat christenen de duivel proberen te verdrijven uit naam van Jezus, terwijl de duivel zelf Jezus liet ombrengen aan het kruis. Wie houdt wie voor de gek?


  Maak melding

 6. @ Koko Dia,
  Niet de duivel heeft de “bruine” niet de “blanke” Jezus laten kruizigen en gedood, maar het zijn de Joden die dat hebben gedaan !! Ze wachten nog op “de Mesias” !
  Misschien is Bouta hun Mesias !!


  Maak melding

 7. Je kan zien dat je onder een uil bent uit gebroed.alles wat je zegd is pure mond diaree als je niks weet te doen steek je vinger in je waar de zon niet schynt en ruik er aan want je verdient het. Eingelyk ben ik niet boos op jou maar op jou vader en moeder want die hebben jou gemaakt


  Maak melding

 8. Wally wat ben je ook een apart type persoon waarom ga je niet op een heel druk kruispunt staan waar iedereen je kan zien
  En pleeg je zelf moord .als je dat doe maak je zoveel mensen bly


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.