maandag, mei 27, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Vice-president Adhin is een gemene volksverlakker'

‘Vice-president Adhin is een gemene volksverlakker’

-

Does Travel - naar Suriname

Critici in Suriname zijn de mening toegedaan dat vice-president Ashwin Adhin op elke politieke podia steeds weer leugens en onwaarheden verkondigd. Volgens hun zou dit vorig weekend weer het geval zijn tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Nickerie. Daar maakte Adhin onder andere vergelijkingen over de monetaire situatie van NDP regeringen en die van gewezen governor van de Centrale Bank van Suriname, André Telting. Zij schromen niet ervoor om de vice-president uit te maken voor een ‘gemene volksverlakker’.

Volgens de critici zijn de vergelijkingen die Adhin maakte verdraaiingen en regelrechte leugens. Volgens hun weet nu bijkans iedereen wat Telting heeft klaargespeeld, toen Suriname op het punt van failliet stond na de Wijdenbosch regering. “Telting heeft de inflatie onder controle weten te brengen en de vele schulden die achtergelaten waren weten af te lossen. Iets dat geen enkel NDP regering ooit zal lukken. De NDP heeft integendeel inflatie, devaluatie, verhoging van de werkloosheid, toename van de armoede en corruptie bevorderd”. Volgens hun is dit slechts een van de tientallen vergelijkingen waarmee bewezen kan worden dat Adhin leugens en onwaarheden verkondigd.

De critici beweren dat de vergelijkingen van Adhin op niets slaan en het feit dat hij nu Telting jaren na zijn dood bespreekt, wordt bestempeld als een zeer laffe daad. “Het gedrag van de vice-president is niets anders dan zijn kamerraden tevreden stellen en nog probeert te redden wat er te redden is”. Volgens hun moet moet Adhin dit gedrag achterwege laten en integendeel zijn excuses aanbieden aan de samenleving. Dit omdat de NDP regering, land en volk in een zeer slechte en moeilijke situatie heeft gebracht waar hij aan heeft geholpen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

49 REACTIES
 1. Het ligt aan het volk om deze onzin steeds maar aan te willen horen er zijn genoeg democratische tools om alles wat met de NDP te maken heeft weg te stemmen, dus Volk van Suriname maak er gebruik van en reken af met deze boevenbende.


  Maak melding
 2. Destijds heeft Bouterse oud president Venetiaan op schandalige wijze het NPS beleid afgekraakt. Ze leren het nooit bij de NDP.

  Waarom kijk je naar de splinter in het oog van je broeder, terwijl je de balk in je eigen ogen niet opmerkt? – Matteüs 7:3-5

  Meneer Adhin, laat de duivelse bijbel en Steve May links liggen en zoek uw heil bij onze lieve heer. Alleen bij de heer zult u verlossing vinden.


  Maak melding
 3. Adhin is niks meer of minder dan de sprekende marionet van de drugsveroordeelde meervoudig moordenaar. Deze corrupte, criminele paarse rattenkolonie is gestoeld op liegen, bedriegen, roven, stelen en bedelen.


  Maak melding
 4. Met de verkiezingen opkomst draait de motor van de firma list & bedrog op volle toeren. Wie gelooft al die leugens en fabels nog van de NDP. Je moet wel heel dom en onderontwikkeld zijn om enige aandacht aan het gezwets te besteden. De NDP staat synoniem voor het faillissement van de Republiek Suriname .


  Maak melding
 5. Ashwin Adhin kan nog niet eens in de schaduw van Andre Telting staan dus laat hij maar z’n bek dichthouden.

  Hij lult gewoon een hele hoop leugenachtige en onzinnige troep uit z’n nek.
  Dat heeft hij goed geleerd bij die NDP boevendende van hem. Het bekende Surinaamse gezegde: leri no e puru dong is sprekend van toepassing op Adhin.

  Er moet een onderzoek komen of hij niet rondloopt met een vervalste diploma en als die diploma echt is dan heeft hij waarschijnlijk z’n diploma gekocht door z’n mondje en z’n kontje daarvoor te verkopen.

  Laat die stiekeme homo maar verder gaan met het likken v.h. achterwerk van zijn baas bouta en het spreiden van zijn billen voor de gehele NDP top om keihard misbruikt te worden want voor iets anders is hij toch niet geschikt.


  Maak melding
 6. Laat er een onderzoek komen naar alle corrupte tories op het ministerie van Onderwijs toen Adhin daar de scepter zwaaide als minister.
  Een NDPer van Rainville die daar werkzaam was heeft daar al een boekje over open gedaan en het was niet mis.
  Afgeschreven schoolboeken die werden opgeslagen in magazijnen gehuurd van familieleden van Adhin. Bevriende bedrijven die werden ingehuurd voor de distributie van leermiddelen terwijl het ministerie daar zelf een afdeling voor heeft. Mensen die geregeld werden met een baan bij het ministerie terwijl ze daarvoor niet de juiste opleiding hadden. Naar verluidt kon een vriend van Adhin beleidsadviseur worden terwijl hij niet eens een muloschool diploma had. Etc. Etc.
  Adhin is de laatste die het moet hebben over misstanden. Aan z’n gezicht kan ik al zien dat het een grote smeerlap is.


  Maak melding
 7. Wat is dit louge figuur diep gezonken, sinds hij de functie van vieze president in zijn schoot geworpen heeft gekregen, totaal ongeschikt, netals die moordenaar, die in een land president kan zijn, wat Internationaal als bananenrepubliek en drugsdoorvoerland te boek staat. Door mensen neer te halen, geeft al aan, welke gebreken bij hem en die moordenaar van toepassing zijn.


  Maak melding
 8. Een meneer die heeft meegewerkt om Sranan FAILLIET
  te maken, durft Dhr TELTING, valselijk, te beschuldigen !

  Druk aub met Desi en Gilmore nog enkele MILJARDEN aan
  ONGEDEKTE SRD-bankbiljetten, dan komt DUBAI nog dichterbij !

  PS : De 16.666 volkswoningen, beloofd door U en Desi, zullen
  binnenkort, per Chinees motorschip, in Sranan aankomen !

  NEKS NO FOUT, A PAARSE BEGROTING TJA WAN LO OLLO !

  Alleen Paarse gekken geloven nog in de propaganda-onzin van
  de BANGE Paarse machthebbers !


  Maak melding
 9. Adhin is een volksverlakker dat is algemeen bekend van de hele regering. Maar de grootste volksverlakkers is het volk zelf die voor zo een regering heeft gekozen.

  Een ezel stoot zich niet 2 keer aan de zelfde steen. Maar de volk die voor hen gekozen heeft is erger dan een ezel.


  Maak melding
 10. Het Surinaamse Volk Dat Voor de tiran ddb Zwicht Zal Meet Dan Lijf En Goed Verliezen Dan Dooft Het Licht…

  ddb, ndp-kliek, paarse adviseurs, paarse dna-leden, coalitieleden, oerdomme paarse kakkerlakken hebben 9 jaren niets voor Suriname gedaan, het is nu tijd om voorgoed naar huis te gaan. Jullie houden de ontwikkeling, werkgelegenheid, vooruitgang, scholing, productie en export, welvaart, welzijn, de rechtsstaat, grondwet, internationale verdragen van Suriname allemaal tegen.

  Soso K./ Gro.. met/van jullie.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 11. En natuurlijk weer niet ondertekend door de auteur. Wie denkt WK wel voor de gek te houden met dit soort berichten. Hebben ze de ballen niet aan te geven dat zij zelf de auteur van dit bericht zijn? Zo kan je natuurlijk van alles schrijven en de wereld in gooien zonder er verantwoordelijkheid voor te nemen. Geef aan wie de auteur is, wie de critici zijn, noem man en paard, dan ben je geloofwaardig….en meneer of mevrouw de auteur of redacteur of wie u ook moge zijn, plaats je naam eronder, bedrieglijke lafaard! Dit is weer typisch VHP!


  Maak melding
 12. Ahdin is zeer laag geschoold en alleen in een land als Suriname kan een ongeschoolde zuipschuit het tot vice president schoppen. Een inhoudloze functie die alleen maar voor de vorm in het leven is geroepen. Deze man moet zich niet te veel in beelden. Toen hij vorig jaar Bouterse tijdelijk moest vervangen wegens zijn verblijf op Cuba, trok Bouterse toch aan de touwtjes en functioneerde Adhin als trekpop.


  Maak melding
 13. Luciën

  22 juni 2019 at 20:01

  Dit geeft trouwens ook weer eens aan hoeveel meer kleuren jullie schijten naarmate 2020 nadert!

  ================================

  2020 pas ? Heb zojuist een dikke paarse drol achtergelaten op de plee. Sterker nog ik schijt op iedere NDP-er. Duidelijker kan het niet Lucien 😉


  Maak melding
 14. Alleen Ashwin Adhin ?
  Het rijtje der volksverlakkers kan je aanvullen met :
  Misiebakba
  Amzad Aboel
  Hoefdraad
  En niet te vergeten de grootste volksverlakker Bouterse.

  Slim-Suriname jullie moeten goed beseffen dat NDPers trouw zijn aan hun baas. Zij zullen zeker gaan stemmen.
  Indien jullie niet willen dat Bouterse met zijn criminele bende weer aan de macht komen moeten jullie gaan stemmen !

  Niet stemmen betekent dat je stem automatisch naar de NDP gaat !

  Dus ook al heb je weinig vertrouwen in de politiek ga toch stemmen.
  Stem voor een veilig Suriname !

  Het is bewezen dat onder leiding van Santokhi Suriname in ieder geval veiliger was.
  Stem voor een veilig Suriname !


  Maak melding
 15. Niks no fout…jay kraait onzin…je zit lekker in ww. Jullie doen alsof jullie beter weten.

  Me mars hypo zyn jullie..lang leve ndp en weg met oude gezichten Koers moet naar 1500 srd op 100 eur…


  Maak melding
 16. Is opmerkelijk dat velen nu via anti reclame oa. Aan de macht wensen te komen.
  Nergens hoor of lees je oplossingen en beleidsvoorstellen.
  De ene wordt slechter dan de Duivel genoemd, de ander wordt de Hemel ingeprezen.
  Dit doet men al 44 jaren.
  Ja sinds en voor de onafhankelijkheid.
  Waarom?
  De rijkdommen van het land staan voor het grijpen.
  Menigeen wil rijk worden en het liefst ook de vrienden en familie.
  Velen willen een vaste baan zonder prestatie anderen willen binnen een jaar pensioen.

  Beleidsombuiging en projectvoorstellen heeft het land nodig.
  Hoe gaat Suriname verder?
  Wat moet er gedaan worden om het tij te keren?
  Enz enz.

  Iedereen zou zich hiermee bezig kunnen houden en ook daadwerkelijk eraan werken.

  Bless.


  Maak melding
 17. De NDP met haar exponenten zoals Adhin en anderen zijn LEUGENACHTIGE MAFFIOSI.

  Action Speaks Louder Than Words: Onder regering Venetiaan is de Dollarkoers 10 jaar lang 2.80 gebleven.

  Adhin: Ga die 200 miljard USD uit de grond halen.


  Maak melding
 18. We zyn allemaal Surinamers ,allen met een eigen Filosophie met de beste bedoelingen voor ons Land het wil niet altydt zo zyn dat hetgoedt verloopt economisch,sociaal ,of politiek.
  Discusisch voeren is heel intersant en houdt ons scherp, maar laten wy dit doen zonder aan zien des persoon
  en in plaats van vernederen ,beledigen, ons richten op een onderwerp of op de discusie zelf
  dan komen er vast goede en leuke ontwikkelingen uit voort


  Maak melding
 19. Zet deze woorden goed in je pan er is maar een god en niet twee nog een paar maanden naar 2020 dan is het bombel man voor een man aan alles komt een einde luister maar naar de plaat van doe maar het zal je maar over komen god zij met ons suriname.


  Maak melding
 20. Niet alleen Adhin en de NDP top moeten zich diep schamen dat ze met deze lasterlijke en onzinnige leugens komen. Ook elke econoom en iedereen in de banksector is het aan zijn positie verplicht om dit soort gestoorde onzin expliciet en openbaar af te wijzen als schaamteloze onzin en lasterlijke leugens.
  Naar mijn weten hebben alleen Samson en DA91 duidelijk en expliciet afstand genomen van deze onzin. Al die anderen geven de regering vrij spel in het strooien met de meest onzinnige leugens. Ze zijn het aan hun functie en beroepseer verplicht om luid en duidelijk afstand te nemen van deze bagger.


  Maak melding
 21. Adhin is behoorlijk afgegleden naar een bedenkelijk niveau…….zo zie je wat “macht” in verkeerde gezelschap met iemand doet….!!


  Maak melding
 22. Als je ze geen tekst en geen verhaal meer hebbben, dan gaan die paarse pathologische leugenaars ongenuanceerd uit hun corrupte, criminele nek staan lullen.


  Maak melding
 23. Adhin heeft de ambitie om opnieuw tenminste president te worden. Dat kan alleen als hij in de NDP zit. Daarom vecht deze zeer ambitieuze man zonder een goed besef van goed en kwaad met leugens voor de NDP.


  Maak melding
 24. @lucien
  Ik denk dat de auteur, wie het ook miga zijn, een punt maakt dat gewoon op waarheid berust of bent u dezelfde mening toegedaan dat Telting slechter was dan hoefdraad en su met grote schulden achtergelaten.


  Maak melding
 25. Beste mensen,
  Alleen kritiek. Wie komt met een oplossing hetzij beleidsplannen etc.Denken jullie dat de oranje partij oplossingen zal brengen. Ik voer u terug naar de vooravond van de onafhankelijkheid met de talloze brandstichtingen niet te vergeten deze zelfde partij wilde het Nickerie verdelen.De doodstraf invoeren .Mijn vraag heeft de paarse partij jullie niet bewuster gemaakt als Surinamers. Deze regering heeft meer gedaan dan alle voorgaande. Denk maar aan woningbouw/kinderbijslag/Aov/Bazo.
  Inderdaad zijn er wel een paar graaiers tussen. Waar heb je ze niet. “People think twice”


  Maak melding
 26. Dit is bewust gemaakt aa de Surinaamse bevolking:
  Met bloedend hart heb ik de documenten van de Surinaamse Postspaarbank (SPSB) ingezien. Wat deze mensen hebben gedaan is onmenselijk. Terwijl de burger hard werkt en zijn belasting betaalt, roven deze mensen alle geld van deze staatsbank. Het is goed dat iedereen weet wie de dieven zijn. In totaal hebben deze dieven meer dan SRD 20 miljoen gestolen. Dit is allemaal goed gedocumenteerd.

  Wat deed men namelijk? SPSB-directeur Ginmardo Kromosoetoe gaf zichzelf en zijn vrienden een lening. Vervolgens hoefde men niet terug te betalen. Daarna wordt de lening gewoon opgeheven. Zo simpel hebben ze hun slag geslagen!

  De lijst
  – New Vision International NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 11,348,840
  – Stichting Guil (Oesman Wangsabasari): SRD 3.693.004
  – Ginmardo Kromosoeto (Directeur SPSB): SRD 2.414.942
  – Investment Partners NV (Ginmardo Kromosoeto en Robert Putter): SRD 1.712.968
  – Rodney Anijs (Financeel directeur SPSB): SRD 750.000
  – Limbridge NV (Robert van Trikt): SRD 326.552
  – Pengel, Patrick M.: SRD 38.961

  Totaal: SRD 20.285.267 minimaal dat is gestolen.

  Alles is in de documenten van de klokkenluiders terug te vinden! Deze documenten zijn nu ook bij de procureur-generaal.

  Oproep aan de president/voorzitter NDP
  President, wat er is gebeurd kan gewoon niet. Deze mensen zijn allemaal uw vertrouwelingen. Allemaal hoge functionarissen in de NDP. U moet deze mensen uit de partij gooien en ze in de gevangenis smijten. Het bewijs is daar. President/voorzitter, het is uw plicht om NU in te grijpen!


  Maak melding
 27. @ magic:
  Dit is waarvan het volk bewust is gemaakt:
  Die directeur van Wegenautoriteit Suriname

  Grasella Jozefzoon is sinds medio 2018 de nieuwe directeur van Wegen Autoriteit Suriname, nadat dhr Geo Norden werd bedankt toen bleek dat hij daadwerkelijk heeft gesjoemeld met gelden van het volk.
  Maar wie is Grasella Jozefzoon eigenlijk? Waar is ze plotseling vandaan opgedoken? Of is ze een familielid van die ene meneer Jozefzoon die voor duizenden euros onbruikbare boeken heeft “gekocht” voor het Ministerie v Onderwijs Wetenschap en Cultuur?
  Terug naar Grasella Jozefzoon…
  Een kijkje in haar keuken doet al gauw blijken dat mej. Jozefzoon een strafblad heeft. Drie maanden celstraf voor het overtreden van de Wet op Verdovende Middelen. A sma be wang smokkel cocaine dan deng kis eng.
  Nu gaat deze zelfde mevrouw bepalen op welke manier de al met zoveel pijn betaalde R.V.B gaat worden gebruikt.
  Welk deel van de door haar voor werkzaamheden verstrekte gunningen gaat zij zichzelf gunnen.
  Grasella Jozefzoon, van veroordeelde drugskoerier tot directeur van Wegenautoriteit Suriname.


  Maak melding
 28. Het verval van Suriname begon toen de jeugd massaal op Bouterse had gestemd. Ze waren immers te jong om 1982 te hebben meegemaakt. Leugens werden al door Pengel en Lachmon verkondigd, maar Bouterse, Adhin en consorten doen dat op dagelijkse basis. De mensen die hun stem daaraan geven zijn gewoon dom en slim zullen ze nooit worden. Inmiddels is Suriname failliet; er moeten miljarden terugbetaald worden aan de lopende leningen die er de afgelopen jaren gesloten zijn.


  Maak melding
 29. Volgens mij moet magic ook tot een van deze paarse mislukkelingen behoren die ook flink heeft gegraaid in de kas en geholpen heeft het moreel verval te bewerkstelligen.


  Maak melding
 30. NDPers vragen naar oplossingen.

  Maar ze accepteren geen enkel oplossing zolang het niet in het straatje van de NDP past.

  Zodra er in de oplossing kritiek is op hun baas is de oplossing bij voorbaat al geen oplossing.

  Maar ze roepen wel om een oplossing.

  Hoe dan ?

  Iets beters willen ze niet accepteren ook al is er bewijs.

  Hoe dan ?


  Maak melding
 31. In feite is elke ndper een schande en schade voor land, volk en gelukkig ook voor zichzelf. Elke ndper houdt in principe de vooruitgang van land en volk tegen en is een sta in de weg voor verder ontwikkeling, want het gros der ndper’ s zijn dwazen, idioten, debielen met een IQ van 60 of hun hersen zijn paars gedrogeerd en ingekrompen. Elke ndper is ook een vloek voor land, volk en zichzelf. Elke ndper, geschoold of niet, van president tot paarse drugsverslaafde en crimineel zijn werkelijk bezeten van de duivel, want hun werken en daden zijn des duivesl. Verderven en verdelgen van hun naaste medemensen, naast misleiden en bedriegen. Onrecht en misdaad is wat deze vervloekte ndp regering land en volk heeft gebracht, naast armoede en verval van normen en waarden, te beginnen bij de eerste burger van dit land, allemaal onder het mom van wi egi sani, onze eige dinges, nationalisme. Ondertussen schijten al die oerdomme paarse ndp paria’ s dagelijks een stinkende misselijke ddb buffel vol paarse schijt hoe de dag rond te komen. Moni no habi waarde, wroko no de, soso hossel of doe droga en roof. Oma en opa houden hun harten vast wat komen gaat in 2020. Een paars demonische chaos zal het zeker worden, want de duivel ddb en zijn duivelse trawanten gaan letterlijk en figuurlijk alles doen om aan de macht te blijven. Gevolg nog meer verdeeldheid, dwaasheid, paarse idioterie en paarse debiele moorden, drugs, roof en armoede en megaschuld aflossingen. 1US zal dan weer 3.900 srd gaan kosten.


  Maak melding
 32. Faya Pepre.Ga op een realistisch en gezonde manier in op mijn opmerking.
  Ik ben realistisch en niet blind om goede dingen te onderstenen.
  Wat is met al het ontwikkelingshulp gebeurt. Deze regering leent maar “neks no fout.” Een vraag? Heb je nooit geleend om je bv een auto te kopen of te bouwen. Als je niet krediet waardig bent, leent niemand geld. Ga maar na hoeveel de staatschuld van Amerika is.Sorry speel de bal niet op de man. Feiten zijn belangrijk.


  Maak melding
 33. @ Faya Pepre;

  Waar zijn de documenten in te zien over de gestolen gelden van de post spaarbank. Heel interessante informatie . Bij voorbaat dank . Aan zinnige bijdragen zoals de jouwe hebben we hier zeker wat aan


  Maak melding
 34. @Paarse-GOEDPRATERS :
  De PRODUCTIE van Sranan is door wanbeleid 0.000 !
  Vrijwel NIETS !

  EXPORTEN zijn gedaald ! Zelfs de IMPORTEN HAPEREN !

  Paars leent maar voor ONPRODUCTIEVE en gewone lopende
  consumptieve uitgaven, vooral ONNODIGE salarisuitgaven !
  Staatsuitgaven overstijgen al jaren de staatsuitgaven !
  De PRODUCTIE staat nagenoeg stil !

  Geen enkel land kan zo overleven !
  Daarom sleutelt Paars nu aan de VALUTA, EIGENDOM van de
  van de eigen staatsburgers !

  Alle overheidsbanken zijn al UITGEHOLD, terwijl ook
  andere banken in SU, klappen hebben gekregen door
  zaken te doen met het Paarse regime !

  Leuk om een FAILLIET Sranan te vergelijken met een
  GROOTMACHT, de USA !
  LACH niet bij vergelijking van de BBP van de USA met
  dat van ons Sranan !

  HET GOEDPRATEN VAN PAARS WANBELEID is ZINLOOS,
  DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH !
  A PAARSE CLAN, FAILLIET UN KONDRE !!!


  Maak melding
 35. Bouterse profiteert echt van het feit dat zijn aanhang echt stom is.
  Suriname wordt vergeleken met Amerika,
  Een lening voor een auto is volgens een NDPer hetzelfde als een lening voor een huis en is hetzelfde als een miljoenenlening voor een bepaald groot “project”.
  Dan ben je ver heen. Een verdere discussie of uitleg is energieverspilling.


  Maak melding
 36. Adhin is in paniek aan het raken. Die stoel van VP wil hij nooit meer kwijt. Hij en z’n neefje Sandew Hira – de denkt dat hij de Surinaamse Gandhi is – hebben hun smoel met bloed ingesmeerd en nu kan het nooit meer afgewassen worden.


  Maak melding
 37. @ Faye Pepre: De koers kunstmatig laag houden is geen monetaire deskundigheid maar je reinste volksverlakkerij. Was het niet zo, dat het eerste dat het IMF na de regering Venetiaan adviseerde om de koers vrij te laten, marktconform te maken? Wat gebeurde toen met die zogenaamde Teltingkoers? Vaak wordt er geroepen dat de regering Venetiaan een failliete boedel heeft overgenomen, waar haalden zijn boeven dan het geld vandaan dat zij op grote schaal stalen? Het gebruiken van ontwikkelingshulp, gratis geld, om je huishouden op orde te houden is geen kunst. Met een valse stabiele koers en ontwikkelingshulp hebben die gasten nog geen 2% voor Suriname en haar inwoners gedaan van wat de huidige machthebbers zonder ontwikkelingshulp voor elkaar hebben gekregen. Het volk laat zich niet meer voor de gek houden door jullie en je politieke partijen anders waren ze allang massaal de straat op gegaan, zoals jullie ontelbare keren hebben geprobeerd te bewerkstelligen. Men gelooft al lang niet meer in de oude politiek, hoe hard en hoe lang jullie ook van alles roepen en schrijven, het werkt niet!


  Maak melding
 38. @ Magic en Luciien
  Jullie verwijzen naar Telting en lang vervlogen tijden.
  belangrijke vraag van jullie Wat is er met de verdragsmiddelen gebeurd:
  1 >> er is dfl 500.000.000 afgeschreven door Bouterse door niet door te gaan met het West Suriname project. Indien door gegaan was de bauxiet Industrie nog springlevend geweest en had Suriname een 1005 duurzame electriciteitsvoorziening gehad.
  2>> Bouterse heeft dfl 500.000.000 aan noodhulp ver brast.
  3>> Na het Binnenlandsconflict moest er van alles gerepareerd worden en toen dat op orde kwam ging Wijdenbosch enorm verspillen en bruggen bouwen met als onderpand de bauxiet productie. ofwel Wijdenbosch kreeg ook verdraagsniddelen en heeft er alles door heen gejaagd waar door Vene II op een all time low aantrad met een land dat niets meer produceerde en een gierende inflatie.
  4>> Vene en Telting en hun regering hebben in 10 jaar tijd met nog een laatste restje verdagsmiddelen die zij op basis van Pariteit moesten aanvullen om ze te mogen inzetten het land weer op de poten gezet> zoals:
  A) Stabiele koers.
  B) BNP in echter dollars van $ 1.500.000.000 naar $ 4,500.000
  C) reductie van de nationale schuld van 45 % van het BNP naar 25%.
  D) Hoogste deviezen voorraad op basis van veel lagere grondstoffen prijzen.
  E) bruggen afbetaald en grote wegen projecten (Noordzuis en oost west) uitgevoerd en in uitvoering genomen alsmede dijken en bruggen (iets wat graag vergeten wordt.
  F) De internationale krediet crisis in 1 jaar overwonen (de grondstoffen prijzen waren toen extremer gedaald).

  U roept dat Bouterse zoveel gepresteerd heeft zoals:
  A) Woningen. Hoeveel en voor wie. in 2015 opende hij een prefab wioning fabriek die 3.000 woningen per jaar zou realiseren. HIj was dronken want de eerste bewoonbare woning moet nog opgeleverd worden.
  B) AOV. van srd 300 naar SRD 550. De koopkracht van deze SRD 550 is minder dan de 25% van de AOV onder Venetiaan.
  C) BAZO. Alleen in Naam want het hele gezondheidszorg systeem is vastgelopen omdat de prijzen niet konden stijgen en er dus nu overal gebrek aan is. Critici hebben dit voorspelt toen de wetten werden aangenomen.

  Beste Magic en Julien behalve voor de incrowd is alles achter uit gegaan het BNP is in echt dollars gehalveerd, de staatschuld in met 70% gegroeid naar 100% van het BNP in Surinaamse dollars, De kosten van de staatsschuld is nu net zo hoog als de post salarissen op de begroting terwijl er van al dat geleende geld niets terug te zien is.

  De ratings staan op een all time low en dat had lager moeten zijn indien men de echtte cijfers zou hanteren.

  heren over de afgelopen 44 jaar onafhankelijkheid heeft Bouterse en zijn partij nu 24 jaar zijn stempel op het land gedrukt omdat hij en zijn makers niet tevreden waren over hun arbeidsvoorwaarden.
  Laten we de eerste 5 jaar niet succesvol noemen echter na dien hebben Ven I, II en III moeten repareren wat Bouterse en Vrienden gesloopt hadden.


  Maak melding
 39. Beste Jojo: Jou kletskoek moet je besteden aan mensen die een gebrek hebben aan inzicht en historisch besef. Jullie hanteren ogenschijnlijk onvermoeibaar de strategie van het continue spuien misinformatie, wetende dat er elke keer een klein beetje blijft hangen. Echter jullie zijn allang ingehaald door de realiteit. In deze tijd van technologische informatie weten steeds meer mensen de ware info te vinden en doorzien jullie strategie. 9 Jaar geleden heeft het jullie niet aan de macht geholpen, 4 jaar geleden was het resultaat nog desastreuzer voor jullie en je bondgenoten. Een gezegde zegt dat de ervaring de beste leermeester is. Wel als jullie je les nog steeds niet hebben geleerd, wanneer zullen jullie dan instaat zijn de waarheid te omarmen? De hoop voor 2020 mag gerust opgegeven worden want jullie zijn zo ver heen dat jullie je eigen leugens geloven, helemaal los van de realiteit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES