VIDEO: Slachtoffers bij frontale botsing Oost-West verbinding in Suriname

6
frontale botsing oostwest verbinding

Op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Bushman Hill in het district Marowijne heeft een ernstige aanrijding iets voor middernacht plaatsgevonden. Bronnen melden aan Waterkant.Net dat er sprake is van een dodelijk slachtoffer (vrouw) en meer dan vijf gewonden. Enkele zijn zwaargewond. Een aantal ambulances zijn uitgerukt om de gewonden af te voeren voor medische behandeling.

Het zou gaan om een staatsbus met passagiers die een stilstaand voertuig heeft aangereden. Daarbij is de bus over de kop geslagen en zijn de passagiers eruit gevlogen. Passagiers lagen op de berm en over straat bij aankomst van de politie. In totaal waren er 25 mensen in de bus meldt een bron vanuit het oosten.

De Surinaamse politie is nog ter plaatse bezig met het onderzoek. Deze informatie is nog niet officieel bevestigd dus later meer.

https://www.facebook.com/Donchano95/videos/1509718222501491/

6 REACTIES

  1. Welke sensatie bewuste mensen filmen deze beelden. In Suriname moet toch alles kunnen. Maar je hebt wel gelijk dat de filmer dom is. De waterkant doet haar werk want dit noem ik geen schokkende beelden.


    Maak melding

  2. En waarom mogen we niet zien, via beeldmateriaal wat ergebeurd is ??? Kijk maar in de buitenlandse
    kranten naar het beeldmateriaal ,vaak van slachtoffers van schietpartijen e.d. in Amerika en MIDDEN OOSTEN.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.