Badminton juniors brengen 20 medailles waarvan 9 goud naar Suriname

6
20 medailles waarvan 9 goud voor Surinaamse badminton jongeren

Tijdens het internationaal badminton toernooi CAREBACO Games 2019 op Barbados heeft Suriname maar liefst 20 medailles in de wacht gesleept, waarvan 9 goud. “Alle 12 van onze nationale junior spelers keren terug naar huis met minstens 1 medaille” meldt de Surinaamse Badminton Bond (SBB).

Van de in totaal twintig medailles waren negen goud, zes zilver en vijf brons. De bond noemt het een uitstekende prestatie om deze Caribbean Junior Championships op Barbados dit jaar op deze manier af te sluiten

“Onze oprechte dank gaat uit naar onze nationale teamcoaches die het hele jaar door hun tijd en moeite hebben geïnvesteerd, evenals alle betrokken en ondersteunende ouders die alles in hun kinderen investeren!”

“Teammanagers Dino Kappel & Ewald Abdillah, coach Ansjari Somedjo en adinterim-coach Soren Opti hebben het allemaal uitstekend gedaan op deze reis” aldus de bond.

6 REACTIES

 1. Mensen, ik geef mijn alias Picolaas, die ik als eerst gebruikte op.
  Het werkt niet wanneer mensen geen zelfrespect hebben en de naam van anderen gaan kapen.
  Dus elke keer als je nu de naam Picolaas ziet, weet dan dat het een lafaard is die niet onder zijn eigen gekozen naam durft posten.
  Vanaf nu staat Picolaas dus gelijk aan Lafaard.
  Ik wens deze valse Picolaas toe dat iemand in het echt zijn echte identiteit kaapt en misbruikt! Zoals hij het zelf doet.

  De oorspronkelijke Picolaas, voor de laatste keer.


  Maak melding

 2. Picolaas en Picolaas
  Jullie lijken op jansen en jansen.
  nee toch niet. gewoon twee poepzakken. of is het toch een en dezelfde persoon die net doet alsof iemand onder zijn naam reageert.
  Wat een Bobojantje, je cree lik wang dagoe boi


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.