Comedy and Dance met Roué, Jörgen, Howard en Trafassi op 14 december

0
Comedy and Dance met Roué, Jörgen, Howard en Trafassi

Na eerdere uitverkochte edities van Comedy & Dance keert Roué Verveer op zaterdag 14 december 2019 terug in Dekker Warmond met een exclusieve Christmas editie! We starten die zaterdag om 20.30u met de Comedy Show en gaan eerst keihard lachen met Roué, Jörgen Raymann en Howard Komproe. Direct daarna om 22.00u start de Dance Party en gaan we dansen met de populaire live band TRAFASSI plus DJ’s Gilly Gonzales, Shann en Meo Mania. Kaarten zijn nu al te koop via www.comedy-dance.nl.

Deze Christmas-Comedy & Dance- special vindt plaats in de toplocatie DEKKER – WARMOND. Dekker Warmond is een ruim opgezette party accommodatie, centraal gelegen in het groene hart van de Randstad nabij Leiden, tussen Den Haag en Amsterdam in. Dekker heeft alle ingrediënten in huis om een onvergetelijke happening van deze Comedy & Dance avond te maken. Het wordt een dag om nooit te vergeten, dus haal je kaarten op tijd!

Drankjes kun je aan de bar kopen m.b.v. muntjes of gebruik maken van onze Bottle service. Royal Java Food Surinaamse catering is aanwezig met hapjes en eten uit Suriname.

Christmas Comedy & Dance
Zaterdag 14 december 2019
Aanvang comedyshow: 20.30u (deuren open 19.30u) – Einde van de party: 02.30
Locatie: Dekker WARMOND
Veerpolder 14 in Warmond (vlakbij Leiden)
Tickets: online via www.comedy-dance.nl

Info: 010-2151770 of via Whatsapp 06-26328025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.