Vergunningen van buschauffeurs ingetrokken na controle

11
Vergunningen van buschauffeurs ingetrokken na controle
Archieffoto - controle van bussen in Suriname.

De politie van het ressort Centrum heeft afgelopen week controle werkzaamheden verricht op buschauffeurs in Suriname. Daarbij zijn bescheiden van in totaal 103 bussen gecontroleerd.

Tijdens de controle zijn acht vergunningen van buschauffeurs ingetrokken. Tien buschauffeur zijn proces-verbaal aangezegd voor de respectievelijk rijden zonder hun bus vergunning, het niet in het bezit zijn van een rijbewijs en het niet ter herkeuring aangeboden hebben van de autobussen.

De controles zijn uitgevoerd op twee locaties binnen Paramaribo. De Surinaamse politie deed dat samen met ambtenaren van het ministerie van Openbare Werken, Toerisme en Communicatie.

Vorige maand waren er ook al strenge controles op buschauffeurs die zonder te melden buiten route rijden:

11 REACTIES

 1. Zeker een lading flessen alcoholische dranken geconfisqueerd. Dit behoort tot de standaarduitrusting van de lijnbussen LP. Oppakken en achter slot en grendel.


  Maak melding

 2. Lets Make Surinam Great Again.

  Fawaka boys

  Is goed dat de politie hun spierballen laat zien..
  Dit moet vaker gebeuren.. Door zulke akties dagelijks of weekelijks uit te voeren dwingt de politie weer respect af met als doel de monopolie weer in handen te krijgen. Is mijn op gevallen dat de polite de monopolie al jaren niet meer in handen heeft..

  Een ider doet wat hij of zij mr wil in het verkeer
  Oa rijden door rood licht..
  Rijden zonder rijbewijs
  Rijden met vals Rijbewijs… Rijden met te hoge snelheid
  Rijden onder invloed
  Rijden zonder licht
  Savonds kom ik heelveel auto in het verkeer tegen die met groen of blauwlicht aan het verkeer deelnemen

  Politie laat je spierballen zien.

  Lets Make Surinam Great Again.


  Maak melding

 3. Broeder Jay bedankt voor jouw bijdrage, object is getraceerd en er zal naar behore worden opgetreden, jouw bijdrage zal ervoor zorgen dat Meriba uit onze samenleving zal verdwijnen.


  Maak melding

 4. Bekijk eens het rijgedrag op de highway.
  Ze voeren werkzaamheden uit en hebben grind geplaatst om te herbestraten / asfalteren.
  Rustig rijden is het devies, maar sommige bestuurders vinden dat niet nodig en dus gebruiken ze het fietspad om met de auto sneller te rijden.
  2 keer raden wie deze overtreders zijn.
  De politie te houttuin staat erbij kijkt er naar en gaat weer zitten. Zelfs langs het bureau rijden deze bestuurders die niet bang zijn voor de politie.

  Wat zou je moeten doen met deze gevaarlijke idioten?


  Maak melding

 5. Deze bussen ontsieren ons straatbeeld.De ene na de andere is versiert met heel wat onzin, dat je gewoon duizelig wordt wanneer je hier kijkt. Er moeten strenge regels komen voor de lijnbussen. Het zijn er teveel en houden zich niet allemaal aan de geldende regels.De versieringen aangebracht op deze bussen geven een duidelijk beeld weer van hoe chaotisch ons land is en ook hoe warrig de bestuurders zijn in hun bovenkamer. Veel te veel van die lelijke bussen. Gewoon weer lantie bussen op onze wegen.De wilde bussen ontsieren ons straatbeeld. Bah.


  Maak melding

 6. Toen buschauffeurs nog tjoekoe konden betalen hoorde je nooit over vergunningen. Langzaam zie je dat een ieder het moeilijk krijgt en Suriname een 3e wereld land is geworden onder NDP.


  Maak melding

 7. Is dat omdat verkiezing e kong en ie no wan Jip blouta nanga ing partij da do tik ding vergunning . Wel jaa jullie hebben hem daar gezet . Met wie anders moet hij doen ?


  Maak melding

 8. Openbaar vervoer herinvoeren, maak er een staatsbedrijf van, kijk hoe het in de Europese landen gereld is, kijk af en implemteer in je land. (OVS= Openbaar Vervoer Suriname)


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.