Boete voor klanten die op de weg wachten om drive thru op te gaan

29
Boete voor klanten die op de weg wachten om drive thru op te gaan
Foto: de drive thru van de Mc Donald’s bij de Hermitage Mall in Suriname

De Surinaamse politie gaat streng optreden tegen klanten die gebruik maken van de openbare weg, om aan te sluiten op de drive thru van de Mc Donald’s bij de Hermitage Mall. Dat heeft het Korps Politie Suriname vandaag bekend gemaakt.

Volgens de politie gebeurt het nu nog te vaak dat automobilisten hun voertuigen tot stilstand brengen en daarin zitten wachten op de Lala Rookhweg, tot dat zij de rijstrook van de drive thru op kunnen rijden. Dit gedrag levert een overtreding op, die te vinden is in artikel 2 van de Rij Wet.

Autobestuurders die daar fastfood willen kopen, dienen gebruik te maken van de op het complex aangebrachte rijstrook, die leidt naar de plek waar zij hun bestelling kunnen plaatsen waarschuwt de politie.

De politie van het ressort Uitvlugt zal verbaliserend optreden tegen autobestuurders die zich schuldig maken aan de boven vermelde overtreding. Ook automobilisten die aan de achterzijde van de Hermitage Mall voor de parkeerhaven in de Estreliastraat parkeren zullen beboet worden.

29 REACTIES

 1. Weet je hoeveel plekken er zijn met associaal gedrag?

  Szf ad Fred Derbystraat
  Zwartenhovenbrugstraat

  Plus het irritant gedrag om hun neus alvast op de wegdek te sturen?


  Maak melding

 2. Goed zo eindelijk gebeurt er iets. Verkeersfatsoen kennen zij hier niet. Door dit gedrag brengen zij andere weggebruikers in gevaar. Mac-drive hoort een eigen parkeerplaats te hebben zodat het overige verkeer niet gehinderd wordt.Geeft ze een flinke boete, dan kunnen ze gewoon thuis gaan koken.Stilstaand verkeer voor een burger, kom nou.


  Maak melding

 3. je moet die auto’s een week in beslag nemen en die chauffeur zijn rijbewijs ook direct afpakken voor de zelfde tijd.. dan ga je zien hoe snel dit gedoe zich zelf oplost..

  dus geen tjé potie gedoe meer… die boete help toch niet.. een milk chake kost veel duurder dan die boete..
  in beslag name komt hard aan.., wel bekend maken op radio en t v..


  Maak melding

 4. Weer zo een backwards ass oplossing bedacht door de slimme surinamers. Overal elders ter wereld moet de exploitant zijn of haar eigen parkeer ruimte hebben alvorens over te gaan tot vergunning goedkeuren en zaak openen. Maar hier is alles nog prehistorisch en simpleminded. Men is excited wanneer het om iets nieuws gaat en kijkt helemaal niet naar wat de gevolgen van het plaatsen van een business op een bepaalde locatie.zullen zijn. Mindshift is gewoon een engels woord die mooi klikt voor vele hier, maar zijn zelf te lui mentaal om werkelijk na te gaan wat het betekent en wie allemaal aan die verandering moeten werken. But sh1t rolls downhill, so as long as the head of the country is corrupt and backasswards, everyone else down to the street sweepers and garbage collectors will be corrupt and think backassward.


  Maak melding

 5. Zijn vooral de luie Surinamers die in de rij staan om zich aan ongezond en onsmakelijk fastfood te zondigen. Ha ha de fascistische despoot wilde Suriname bevrijden van het koloniaal verleden maar wat doet deze idioot ? Vul maar in. Zo een held is hij dus niet. Neen, hij is een laffe natte awarie.


  Maak melding

 6. Dat jullie dat nu pas gaan doen.
  Maccie verdiend zijn geld en de ellende moeten de verkeers gebruikers krijgen.
  Ik hoop dat er ook camera’s geplaatst worden en de junks die zg auto’s regelen verdreven worden. Vaak boeven.
  Aan de achterkant parkeren ze aan beide kanten van de weg hun auto’s en als je langs moet alleen ellende. Als je tegen 1 van die geparkeerde auto’s aankomt ben jij verkeerd.
  Iedereen die een zaak opent moet genoeg parkeerruimte hebben. Keizerstraat is het ook hetzelfde bij maccie.


  Maak melding

 7. Opzoute met die overlast junkfoodvretende kanibalen op de weg. Goedzo politie flink bekeuren geld zat als je bij mc kan vreten ipv lekker thuis koken. Luie varkens moet je aanpakken


  Maak melding

 8. Ik denk eerder dat de lokatie geen goede lokatie is voor Mc Donald. De inrit naar Mc Donald is te kort waardoor er file vorming veroorzaakt. De achterkant vd Mall waar de parkeerplaats is lijkt mij een betere lokatie. Daar hebben ze meer ruimte voor al die auto’s. De parkeerplaats verplaatsen naar de kant van Popeye.


  Maak melding

 9. Rijk en lui & arm en lui staan allen in de rij voor voorverpakte diepgevroren rommel van de Mc Devil corporatie. Smakelijk eten, hopelijk is het 100% rundvlees op je burger en 100% kip in die kipnuggets. Veel vet, zout en suiker maakt het allemaal compleet. Op naar een dikke varken bevolking. We laten je betalen voor een langzame dood.

  Meki moni alla dei


  Maak melding

 10. Die homo agenten,z hebbe nits t dun.z skyte vor criminelen.dan s t beste DT j op e gudkope manier geld Kan make.zeker gan d agenten maccie kryge om geboelt t worde.


  Maak melding

 11. wat een gelul en de weg situatie voor kirpalani midden in de stad zijn de bikers sukkels niet te vinden. vraag me af wat al die sukkels van agenten dagelijks doen o ja lantie 7ven even.


  Maak melding

 12. @Djoeki
  Djoeki na meervoud foe djoeka noh?
  Lik cappuccini nanga cappuccino

  Maar da now jo kan, if ding mang ni trowi njang more nanga ding bonjo dang sang jou moes njang dang?


  Maak melding

 13. En wanneer gaat de politie optreden tegen de illegaleparkeerwachters die parkeerders bedreigen als ze niet willen betalen bij bv.Ac.Ziekenhuis,Diac.Ziekenhuis en in de straten van Paramaribo ??
  Dat zijn de echte criminelen !!!


  Maak melding

 14. Skowtoe doet het nog erger. Ze rijden in dienstwagens en stoppen op de openbare weg aan de dokter sophie redmondstraar bij de chinees om suribet te spelen. Of ook gezien aan de steenbakkerijstraat bij wollys om vreten te kopen. Come on skowtoe ‘s Zijn lui ze zitten in de airco achter computers te chatten.


  Maak melding

 15. Ik zie dagelijks vele auto’s en trucks en vrachtwagens op de highway die op de fietsbaan rijden. Ja zelfs langs het politie bureau terwijl de politie ernaar kijkt en niets onderneemt en dit gaat ook in de avonduren verder.
  Stelletje nietsnutten denk je dan. En weet wie dit gedrag hoofdzakelijk vertonen? Je mag 2 keer raden.

  Ij erger mij aan dit gedrag.


  Maak melding

 16. Volgens mij mag een agent ook geen geld aan nemen tijdens een verkeers controle . Het gebeurt wel las ik zo juist in uw krant.
  Je kan toch een afzetting maken.waar de klant hun hapje kunnen eten .op kosten van MacDonald. En dan zij het weer door berekenen in hun producten die de klanten consumeren. Dus een lichte prijsstijging voor de consument. Je moet er wat voor over hebben als je een uurtje MacDonald wil eten.luxe kost immers geld.dat is overal ter wereld .hier in Nederland weten zij het wel . En nog iets een politie agent moet de wet kennen .en weet dan zij geen geld aan mogen nemen .maar een MacDonald met drive wist ook van tevoren dat dit eens mis zou gaan .de klant is geen koning maar de pispaal .waarom de Mac dan geen boete de klant is immers ter goede trouw .maar eerlijk is eerlijk ook zij moeten weten recht is recht krom is krom .geen gelul maak de drive plekken groter en ruimer zo als ik eerder zijn het is immers goed voor de economie. En de schat kist. Kost wel wat maar dan krijg ieder er wat voor terug.


  Maak melding

 17. Vind dat politie niet alleen moet waarschuwen maar ook moet beboeten. Is het snel over. Geldt trouwens voor veel zaken waarmee veel Surinamers het niet zo serieus nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.