Justitie verklaart moslim broers tot ongewenste personen in Suriname

18
Van terrorisme verdachte broers in Suriname komen zelf aan het woord
De broers Raoul A. en Nasr I., die in Suriname verdacht worden van terroristische activiteiten.

Het ministerie van Justitie en Politie in Suriname heeft de twee broers, Abdoellakhan Raoul en Idoe Nasser tot ongewenste personen verklaart voor het Surinaams grondgebied. Dit is geheel volgens haar bevoegdheid zoals vastgelegd in de Vreemdelingenwet en andere wettelijke regelingen, aldus het ministerie vandaag in een persbericht. De broers zullen Suriname uitgezet worden.

Na het vonnis van de Kantonrechter op 14 juni 2019 in de strafzaken tegen deze broers, heeft het ministerie besloten de vestigingsvergunning op naam van Idoe Nasser in te trekken. Abdoellakhan Raoul bleek vanaf 2008 illegaal in ons land te vertoeven, meldt het ministerie.

Dit besluit is genomen aangezien de twee genoemde personen zich niet gehouden hebben aan de voorwaarden zoals omschreven in de artikelen 24,25,26,32 en 33 van de Vreemdelingen Wet en hun verbintenis met enige terreurorganisatie nog altijd gezien moet worden als een potentieel gevaar voor de nationale veiligheid.

Het ministerie wil hierbij ten overvloede erop wijzen, dat vreemdelingen die in aanmerking zijn gekomen voor een verblijf-of vestigingsvergunning, zich aan de voorwaarden, zoals gesteld in de vergunning dienen te houden. Het is het ministerie van Justitie en Politie na gedegen onderzoek gebleken, dat ook vreemdelingen zich de laatste jaren vaker schuldig maken aan criminele activiteiten en niet zelden als onderdeel van internationaal georganiseerde criminele organisaties met diverse effecten en invloeden op onze Surinaamse gemeenschap en de nationale veiligheid ernstig in gevaar brengen. De overheid zal voor wat dit fenomeen betreft alsook de strijd tegen elke vorm van georganiseerde misdaad, een zero tolerance beleid blijven voeren. 

De recente uitzettingen van vreemdelingen met een crimineel verleden en of zich bezighouden met criminele activiteiten moet dan ook tegen deze achtergrond gezien worden. Het ministerie van Justitie en alle andere diensten in de keten van nationale veiligheid zullen met de inzet van alle hun ten dienste staande middelen er alles aan doen, opdat elke vorm van criminaliteit op gepaste wijze wordt aangepakt. Hiermede wordt het pad van preventief beleid niet verlaten en zal de integrale aanpak voor een beheersbare veiligheid de grootste prioriteit blijven genieten van de regering.

Ook de gemeenschap en het bedrijfsleven zullen hierbij medeverantwoordelijkheid moeten nemen en wordt op hen een dringend beroep gedaan om dienovereenkomstig het nodige ter zake te doen alsook in voorkomende gevallen het ministerie en haar werkarmen te informeren.


18 REACTIES

 1. Je moest eens weten hoeveel criminele buitenlanders in Suriname vertoeven waarvan sommigen zelfs hoge funkties bekleden bij de overheid.
  Je hoeft maar te kijken naar de criminelen uit Nederland die een luizenleven leiden in Suriname en hen word niets in de weg gelegd.
  Je hoeft maar de eigenaars van de grote kapitale villa’s en dure auto’s (porsche BMW mercedes etc) na te trekken.
  Deze worden met rust gelaten want zij ziten onder de paraplu van de bekenden binnen de samenleving


  Maak melding

 2. Die gastjes dachten is pak ddb aan en we brengen hem voor het gerecht. Ze dachten dat ze hem flink aan zijn oude ingie booy k ballen hadden gepakt. In de worsteling tussen ddb en de twee gebroeders pakte ddb ze niet alleen stevig vast aan hun moslimballen, maar heeft deze ook flink geknepen. ddb worstelde zich eruit en kwam naar boven. Zo als het ernaar uit ziet zijn de moslimballen nu gewoon in poeder veranderd. Als deze gastjes op Schiphol aankomen ziet het niet best uit voor hun poeder bij de douane-controle. Nader onderzoek en kleur zal aantonen of het Nederland/EU binnen mag worden gebracht.

  ddb wilt hiermee ook laten zien dat Suriname internationaal ook het terrorisme bestrijd.

  Recht En Waarheid Maken Vij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 3. Vreemdelingen met een crimineel verleden, zijn hier blijkbaar gemakkelijker aan te pakken, dan gezagsdragers van die paarse criminele organisatie met een crimineel verleden, Getrouw snapt het helemaal, sinds hij een paarse rat is geworden, bovendien is hij ook op de stoel van de rechter gaan zitten.


  Maak melding

 4. Haha !! En wanneer zullen Bouta en Brunsie uit het land gezet worden ???
  En what about de persoon had gedreigd omdat hij bommen had geplaatst op de ADEK en Middelbare scholen ???


  Maak melding

 5. Eruit gooien die handel!
  In ned hoeven ze toch niet te werken. Misschien worden ze hier op schiphol weer opgepakt. Ned kweekt toch veel trerroristen en deze twee kunnen gemakkelijk erbij


  Maak melding

 6. We hebben tot de dag van vandaag niet zwart op wit gezien/gehoord wat de waarheid is. Waar zijn de bewijzen?
  Crimineel of niet, zo dient justitie niet op te treden. Dit handelen maakt dat de overheid geen claims aan zijn broek krijgt toch? Welnu, als het allemaal mag kloppen wat we voorgeschoteld krijgen, dan moesten deze “terroristen” allang uitgeleverd zijn. En vooral geen mensen hier laten rondlopen die sedert 2008 een verlopen verblijf hebben. Maar de tijd zal het leren


  Maak melding

 7. @Robles op mijn beurt opteer ik ook om alle Surinaamse en Antilliaanse criminelen uit Nederland te schoppen naar waar ze vandaan komen.


  Maak melding

 8. Opmerkelijk dat deze broers nog niemand hebben vermoord, ook geen drugscriminelen noch staatskasrovers zijn en als ongewenste burgers het land worden uitgezet. Opa taki maar what about al die buitenlandse drugscriminelen die onder het toeziend oog van de allergrootste drugscriminelen, moordenaars en staatskasrovers wel gewenst zijn? Oma taki, omgekeerde wereld in dit land, dankzij idiote debiele dwaze mndpzombie’s die baas en zijn ndp roversbende verafgoden.


  Maak melding

 9. Kinderachtig gedrag van het overheid, achterlijke overheid in Suriname .Ze zijn bang voor de claim geen geld meer om deze gasten te betalen.


  Maak melding

 10. Enige juiste maatregel tegen deze twee terroristische
  figuren.

  Met verblijfsvergunning hoor jij je zeer trouw aan
  de SURI-wetten te houden !

  Benieuwd hoe de reeds veroordeelde internationale
  terrorist met Sranan nationaliteit, DINO, ontvangen
  zal worden in Suriname, wanneer hij zijn straf heeft
  uitgezeten !

  TERRORISTEN DIENEN ALLEMAAL HEEL HARD TE WORDEN
  AANGEPAKT, AL HEBBEN ZE DE SURI-NATIONALITEIT !!


  Maak melding

 11. ze zyn aangehouden na dat CIA informatie tot aan houden naar suriname stuurde, voorts hebben ze hun verblyfsverguning niet laten verlengen alles by elkaar zal je uitgezet worden .heel logies


  Maak melding

 12. SOSO KAKAKA BOEBOELAAS TAKI
  BANANENREPUBLIEK.
  SARI TORI
  EN DE PLEEDENT (PLEEFIGUUR) VAN SURINAME LOOPT SINDS DE JAREN 80 GEWOON VRIJ ROND ALSOF ER NIETS AAN DE HAND IS. MAAR EEN SPREEKWOORD ZEGT KARMA ZAL DE VUILE WAS OPRUIMEN….☻☻☻☠


  Maak melding

 13. Persona non grata. Gewoon opgerot. Weet je hoe mooi het opgeruimde netjes staat? Branco of Eder of Roberto Carlos en Ronald Koeman, Maradona, Pele, Ronaldinho, Beckham, Cruijff en de rest hebben hun welgemikte schop voor de zoveelste keer gedaan. Die schop brengt je precies daar waar je thuishoort.


  Maak melding

 14. In Suriname is er geen plaats voor sterk bebaarde figuren die ook nog eens zeer agressief kijken en lijken en met wapens rondlopen. Eruit zetten deze gasten.


  Maak melding

 15. Deze mensen wilden een aanslag plegen in naam van het geloof. We weten dat islam geassocieerd wordt met terrorisme, er staan veel verzen in de koran om heidenen te doden en daarvoor worden ze beloond!!!
  Al zullen ze dat nooit toegeven, maar dit etiket geplakt op hun voorhoofd is voor levenslang.
  en let op mijn woorden er zullen nog velen terroristische aanslagen volgen in naam van de Islam.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.