Ondanks waarschuwing politie nog steeds problemen bij drive-thru

25
Ondanks waarschuwing politie nog steeds problemen bij drive-thru

Begin deze maand maakte het Korps Politie Suriname bekend dat zij streng zou optreden tegen klanten die gebruik maken van de openbare weg, om aan te sluiten op de drive thru van de Mc Donald’s bij de Hermitage Mall. De problemen bij het fastfood restaurant lijken echter niet verdwenen na de waarschuwing van het KPS.

Ondanks de door de Surinaamse politie aangekondigde maatregelen, blijf het chaotisch bij de drive thru van de Mac. Dat was gisteravond goed te merken toen diverse bestuurders in hun voertuigen de Lalla Rookhweg gebruikten om te wachten op hun beurt in de drive thru (foto).

Volgens velen werkt de aanpak van de politie niet. Er is behoefte aan een structurele, andere aanpak zodat weggebruikers geen last meer hebben van drive-thru klanten. Dit zal waarschijnlijk verder gaan dan waarschuwingen van de politie. Te denken valt aan aanpassingen van de drive-thru en/of de aanrij route.

Of dat op korte termijn te realiseren is, is maar de vraag.

25 REACTIES

 1. Lulkoek.
  Dit is simpel op te lossen. Verhoog de boete tot duizelingwekkende bedragen.
  In no time opgelost. Maar dat wil men helemaal niet
  Natuurlijk zullen er idioten zijn die gaan protesteren en wijzen op zwaardere overtredingen die minder zwaar worden belast, so be it. Je wijst maar
  Om met Robbie en Pakrititi te spreken: de regering is goed bezig, ze zijn structuur aan het brengen


  Maak melding

 2. Waarschuwen!
  Wie houd de politie voor de gek????
  De tranga yesie Surinamers???
  Weet de politie nu nog steeds niet dat je de suri’s niet kan afschrikken met een waarschuwing??
  Begin acties te ondernemen!
  Geen enkele gedonder met waarschuwen, direct en meteen én ter plekke laten boeten!
  Zo moet je overtreders behandelen. Ter plekke!
  Wil je tekeergaan? Mooi, fanag je op de post gaan afkoelen!
  In 1 zin: korte metten maken. Basta.


  Maak melding

 3. Had mac niiet gedacht aan dit fenomeen toen ht bezig was te plannen vr aanleg vn parkeerterrein? Macdonald hft genoeg geld vergaard om de situatie daar aan te kunnen passen. Ze kunnen die goot/lozing daar dichtgooien mt duikers n een wegomlegging aanleggen zoals by de amerikaanse ambassade toen aan d sopieredmstr n hoek coppename/zonneblstr vn coppenamemarkt. Op kosten vn alle ondernemers daar natrlyk. Aln mr winst maken n een chaos creeeren? Nee toch dat kan niet. In elk geval alle ondernemers daar moeten collectief mt n aanpassingspan komen of de tent dichtgooien.


  Maak melding

 4. Geen wonder dat de automobilisten zich niet kunnen concentreren en de macht over hand, been en stuur kwijtraken. Met die junkvoedsel mag je ook niet beter verwachten.


  Maak melding

 5. Mix chick ik snap niet dat jij die troep van Mcdonalds niet lust,maar de burgers mogen toch zelf bepalen wat ze met hun zuur verdiende centjes willen kopen,hmmmm big Mac lekkerrrrrrr

  Laat Me rustig.


  Maak melding

 6. Het ministerie van ow&v en de verkeers politie heeft zitten slapen toen Mc vergunning vroeg voor een bedrijfsfaciliteit. Ze kunnen nu inderdaad tijdelijk de drive thru sluiten totdat er een oplossing is gevonden. Terug naar de drawing board voor een drive thru route. Als dat niet mogelijk is de auto ophaal verbieden. Alleen binnen bestelling ophalen.


  Maak melding

 7. Ai boi Suriname, wat was er eerst, de kip of het ei?

  Mischien niet zo snel snel een vergunning uitgeven?
  Mischien eerst zo een bedrijf laten tonen en bewijzen dat het genoeg parkeergelegenheid heeft op het terrein alvorens over te gaan tot certificeren & openen. Maar nee, hier in Su is alles backasswards.
  Dit is 100% de schuld van het niet hebben van een visie door het gross van de mensen hier. Deng lobie exotish buitenlandse zaken, winkels, bedrijven, spullen die ze op tv zien maar weten in de praktijk niet eens hoe een professioneel behoorlijk trottoir gebouwd moet worden. Zelfde shit een blok verder bij de KFC. En denk je dat hij/zij/hun die belast zijn met het inspecteren en uitgeven van zo’n vergunnning lering hieruit trekken. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Mischien een ander land well , maar niet hier in SU. Same backwards sh!t continues every single day. It’s as if they’re getting dumber by the day. Must be all the fast food being consumed.


  Maak melding

 8. Ik eet zeker liever moksi metie van mijn mams en een lekkere burger op zijn tijd. Een echte burger wel te begrijpen.
  Bronnie en Laat me, aanhangers van plastic food.


  Maak melding

 9. Ai boi Suriname, wat was er eerst, de kip of het ei?

  Mischien niet zo snel snel een vergunning uitgeven?
  Mischien eerst zo een bedrijf laten tonen en bewijzen dat het genoeg parkeergelegenheid heeft op het terrein alvorens over te gaan tot certificeren & openen. Maar nee, hier in Su is alles backa$$wards.
  Dit is 100% de schuld van het niet hebben van een visie door het gross van de mensen hier. Deng lobie exotish buitenlandse zaken, winkels, bedrijven, spullen die ze op tv zien maar weten in de praktijk niet eens hoe een professioneel behoorlijk trottoir gebouwd moet worden. Zelfde shit een hoek verder bij de KFC. En denk je dat hij/zij/hun die belast zijn met het inspecteren en uitgeven van zo’n vergunnning lering hieruit trekken. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Mischien een ander land well , maar niet hier in SU. Same backwards sh!t continues every single day. It’s as if they’re getting dumber by the day. Must be all the fast food being consumed.


  Maak melding

 10. Verkeersboetes uitschrijven en meteen laten betalen, dan eten zij minder. De Mac drive direct sluiten. Laten ze gewoon netjes op een parkeerterrein gaan parkeren en naar binnen lopen, ter plekke hun ongezonde voeding nuttigen. Deze gasten willen en zullen niet hieraan meewerken. De regels lappen zij aan hun schoenzolen.
  Verkeerspolitie zal dus elke dag standby staan of borden plaatsen langs de weg plaatsen bij overtreding wat deze boete hun kost. Camera’s plaatsen en direct in actie komen. Het is in en in triest met sommige gasten die hardleers zijn. En dan noemen zij zich volwassen???? Hoe dan????


  Maak melding

 11. Hoe zo de Mac drive direct sluiten?? (Op basis van welke wet?)

  En dat omdat de politie niet in staat is het verkeer in goede banen te lijden??

  Ik heb een betere optie, al het verkeer in Suriname verbieden, er vallen te veel slachtoffers en men houdt zich niet aan de wet.


  Maak melding

 12. Boete via een bon geven?? Laat me niet lachen!! Ik ken mensen die deze bonnen letterlijk in de prullenbak gooien!

  Ze hebben nooit wat gehoord!!! Systeem is zo waardeloos als het kan!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.