Politie bevestigt: 1 dode en 16 gewonden bij busongeluk in Suriname

6
Politie bevestigt: 1 dode en 17 gewonden bij busongeluk Suriname

De Surinaamse politie heeft tegenover Waterkant bevestigd dat er gisteravond een verkeersdode is gevallen bij een aanrijding op de Oost-West verbinding in Suriname. Het zou gaan om een 44-jarige vrouw genaamd Netta Bossoe. In de bus zaten 17 passagiers inclusief chauffeur. Ze hebben allemaal letsel opgelopen.

Dinsdagavond kreeg de politie van Moengo de melding van een aanrijding op de Oost-West verbinding ter hoogte van kilometer 43,5. Het ging om een aanrijding tussen een staatsbus die de verbinding Paramaribo – Albina vv onderhoudt en een container pick-up. De pick-up stond langs de kant van de weg en werd door de bus aangereden

Op Facebook verschenen deze beelden van de bus:

https://www.facebook.com/424007498196866/videos/979658729094102/

6 REACTIES

 1. De container pickup zal waarschijnlijk zonder licht en of reflectors geparkeerd staan langs de weg.
  Ook langs de zogenaamde highway staan dagelijks in de nachtelijke uren vrachtwagens en trekkers dicht alngs de weg in het gras zonder waarschuwingsborden en of reflectors langs de weg.
  ternauwernood heb ik eergisteren eentje kunnen ontwijken.
  Gevaarlijk maar niremand doet er wat aan.

  De highway wordt geasfalteerd alsook het rijwielpad.
  Dagelijks zie je vele auto’s bussen rijden op het fietspad omdat ze niet over wasoema willen van de nog niet geasdfalteerde gedeelte.
  De politie rijd er langs neemt dit waar en rijden door zonder in te grijpen.
  Dit verkeer over het fietspad gaat sneller dan over de weg die nog geasfalteerd moet worden.
  Hoe dom en onwijs zijn deze personen?
  Kan waarschijnlijk alleen in Suriname


  Maak melding

 2. En zo vallen er dagelijks onnodig verkeersslachtoffers. Deze zogenaamde overheid moet drastisch ingrijpen wat het verkeer hier betreft. Het is de normaalste zaak in ons land dat mensen lukraak overal parkeren. Op stoepen, fietspaden het kan ze geen ene moer schelen. Stelletje leeghoofden.
  Er is totaal geen verkeersfatsoen en van verkeersregels en veiligheid hebben velen niet gehoord.De wegen zijn ook zeer slecht voorzien van goede straatverlichting. Ons land is gedoemd om in de duisternis te leven zo ook de bevolking met deze hersenloze regering. Weg met deze regering zij zijn enkel bezig om zieltjes te winnen. Oog hebben voor wat er daadwerkelijk moet gebeuren is ver zoek. Sommigen hebben een heropvoeding nodig. Het volk moet bewust gemaakt worden dat er nog ergere dingen staan te gebeuren.

  R.I.P. mevrouw
  Familie sterkte met dit groot verlies.


  Maak melding

 3. Wie was nou de balhaar in deze, was het de parkeerder of was het de busschauffeur. Zoveelste verkeersslachtoffer. Weinig gaat veranderen, ze blijven rijden als balharen.


  Maak melding

 4. Men stop maar klakkeloos.op de weg.zonder hun hazzard lichten te gebruiken .daarvoor zijn die lichten bedoeld.zodat het overige verkeer rekening kunnen houden.maar hier is ook de politie debet aan.want die gebruiken die lichten ook maar voor de sier.dus betekend dan dat zij ook geen flauw benul hebben waarvoor dat is.buiten dat s avonds als je aan de kant moet staan voor een of ander.laat je de verlichting aan.niets voor niets hebben ze een slogan.zorg dat je gezien wordt in t donker


  Maak melding

 5. Die staatsbus heeft blijkbaar ook heel hard gereden.. Aan die idioten die zomaar langs de weg geparkeerd staan wordt niets gedaan, jij als voorbij rijder moet dubble opletten in het bijzonder met nog andere 17 passagiers. Jammer voor de slachtoffers, sterkte aan de familie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.