Chauffeur zwaargewond na ernstig ongeval met houttruck in Suriname

24
Chauffeur zwaargewond na ernstige ongeval met houttruck in Suriname
Foto: (c) Roy Karsoem/Facebook - bewerking Waterkant.Net

Gistermiddag raakte de chauffeur van deze truck vol beladen met houtblokken zwaargewond op een consessie nabij km 68 van de weg naar Atjonie. Dit nadat door nog toe onbekende reden de truck van de rijweg raakte en omkantelde in het bos.

Daarbij raakte de chauffeur bekneld in de cabine doordat enkele houtblokken deels op het dak van de cabine terechtkwamen en die behoorlijk had ingedrukt. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging naar de locatie voor onderzoek.

Het slachtoffer is zwaargewond afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Er gebeuren wel vaker zware ongelukken met vrachtwagens in Suriname. Twee maanden geleden bijvoorbeeld, kwam deze chauffeur te overlijden na een ongeval in West Suriname waarbij zijn truck met kapotte rem van een berg rolde en ondersteboven eindigde langs een kreek:

24 REACTIES

 1. Die balhaar eigenaar van het houtbedrijf en concessie heeft natuurlijk geen schuld of aansprakelijkheid. Die dollars zijn belangrijker dan veiligheid.


  Maak melding

 2. Sorry voor die man.

  Het bos wil haar hout terug.

  Die mensen blijven maar met zweeftekie en misleiden de opinie met nonsens verhalen.

  Te YU e go fufuru a udu no wan SUMA no sabi.

  Te YU e seering no wan SUMA no sabi.

  Ma te din yeye FU A busi WANI din gudu baka, dan YU e kaar bouta neng.

  Je bent gewoon lafffff.


  Maak melding

 3. de pres. zit toch ook in het binnenland, gaat hij direct kijken hulp verlenen. dat is één van zijn eerste daden als nog 5 komende verkiezing..

  hij is immers een ,,,, volks pres..,,,


  Maak melding

 4. Jullie praten alleen negatieve dingen over ons landt,heefd u nooit gehoord dat MOFO NA WIESI
  jullie zyn een stelletje wiesi mang by elkaar, niks positiefs temelden of met een positief idee komen nee
  net aasgieren die op een kadaver wachten, Foei, door jullie houding wordt alles vertraagd maar langzaam maar zeker komen wy er uit, ondanks dit soort tegenwerking


  Maak melding

 5. @Gady,

  Ik ben geen VHP’er, maar heb wel sympathie voor de VHP. Het is de partij met het meeste gezond verstand. Zich schamen voor gezond verstand is nergens voor nodig.
  Helaas, vele NDP’ers schamen zich niet voor een behoorlijke gebrek aan gezond verstand.
  Hoe zit dit met jou?


  Maak melding

 6. Ik was ooit verliefd op een hindostaan. Maar ik had geen zin om elke dag roti met kouseband te eten. Als je dieren kunt eten, waar leven en bloed in zit, waarom moet je dan groenten eten waar niks in zit?


  Maak melding

 7. @ Nathalie

  Dus als ik je goed begrijp dan denkt je dat de Hindoestanen geen vlees eten.
  Het wordt tijd dat je, je mening drastisch hersteld !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Hossein vertel me wat de vhp voor su heeft gedaan toen ze aan de macht was .Ok ik wacht op je vhp er antwoord o ff kinderbijslag was toen 4 srd ik w8 op je groote mond vhper


  Maak melding

 9. Dus die Man is verongelukt met zijn Vrachtwagen Vol met Hout is het de Schuld van de Regering jullie Zijn erg Grappig op waterkant ,dus al die Vrachtwagen hier in Nederland Die brokken op de Weg maken is Meneer Rutte 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 jullie weten echt niet wat jullie typen ,wat die Meneer is Overkomen is het Hebzucht van die Bedrijft hun moeten er voor zorgen voor de Veiligheid voor hun personeel en niet de Regering zal wat mooi zijn dat de Regering voor alles moet gaan zorgen en wat doe jij als mens ,jullie blijven nog steeds makkelijk Denken in Suriname alles moeten Mensen voor jullie komen doen zijn jullie aan het Gek worden daar .en steeds de vingers te wijzen wat een lachertjes zijn een paar van jullie hier op waterkant met jullie Mening kan helemaal niks van jullie leren want een paar van jullie typen alleen maar Rotsooi .


  Maak melding

 10. Moeder natuur neemt nu voor de zoveelste keer wraak.Wanneer gaan zij het nu eens begrijpen dat onze natuur met rust gelaten wil worden. Wanneer zij zo doorgaan zullen zich meer rampen zich voordoen, waar geen enkele kalebas of tjoemba tegen opgewassen is. Oeng libie sma tranga jezie. Toch maar blijven door gaan he. Hoeveel doden moeten er nog vallen voordat men gaat inzien dat de overheersers van onze bossen met rust gelaten willen worden.Hoe meer geld men met houtkap wil verdienen, hoe meer er dodelijke slachtoffers zullen vallen.

  Sarie Torie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.