Asgar Koster verwijdert als jurylid talentenshow Youth Voice

32
Asgar Koster verwijdert als jurylid talentenshow Youth Voice
Foto: Asgar Koster/Facebook

De bekende Surinaamse zanger en muziekproducer Asgar Koster is geen jurylid meer van de STVS talentenshow Youth Voice. Koster is door de STVS bedankt omdat hij seksueel getinte chatgesprekken zou hebben gevoerd met een contestante. Daarnaast zou hij in een videochat ook bepaalde voorstellen hebben gedaan, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). 

De krant meldt dat een ouder van het meisje deze zaak onder de aandacht van de verantwoordelijken bij Youth Voice zou hebben gebracht. Vervolgens hebben zij Steven Rodriquez, directeur van het tv-station op de hoogte gesteld en de chatberichten ook aangetoond. Volgens dWT gaf Rodriguez toen de opdracht de samenwerking met Koster per direct te beeindigen wat ook is gebeurd.

De directeur bevestigt tegenover De Ware Tijd dat de samenwerking met Koster vanwege dringende redenen per onmiddellijke ingang is verbroken. Vanwege de gevoeligheid van deze zaak wenst hij geen details te verschaffen. Volgens het medium heeft Rodriquez de ernstige aantijgingen aan het adres van het gewezen jurylid bevestigd noch ontkend. 

Shaquille Marcus komt op nu de plaats van Koster als jurylid. Koster wenste niet in te gaan op de aantijgingen toen De Ware Tijd hem daarmee confronteerde. Tegenover de krant merkte hij op dat op basis van “bepaalde dingen” de samenwerking tussen hem en de STVS is beëindigd.

Volgens Koster heeft hij de aantijgingen ook elders gehoord en heeft aangifte bij de politie gedaan tegen de personen die de beschuldigingen hebben gelanceerd. Waar en tegen wie hij aangifte heeft gedaan, wilde hij niet zeggen aan de krant in Suriname.

UPDATE: Shaquille Marcus meldt aan de redactie van Waterkant dat hij Asgar Koster niet zal vervangen zoals DWT dat heeft aangegeven. Hij is slechts coach van een groep sinds het begin.

32 REACTIES

 1. Waar er rook is is er vuur. Het lijkt erop dat het nu is Suriname ernst is met dit soort gedragingen een goede ontwikkeling gelukkig. Als wij een serieuze samenleving wille zijn is het een goede zaak dat ondanks ras geloof wij de goede zeden en gewoonten hoog in het vaandel moeten houden.


  Maak melding

 2. Alweer zo’n gore smeerlap, die achter jonge meisjes aangaat. Een domme lul, die zijn domme lul achter na loopt. Ouders geeft je kinderen informatie om alert te zijn. Een goede vertrouwensband tussen ouders en hun kinderen is zeer raadzaam. Open kaart spelen tussen ouders en hun kinderen.
  Het is normaal om dit soort zaken met je kids te bespreken.


  Maak melding

 3. “Om aan dit zangprogramma (Youth Voice) mee te kunnen doen moet je in de leeftijdklasse zijn van 12 en 19 jaar.”

  Als die meneer een click heeft gehad met een jongedame van 18 -19 vind ik de reactie van de STVS krampachtig. Volgens mij zal het ontslag de STVS geld kosten.
  Hoe komt meneer Koster aan het telefoon van deze contestante, is er sprake van dwange of onrechtmatig uitwisseling van Chatberichten of is dit met wederzijdse goedkeuring?

  Het feit dat men zo krampachtig over seks doet bij jongeren draagt er toe bij dat tienerzwangerschappen voorkomen. Seksueel actieve meisje zijn steeds jonger maar moeten het stiekem doen. Met alle gevolgen van dien. Flirten via de chat is volgens mij geen misdrijf.

  Is Trump die heel veel jaren ouder is dan zijn vrouw 73 en Melanie 49, ook een gore smeerlap die zijn domme lul achterna loopt of een pedofiel?
  Gaat het om het leeftijdsverschil of omdat we heel oude wetten hebben en toepassen voor iets wat in de samenleving met wederzijdse goedkeuring plaatsvindt?


  Maak melding

 4. Hij volgt het voorbeeld van zijn grote leider die het liefst ook met jonge meisjes doet. Bewijs daarvoor heb ik en zal ik binnenkort overleggen. Ik hoop dat men mij niet gaat haten voor wat ik aanlever.


  Maak melding

 5. Hahahah ik zei dat de waarheid aan het licht zou komen toch. Dat deze jongen niet zo heilig is als hij zich doet overkomen want ook met mij heeft ie het geprobeerd in het verleden. Smerige geile rokkenjager. Wil je bellen om zogenaamd je wat te zeggen terwijl hij zichzelf bevredigd door naar je stem te luisteren!


  Maak melding

 6. Alweer e grote homo,die camoufleert,zogenamd o d sameleving vor d gek t houden.hy vulde d hitte aankome,dus snel e plan bedacht om eruit t kome,ma VOR hulang.e dagje komt men zeker erachter DT j e homo bnt.


  Maak melding

 7. Voortplanter 18 september 2019 at 12:09
  Nou en? Welke gezonde man lust niet een groen blaadje?

  Ik zou zeggen stel je dochtertje maar beschikbaar. Ik wil dan kijken of jij zoveel ballen tussen je benen hebt en dit ook echt doet. Alleen een te grote mond heb je.


  Maak melding

 8. Deze lullenbijter maakt misbruik van zijn positie.
  Walgelijke vent.
  Hij is natuurlijk niet naar skotoe gegaan. Hij moet maar hopen dat hij de ouders van het kind niet op een idee brengt


  Maak melding

 9. @ Bert van Marwijk

  In mijn optie is D. Trump geen pedofiel omdat Melanie al 49 jaar is, er is wel een verschil wanneer het meisje beneden 16 jaar is. Dan is het volgens de wet sprake van pedofilie, D.Trump is gewoon een geile bok die een jong blaadje lust, en Melanie een golddiger, anders is het niet ! Misschien is hij wel gek op jonge meisjes, maar dat laat hij niet blijken. Ik ken wel een President die dat doet, maar dat is in mijn optie ongehoord, zoals hij zich in het openbaar gedraagt. Dat is niet President waardig vind ik.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. Bert van Marwijk,

  1. Hij is door de STVS bedankt, dat gebeurt niet zomaar! Hij voerde seksueel getinte gesprekken en
  daarnaast deed hij ook bepaalde voorstellen via videochat….is niet niks. Als dit met wederzijds
  goedkeuring had plaatsgevonden was dit ook niet naar buiten getreden/openbaar gemaakt wat logisch is
  te begrijpen/verklaren. In dit geval maakt het dan ook niet uit om wat voor leeftijd het gaat, degene om
  wie het hier betreft gaf aan hier niet van gediend te zijn…. dat valt te herleiden uit het volgende.

  2. De ouders van dit meisje die de zaak onder de aandacht bracht eisen dan ook oprecht van de Directeur
  (STVS), dat (ik durf hem niet eens heer te noemen) Asgar Koster ter verantwoording wordt geroepen.

  Er rest in dit geval niks anders dan de samenwerking met Asgar Koster per onmiddellijke ingang te
  verbreken en de deur te wijzen.

  3. Bert ik vind je betoog in deze pervers ‘goor smeerlap dat je bent, een psychopaat die zich verheerlijkt
  aan het leed van kinderen, ik zou mijn kinderen ver uit de buurt van mensen zoals jij houden. Ik word
  hier zo razend van types zoals jij die zwembaden onveilig maken, kinderporno verspreiden, pedofilie en
  sekstoerisme die kleine kinderen misbruiken propageert etc. Je bent een smerige hond een ander woord
  heb ik niet voor, laag tot en met ‘shame on you! Het zal je kind maar wezen, wat een zieke geest. Ik ga
  er vanuit dat je geen kinderen hebt en mocht het toch zo zijn ”God behoede ze van deze smerige duivel.


  Maak melding

 11. Hahahaha. Dan pretendeert deze gast een vrome kerkjongen te zijn. Nu blijkt dat hij bezig was een jong meisje lastig te vallen.
  Hoe vromer de geest hoe groter het beest. Dat blijkt iedere keer weer.

  Hij is duidelijk door de mand gevallen als een huichelaar en het valt me op dat dat de mentaliteit is van heel wat religieuse figuren (en dan met name christenen).
  In het openbaar pretenderen ze moreel te zijn en lezen ze anderen (de niet gelovigen en anders gelovigen) de les maar achter de schermen doen ze als een stel huichelaars van alles wat hun god verboden heeft.


  Maak melding

 12. Oude vrouwtjes zoals Nina, Mix Chick, Arlet, Nathalie, Wendy, zijn afgelikte boterhammen die niet meer smaken. Mannen willen boterhammen waar niemand nog een hap in heeft gebeten. Vers van de bakkerij.


  Maak melding

 13. @Voortplanter
  Dat je hier Nina,Mix Chick, Arlet,Nathalie,Wendy loopt af te kraken omdat zij hun eigen mening en visie hebben, is het niet nodig ze neer te halen zoals jij beschrijft dat ze afgelikte boterhammen zijn.
  Je zou je diep moeten schamen. Dat deze jongeman Koster zijn werk niet serieus neemt, zegt al boekdelen. De chatberichten, zullen wel niet netjes zijn, vandaar dat deze jongedame de berichten aan haar ouders heeft laten zien. Heeft zij trouwens heel goed gedaan. Het is geen losbol maar goed opgevoed. Het lijkt mij raadzaam om dit soort schunnige opmerkingen achterwege te laten. Want je opmerking zegt meer over hoe jij daadwerkelijk in elkaar zit. Mensen die hun lul achterna lopen en onbetrouwbaar zijn.


  Maak melding

 14. Goed dat hij eruit getrapt is. Van een jurylid mag je wel verwachten dat hij/zij onafhankelijk is en neutraal. En anders moet je geen jurylid zijn. Je kunt in dit geval onmogelijk twee vliegen in een klap proberen te slaan. Dan ben je corrupt! Een juiste beslissing.


  Maak melding

 15. Deze randdebielen bezorgen nette mensen ook nog een slechte naam.
  Bij deze figuren is het kwaadaarige niet uit te bannen omdat het in hun genen zit .
  Gewoon vervolgen en voor lange tijd uit de samenleving verbannen.
  Laat hem zijn celgenoten dan maar gaan chanteren en verleiden.


  Maak melding

 16. Terecht. Als jury lid is dit een onacceptabel geval van machtsmisbruik. Iedereen die vergelijkbare berichtjes verstuurt, of handelingen pleegt, moet levenslang uitgesloten worden van elke positie waarin machtsmisbruik mogelijk is.


  Maak melding

 17. @Voortplanter
  Je opmerkingen zeggen vooral veel over jou en zijn onverenigbaar met een beschaafde samenleving waar elke vorm van machtsmisbruik ongewenst is.


  Maak melding

 18. Hahaha,
  Wat een hypocrieten!

  Allemaal kerels die de jonge meisjes nafluiten en seks hun snikkel overal in hangen en nu die man een smeerlap noemen. Of zijn jullie soms van de mislukte figuren waar meisjes niet naar omkijken?

  De wet is aan verandering toe, meisjes zijn rijper, fysiologisch en mentaal klaar voor het leven ook het seksuele leven en dat doen ze ook volop.Flirten doen ze me iedereen zelfs met de buschauffeurs.

  Kan iemand me uitleggen welke misdaad deze man heeft begaan?
  Kan iemand me zeggen hoe oud de contestante is??
  Hoe die vent aan haar nummer is gekomen. Wat is er mis om te trachten iemand die fysiek ouder lijkt/is te versieren via chatgesprekken??

  Waarom zijn de ouders niet naar de politie gegaan om hem aan te klagen??
  Vragen en nogmaals vragen.
  Djakie, jongen in het begin leek je nog zo verstandig ben je inmiddels ook van het paadje geraakt???

  @ Zwartmens: Vraag Trump maar waarom Epstein moest hangen?
  En de jongen vrouwen waarvan hij zei, I kiss them, I grab them by there pusy etc.,

  Gaan jullie maar lekker Googelen en Lezen:
  Praten over seksualiteit nog steeds taboe
  17/09/2019 19:07 – Naomi Hoever


  Maak melding

 19. @Boeboe bit sjorie;
  Dank je wel voor de reactie 🙂
  Dat stel ik zeer zeker op prijs.
  Het beschrijft inderdaad @voorplanter zijn waarde. Door mij en de andere dames denken neer te halen heeft hij bewezen dat hij respectloos is én waardeloos.

  On topic:
  Niet zomaar zal STVS deze man de laan uit gestuurd hebben. Er zullen wel harde bewijzen zijn. Het maakt nou niet uit of deze dame beneden de 18 is of ouder. Je bent een jurylid en je dient je te gedragen als 1.
  Ze hebben korte metten met hem gemaakt en dat is goed. Laat het een voorbeeld wezen voor degenen die ook zoiets zouden willen doen.


  Maak melding

 20. Ze moeten hem voor eens en voor altijd verbannen. Zag ook filmpje waar hij zijn lul toont aan dames, meisjes. Ben je gek?? Hij lijkt wel Maccoe.
  Ben blij dat er aan de bel getrokken is. Zo kunnen wij onze meisjes en vrouwen beschermen.
  Jongen van God, je bent van de DUIVEL bedoel je.


  Maak melding

 21. Wendy 18 september 2019 at 19:38
  “Zo kunnen wij onze meisjes en vrouwen beschermen.”
  Taboe?
  @ W,
  Schijn bescherming.
  Drie jonge meiden gaan een weekend stappen met Melvin en zijn Crew en de laten de verbouwereerd achter.
  Jonge meisjes en vrouwen zoals jij zoeken naar filmpjes waar een man zijn lul toont, why?
  Jongeren gaan niet naar school maar gaan met mannen naar Short stays om sex te hebben.
  Why??
  Veel moeders/vaders hebben een mamjo familie, vaders soms meerdere van deze families.
  Moeders die om de haverklap een nieuwe oom naar huis meenemen.
  Wat verwacht je van hun nageslacht?

  Praten over seksualiteit nog steeds taboe
  17/09/2019 19:07 – Naomi Hoever
  Artikel over de Surinaamse bevolking


  Maak melding

 22. Maar waarom willen al die kleine meisjes niet zichzelf zijn of net als hun moeder of tante zijn? Ze willen allemaal zijn zoals die h..rige Madonna, Byoncee enz. Vroeg rijp door teveel naar tv, fimpjes en films kijken. Ze willen niet meer spelen met een pop, maar met een echte l.l.
  Ouders, wat hebben jullie voortgebracht? Dit is niet de bedoeling van voortplanten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.