VIDEO: Politie houdt vluchtende verdachten aan in Suriname

34
VIDEO: Politie houdt vluchtende verdachten aan in Suriname
Foto: Keenen Gard/Facebook

De Surinaamse politie heeft zondagmiddag twee vluchtende verdachten aangehouden. Dit gebeurde bij het Shell-pompstation nabij de hoek van de Kwattaweg en Van Idsingastraat, meldt de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). Waarvoor de mannen precies zijn aangehouden is nog niet duidelijk. Van hun arrestatie zijn beelden gemaakt die hieronder te zien zijn.

In het filmpje is te zien hoe 4 agenten in burger met getrokken wapens uit een politie auto stappen en een zwarte Toyota Hi-lux naderen, waar ze de twee mannen sommeren om zich over te geven. Op een foto die via Facebook wordt gedeeld is te zien hoe de twee verdachten geboeid op de grond liggen nadat ze door de politie waren gearresteerd.

Volgens dWT volgt de aanhouding na een klopjacht.

Bekijk de film hieronder via ons Instagram kanaal en volg ons ook daar.

https://www.instagram.com/p/B2cHAzHh_xU/?utm_source=ig_web_copy_link

34 REACTIES

 1. Lets Make Surinam Great Again

  (Yess We Can)

  Door de jaren heen is de politie die MONOPOLIE en regie kwijt geraak.. Er liggen HONDERDEN DOSIERS Van Onopgelosten MISDADEN.

  De Politie Gaat jaren over uur moeten draaien om alles in te lopen met als doel de Monopolie weer in handen te doen krijgen.. Zo alleen kan de politie weer Respect en geloofwaardigheid uitstralen

  Er moeten dagelijks 10 tallen van zulke politie akties plaats vinden


  Maak melding

 2. Inner circle: Whatcha wanna do, whatcha gonna dooo. Yeaheah Bad boys, bad boys. Whatcha gonna do, whatcha gonna do. When they come for you.

  Ha,ha, wie zijn gat brandt, moet op de blaren zitten. Deze gasten denken dat zij risico’s kunnen nemen om een crimineel leven te kunnen leiden. De politie is goed bezig om deze criminelen het leven moeilijk te maken.Dienders, Proficiat……….!


  Maak melding

 3. @Robinhood, nee je mond moet naar de galg met dat eeuwige slapgeouwehoer van je.
  En ja Su is grotendeels zwart. Zoek je heil elders als het je niet bevalt.


  Maak melding

 4. Uitroeien deze parasieten met gerichte schoten precies midden in het hartstreek want veel mensen durven niet meer naar Suriname te komen en gezien het toerisme ook een deel van de economie bepaald merk ik dat er veel mensen en ook de middenstand hierdoor onder lijdt, door deze vervloekte beesten…..zal je zien hoe Suriname sneller zal gaan bloeien.


  Maak melding

 5. @melvin
  Laten ze dan beginnen bij de witte boorden criminelen die hun hele familie op staatskosten meenemen op een zinloze snoepreis die meer kost dan een nieuw en noodzakelijk schoolgebouw.


  Maak melding

 6. RECHT MAAKT VRIJ?, gezien je opmerking en vooringenomenheid…vind ik alias Dombo eerder bij jou passen. Je hebt te hoog gegrepen met je ”recht maakt vrij”. Je wilt graag meepraten maar mis de essentie, mijn advies hierbij is een cursus Nederlands te gaan volgen. Alleen al in één zin zijn er al 3 spelfouten bij jou te betreuren ‘foei toch! wie neemt jou nog serieus; om te beginnen leg mij maar eens uit wat je bedoeld met ratten plan want het is voor het eerst in mijn leven dat ik dit woord hoor of bedoelde je rataplan dat is heel wat anders, als jij je daarmee wilt vergelijken prima! want daar lijkt het er ook op. Je hebt de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Tot slot.. sluit je maar lekker aan bij je soortgenoot alias Cornelis ‘soort zoekt soort, Verder zal ik ook niet meer op jou reageren, wasting time!


  Maak melding

 7. Melvin schreef:

  “om te beginnen leg mij maar eens uit wat je bedoeld met ratten plan”
  Neerlandicus het is bedoelt!

  Misschien is het heel goed dat je niet meer reageert want inhoudelijk had je bijdrage niets met het onderwerp van doen.

  Besteed je tijd nuttig en ga zelf een cursus Nederlands volgen.


  Maak melding

 8. @Bert van Marwijk 16 september 2019 at 08:50
  Melvin schreef:

  Inderdaad Bert het viel mij meteen op dat deze heer placht op te scheppen over de beheersing van de Nederlandse taal maar zelf veel fouten in zijn reactie heeft staan. Grammaticaal klopt er geen baal van . Ik zou tegen Melvin willen zeggen volg eerst maar zelf een cursus Nederlands en als je de taal vlekkeloos beheerst, mag je anderen corrigeren.


  Maak melding

 9. Kijken wat deze gasten hebben en alles afpakken. Die mt die baard lijkt in luxe te leven. Die kogel moest hem beter raken.
  Dw boel verkopen en de oudjes van ashiana van pamprrs en beddengoed voorzien


  Maak melding

 10. “Wendy 16 september 2019 at 09:59
  Kijken wat deze gasten hebben en alles afpakken. Die mt die baard lijkt in luxe te leven. Die kogel moest hem beter raken.
  Dw boel verkopen en de oudjes van ashiana van pamprrs en beddengoed voorzien”
  —————
  Zo wordt het wel erg makkelijk voor je vriendjes van de NDP.
  Zelf hun zakken vullen door corruptie, andere zakken legen door hoereren, en dat wat ze van de boeven afpakken gebruiken om het beleid waar ze voor verantwoordelijk zijn aan armen en hulpbehoeftigen schenken. (omgekeerde Robinhood)

  Als ze bij de overheid niet meer roven en stelen is de kans groot dat een ieder krijgt wat hem/haar toekomt en de criminaliteit sterk afneemt.


  Maak melding

 11. Ik begryp dat het om vermoedelyke daders gaat en dat snap ik dan niet helemaal ,als dat zo is ga je toch niet schieten in een bewoond gebiedt,stel dat het om onschuldigen gaat ,Hoe dan


  Maak melding

 12. Allen,

  Mijn bevindingen na vier weken vakantie Suriname met gezin:
  Ben net twee dagen terug van mijn mooie Suriname.
  Ik ga vaker naar Suriname, maar voor het eerst voelde ik mij onveilig op straat, vooral na 7 uur als het donker wordt.
  Ga zelf naar Suriname om zelf te zien wie de straten onveilig maken, ik zelf ga dit niet invullen anders wordt ik voor van alles en nog wat uitgemaakt.
  Ik hoop dat Suriname weer normaal wordt en dat alle rassen samen en naast elkaar kunnen wonen zoals vroeger, anders zie ik het somber in voor de hele Surinaamse bevolking.

  SUCCES.


  Maak melding

 13. Ik heb niks te vrezen in mijn geliefd Suriname want ik doe eerlijke zaken en werk hard.
  Als je roof moet je dit verwachten ze kennen geen genade dus de politie ook niet.
  Applaus voor de agenten want de rovers gaan niet met een katapult roven dus om je leven niet op het spel te zetten als agent moet je het zekere voor het onzekere nemen, Bam! Bam! Geen pif paf.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.