Autobestuurder verliest controle over stuur en ‘vliegt’ tegen elektriciteitsmast

15
Autobestuurder verliest controle over stuur en 'vliegt' tegen elektriciteitsmast

Een autobestuurder heeft vanmorgen rond 09.00u een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname aangereden op de hoek van de Henck Arronstraat en de Oude Charlesburgweg. Volgens de eerste informatie gebeurde het ongeval nadat de bestuurder de controle over het stuur had verloren en zodoende tegen de paal was ‘gevlogen’.

Door de slag boog de paal ergens in het midden en viel naar beneden. Daarbij kwam het terecht op de elektriciteitskabels. Omstanders beweren dat de bestuurder eerst een ander voertuig heeft aangereden en zodoende de controle heeft verloren. Het ander voertuig liep geen schade op en reed door voor aankomst van de politie.

De politie was ter plaatse voor het onderzoek. Hoe het ongeval precies is gebeurd en als er iemand gewond is geraakt is vooralsnog onduidelijk. De politie heeft nog geen officiele informatie vrijgegeven dus later meer.

Een camera van het Surinaamse Safe City project is net naast de aangereden paal en mogelijk kunnen de beelden bekeken worden om precies te weten wat er is gebeurd.

15 REACTIES

 1. Het lijkt me onmogelijk dat men met de maximum toegestane snelheid de macht over het stuur verliest en een elektriciteitsmast ramt. De snelheid van deze bestuurder moet mijn inziens boven de toegestane maximum zijn geweest. Ik hoop dat de staat, m.a.w. de belastingbetaler niet voor de schade hoeft op te draaien.


  Maak melding

 2. In Suriname heb je ook vliegende auto’s. Dus niet alleen drones kunnen de lucht in, maar is typisch Surinaams.

  Waar worden deze voertuigen gebouwd. Heb zelf geen idee van.


  Maak melding

 3. Kennelijk worden de woorden “de macht over het stuur verliezen” makkelijk in de mond genomen.
  Hiermee tracht men altijd weer weg te komen. Een bestuurder zal nooit eerlijk zeggen dat hij/zij veel te hard heeft gereden. Hopelijk geven de beelden meer duidelijkheid.

  Sarie Torie


  Maak melding

 4. Mijn auto insurance dekt lichamelijke letsel en eigendom schade. Alhoewel gelimiteerd voor beide schade. Medische betalingen aan slachtoffers zijn ook aan limieten gebonden. Zo de schade aan de electrische paal en electrische systeem wordt gedeeltelijk vergoed in het algemeen. De rest moet de verzekering van de electrische maatschappij betalen. Tenzij er eigen risico is voor de maatschappij.


  Maak melding

 5. Ik wist niet dat ze jackie tjang en Bruce lee in het verkeer hadden,vliegen van boven naar benden enz. Kungfu op hoog niveau in het verkeer in Suriname. A no spotoe 😄😄


  Maak melding

 6. Een reporter zou het ongeval zo beschrijven: Auto van Hongkong foei geeft paal een karate side kick…en ja hoor, elektrische paal verliest de strijd tegen Hongkong foei en knakt door midden.


  Maak melding

 7. Surinamers zijn een kei in het negeren van verkeers borden.tenminste zeker driekwart ven de chauffeurs.van hogerhuiysstrast.bij shell.vrachtauto.s komen van de haven.rijden daar rechtaf terwijl er een bord staat.verboden voor vrachtwagens.moeten zij wel die ri.op.is het normaal gesproken via de rotonde.als die gasten hun gezonde verstand gebruiken weet je ook dat je daar beide kanten blokkeer als je toch doet.politie komt erlangs en laten dat al maar toe.wat is dan het nut van die politie


  Maak melding

 8. Iedere auto bestuurder veroorzaakt wel eens schade niemand rijd graag schade,als je niemand aanrijd dan word je wel aangereden.niemand kan zeggen ik heb nooit schade gemaakt dat kan pas als je nooit meer aan het verkeer deelneemt of dood bent maar we doen hier wel heilig


  Maak melding

 9. @Laat me. U hebt gelijk ,we kunnen allemaal fouten maken in het verkeer maar die paal staat al lange tijd stil langs de weg, u rijdt toch ook niet zomaar tegen een stilstaand object? Stel dat het een voetganger was die daar stond!? Hiermee bedoel ik te zeggen dat zulke bestuurders liever kunnen stoppen met deelname in het verkeer want ze zijn een gevaar voor zich zelf en voor mede weggebruikers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.