Asgar Koster betuigt spijt voor handelingen

33
Asgar Koster verwijdert als jurylid talentenshow Youth Voice
Foto: Asgar Koster/Facebook

De bekende Surinaamse zanger en muziekproducer Asgar Koster betuigt in een verklaring spijt voor zijn handelingen waardoor hij vorige week in opspraak is geraakt. Koster werd door de STVS bedankt als jurylid omdat hij seksueel getinte chatgesprekken zou hebben gevoerd met een contestante. Daarnaast zou hij in een videochat ook bepaalde voorstellen hebben gedaan.

De verklaring van Koster:

“Naar aanleiding van de diverse in de media verschenen berichten, met name het artikel in ‘de Ware Tijd’ van 18 september 2019 over mijn persoon, wens ik als volgt daarop te reageren.
Ik besef dat ik mij als jurylid van het programma ‘Youth Voice’ had moeten onthouden van elke vorm van contact met de contestanten. Vanuit deze plaats wil ik daarom mijn welgemeende verontschuldigingen aanbieden aan alle contestanten van ‘Youth Voice’, wederom aan de contestante waar ik mee in contact ben geweest en haar familie, de STVS en al haar medewerkers en de overige juryleden.

Mijn verontschuldigingen wens ik ook meteen aan te bieden aan eenieder die ik met mijn handelingen op welke wijze dan ook heb gekwetst. De totale Surinaamse gemeenschap, met daarin inbegrepen de verschillende kerkgenootschappen, mijn familie, vrienden en collega artiesten, alsook mijn zakenpartners. In het bijzonder aan een ieder die mij als rol-model heeft beschouwd, bied ik mijn verontschuldigingen aan. 

De gevolgen van mijn handelingen zal ik als mens moeten dragen en kan ik een ieder verzekeren dat ik er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat dit gedrag zich niet herhaalt. Het spijt mij!”, aldus de zanger en muziekproducer van Suriname.

33 REACTIES

 1. In ieder geval tot inkeer gekomen. Eerst was er sprake van wat tegenstribbelen .Hij zal nu scherp in de gaten gehouden worden. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


  Maak melding

 2. Eens een dief altijd een dief. Eens een pedoseksueel altijd een pedoseksueel. Eens een meidman altijd een meidman.

  Hoe vromer de geest des te groter het beest en hij is niet de eerste gelovige die zich hieraan schuldig maakt. Daarom heb ik de Kerkdeur achter mij dichtgedaan.


  Maak melding

 3. Cheffrey ( THE Special One) dat je daarom de kerkdeur achter j hebt dichtgedaan is gewoon een smoes want in de kerk zitten doe je niet voor mensen maar voor de heer daarboven…
  En jij Asgar koster ik ben blij dat je je hebt verontschuldigd maar laat het aub niet meer gebeuren


  Maak melding

 4. En zo zit corruptie en misleiding tot op het bot van dit soort embicielen. Ze komen hun talent laten zien en niet voor een sollicitatie voor ongewenste intimiteit. Jo koe!


  Maak melding

 5. Hr Koster petje af, Je bent een echte kerel om je fouten toe te geven. Je bent de mist in gegaan en betrapt bent. Hopelijk nemen andere kerels hier een voorbeeld aan. Een ieder maakt fouten,hopelijk heb je hiervan geleerd en hoop dat je met deze actie het vertrouwen terug zal vinden. Je hebt inderdaad een voorbeeld functie vooral voor de jongeren. Hopelijk kun je anderen waarschuwen niet dezelfde fouten te maken. Blijft vooral op het rechte pad, want nu zijn er vele ogen blijvend op je gericht.


  Maak melding

 6. Lulkoek.
  Je ontkende niet alleen, je beschuldigde haar ook nog
  Nu zoete broodjes bakken, omdat de verdiensten tegenvallen
  Ik ben ervan overtuigd dat je op wraak zint.
  Het zal niet alleen geld zijn dat je misloopt, maar misschien hebben de ouders dit geëist, anders zouden ze een zaak tegen je aanspannen.
  Boi.
  Ik geloof geen moer van wat je zegt en schrijft.
  Vrouwen laten we niet trappen in deze kowro onzin.


  Maak melding

 7. Meneer Koster, het zit nu eenmaal in jullie DNA om vrouwen zo te behandelen, helaas geeft deze houding precies aan hoe je over de vrouwen in je eigen familie denkt. Als je al kijkt en luistert naar de ons zeer bekende Jorgen Raymann, hij maakt ook altijd dubbelzinnige en grove opmerkingen, die heeft ook een grote hekel aan zijn eigen moeder en zuster, en ook zijn dochters en vrouw zijn voor hem derde rangs burgers. Hij denkt nog steeds in al zijn achterlijkheid dat hij daarmee wegkomt, zo zielig als zo een bekende figuur niet doorheeft dat hij daarmee zijn eigen graf graaft. Gelukkig heb jij het wel door en bied je daarvoor je verontschuldiging aan, van mij krijg je een dikke tweede kans.👍


  Maak melding

 8. @Pero,

  Een hond is altijd trouw als zijn baasje (de poes) hem roept of uitdaagt. Ik ren liever achter een poes dan achter een soort genoot.😋


  Maak melding

 9. @ Mica 24 september 2019 at 09:50

  Er is een groot verschil tussen cabaret (Jurgen Rayman) en het echt leven van een cabaretier.
  Op het podium is het act en thuis in het echte leven is heel anders.


  Maak melding

 10. Chanii 24 september 2019 at 08:16
  Cheffrey ( THE Special One) dat je daarom de kerkdeur achter j hebt dichtgedaan is gewoon een smoes want in de kerk zitten doe je niet voor mensen maar voor de heer daarboven…
  En jij Asgar koster ik ben blij dat je je hebt verontschuldigd maar laat het aub niet meer gebeuren

  Ik begon mijn reactie met een 3 tal voorbeelden aan te halen. Ook zij waren vrome kerkbezoekers. De persoon die naast mij zat was sexverslaafd, de ander had problemen met drank en weer een ander kerkbezoeker was een notoire vrouwenmepper. Allen kwamen voor de Heer volgens jou. Ha ha dan heeft de Heer velen gefopt. Nee zonder een mop het valt mij steeds op hoe de kerkbezoeker werkelijk in elkaar steekt. Mensen allerlei angsten aanpraten over de straffen die hen te wachten staan als zij niet volgens de Christelijke principes leven. Nou ben nu gelukkiger dan voorheen ! Weg met alle geloven zou ik zeggen.


  Maak melding

 11. En ook aan je verloofde. Is niet de 1 ste keer dat je dit geflikt hebt met jonge kinderen. .overal is je kop met sex video’s waar je je pemis aan jonge meisjes en dames toont. Je moet nooit meer met jongeren werken. Is niet je 1 ste keer. Je verontschuldigingen mag je in je achterste stoppen


  Maak melding

 12. Asfalt
  Je bent nu gesnapt.
  Stel dat het niet was gebeurt?
  WAT dan?
  Jouw niet gemeende sorry heeft geen enkele waarde en bovendien hypocriet.
  Gelukkig dat stvs daar niet in is getrapt.
  Ik begrijp de mensen, die jou NOOITMEER in de buurt van hun kinderen willen hebben.


  Maak melding

 13. Laat asgar myn reet likken.sorry Fu du sang.als voorbeeld person mut j altyd opletten n voorzichtig zyn,mar ja.waner j krassie bnt slaat j hersenpan op 0.waner j Al klaargekome bnt n weer by bnt,hb j spyt.wat e asgar zonder ruggegraat.


  Maak melding

 14. Waarom biedt hij nu publiekelijk zijn excuusjes gedeeltelijk aan.
  Gedeeltelijk, omdat hij zich verontschuldigd voor zijn wangedrag, maar niet voor de valse beschuldiging. Dat kind had dit en dat toch. Dus ook nog een leugenaar, zet dat dan ook in de krant
  1. Hij meent het echt, de betrokken ook persoonlijk excuus aangeboden? Nee natuurlijk niet
  2. Hij liegt no ka
  Meneer mist inkomsten, het draait altijd om geld
  Meneer heeft van zijn advocaat gehoord dat er een zaak tegen hem komt en hij begint zich in te dekken, of de ouders hebben gezegd, wel no boi, dan zet je in de krant dat het je spijt.
  Reken dat meneer zint op wraak
  Mie ni brie bing


  Maak melding

 15. Is toch die jongen van de kerk, zijn geloof maakt hem sterk, hij bid en hij weet dat het werkt.
  Wanneer hij die meisjes belt en met ze praat word z’n bana hard en werkt hij nog harder met zichzelf.


  Maak melding

 16. Nou heeft de witte mannen in korte broeken het een keertje niet gedaan.Anders wordt er van alles op hun geschoven.De witte mannen moeten heel slecht zijn.


  Maak melding

 17. Het enige positieve hieraan is dat jij spijt hebt,zand erover..maar laat jij je ,het eerste half jaar niet zien totdat men het ietwat vergeten is.SUCCES…PANNENKOEK.!!!! die bijnaam heb je wel verdiend.


  Maak melding

 18. Damsco. 24 september 2019 at 12:46

  Geef je dochter maar aan hem. Breng je dochter voor een avond of leen haar uit aan Asgar. Als jij nog praatjes hebt dan mag jij je mond opendoen. Je bent te dom om te poepen.


  Maak melding

 19. To little, to late!!
  .
  Elk jury lid krijgt altijd duidelijk de instructie dat hij geen contact mag hebben met de deelnemers en hij moet dat al lang weten. Immers dat zet de deur naar corruptie en machtsmisbruik wagenwijd open. Dat hij nu met een zwak en emotioneel verhaal aankomt is niet geloofwaardig.
  Hij zal gewoon de gevolgen moeten dragen. Zoals een eeuwig durende uitsluiting van vergelijkbare posities waarin machtsmisbruik mogelijk is.
  De kerk betrekken bij deze zaak waarin hij duidelijk blijk gaf van een gebrek aan moreel besef komt alleen maar zwak, hypocriet en ongeloofwaardig over. Een heel zwak en ongeloofwaardig verhaal.


  Maak melding

 20. @Damsco
  Je zit vals op de man te spelen en met onzin wangedrag goed te praten.
  Zegt veel over jou. Zeker dikke maties met hem en anderen die zich niet weten te gedragen?
  Leer toch eens om op de inhoud in te gaan en niet steeds op de man te spelen en wangedrag goed te praten


  Maak melding

 21. Hij betuigt alleen maar spijt omdat de ouders van het meisje dit wangedrag in de openbaarheid hebben gebracht. Als dat niet was gebeurd, had hij waarschijnlijk nog veel meer misbruik van zijn positie als jurylid gemaakt, en stoere verhalen gehad om bij zijn maties op te scheppen.
  Het feit dat hij misbruik maakt van zijn positie om jonge meisjes te verleiden, toont aan dat het gewoon een pervers mannetje is met een ernstige stoornis, en langdurig een intensieve behandeling nodig heeft.
  Van dit gestoord gedrag kom je niet af door simpelweg ‘sorry’ te zeggen!


  Maak melding

 22. Als je eenmaal paars verwordt zijn de gevolgen niet meer te overzien. Zoals het toegaat bij baas en geboefte, denken ze dat ze alles mogen zeggen en doen, want zij hebben de macht dankzij dit soort paars verworden aanhangers, die soortgelijk wangedrag openlijk en bloot demonstreren, zolang men hun dwaasheid doogt. Dwaas is het de leider van Nature Delirium Patienten, serieus te nemen, maar nog dwazer zijn zij die volharden in hun paars verdoemde dwaasheid, we gaan lekker weer voor vijf in 2020. Berouw komt na zonde, maar wederom stemmen op deze misdadige criminele politieke religieuze paarse sekte zal alleen maar droefheid en wroeging met zich meebrengen voor elke paarse dwaas, gelovig of niet, geschoold of niet, jong of oud, rijk of arm.


  Maak melding

 23. A Boeng djing. Mannen kunnen we zich niet beheersen als ze een vrouw zien die er leuk en aantrekkelijk uit ziet.
  Ik zou nooit mijn baan op het spel zetten nouja ik ben een vrouw.
  Gedraag je niet als een hond.
  Die miljardair dacht ook weg te kunnen met dat hondse gedrag nu ligt hij in zijn houten jas. Een beerput wordt nu open getrokken.


  Maak melding

 24. Waarom wordt spijt betuigd nadat de ouders met het misbruik naar buiten kwam ? Als Koster het werkelijk meent dan had hij als eerste aan de bel getrokken dan was hij pas een vent geweest. Nu is hij gedwongen geweest om eieren voor zijn geld te kiezen, deze gladde aal met zijn mooie praatjes. Deze kaalkop moet gecastreerd worden ter bescherming van de jonge vrouwen. Weet zijn vrouw wat pier ede uitvreet ?


  Maak melding

 25. Wie zijn wij om te oordelen? Het is duidelijk dat we tekort komen aan kennis Hosea 4:6
  Vergeef dan zal uw hemelse vader u ook vergeven Spreuken 17:9
  Tenslotte kan niemand met een steen gooien naar die mnr Johannes 8:1-11
  Mnr God heeft u al vergeven ga en zondig niet meer. Want een ieder die oordeelt heeft een verborgen agenda waar men niks van af weet, maar pas op want God kan het ten alle tijden openbaren.

  Be blessed


  Maak melding

 26. Love spreek je uit ervaring…. hier heeft niemand wat aan, hij laat voor het leven een trauma achter aan deze kleine kinderen door ze te laten schrikken van zijn harde mannelijkheid. ”castreren”. Ik ben ook 50 jaar geleden verkracht door mijn nicht en die pijn voel ik nu nog steeds dus weet ik waarover ik praat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.