Surinaamse politie geeft foto’s vrij van overvallers bewakingsbedrijf

25
Surinaamse politie geeft foto's vrij van overvallers bij bewakingsbedrijf
Foto's (c) Politie Suriname/AT/Kapitale Delicten - bewerking Waterkant.Net

De Surinaamse politie heeft vandaag deze foto’s vrijgegeven van drie van de vier verdachten, die zijn aangehouden in de zaak van de kluiskraak bij een bewakingsbedrijf. Een van de aangehouden en opgesloten verdachten is werkzaam bij het bedrijf in kwestie in een leidinggevende functie. Vandaar dat het korps Politie Suriname spreekt van een ‘inside job’.

Het dienst vuistvuurwapen dat weggenomen was tijdens de beroving bij het bewakingsbedrijf is aangetroffen bij een van de verdachten en in beslag genomen. Behalve het gestolen pistool is ook een geweer met scherpe patronen bij de verdachte aangetroffen. Dat geweer en munitie zijn ook in beslag genomen.

Er is ook een kogelwerend vest en een uniform van het bewakingsbedrijf bij een verdachte aangetroffen en in beslag genomen. Dat uniform is hoogstwaarschijnlijk gebruikt bij het plegen van het strafbaar feit.

Het zichtbaar maken, opsporen en aanhouden van de vier verdachten is een gezamenlijke inspanning geweest van een informatie dienst, het Arrestatie Team en leden van de afdeling Kapitale delicten van de politie.

25 REACTIES

 1. De trawlers worden om gebouwd tot roei trawlers, deze mannen hebben de eer om straks mee te gaan roeien. Helaas zal er op chinese toontjes geroeid worden. M.B.


  Maak melding

 2. Deze srd miljonairs hadden zich al rijk gerekend. Ze konden liever hier in een Nederlandse hotel/gevangenis logeren waar tv met alles erop en eraan zit, incl. centrale verwarming, goede ontbijt en de beste wekkers aanwezig zijn.


  Maak melding

 3. Deze zaak is heel snel opgelost door de Surinaamse politie. Degenen op de site die eerder vonden dat de rest voorbarig was met het trekken van conclusies dat het in deze zaak om een inside job ging , hoor je nu niet. Sommige zaken zijn meer als helder en hoef je derhalve niet ver te zoeken naar de toedracht of aanleiding . Echter blijf ik mij de vraag stellen waarom zoveel contant geld in een kluis werd gehouden , daarvoor heb je toch banken !!!!!


  Maak melding

 4. In de middeleeuwen werden sommige vrouwen levend op de brandstapel gegooid omdat men vermoedde dat ze heksen waren. Enig bewijs vond men niet nodig. Het rook naar een heks ,het zag eruit als een heks en gedroeg zich als een heks. Op de brandstapel ermee! In deze tijd verzamelt de politie eerst bewijzen op grond van onderzoek. Nu is gebleken dat het een inside job is. Daarvoor kon men niet stellen dat het een inside job was. Waar was het bewijs dan? Vandaar de voorbarigheid. Iets vermoeden is anders dan het stellig weten. Anyway ,de daders zijn gepakt en dat is het meest belangrijke. Min of meer vroegen ze er zelf om door naïef gedrag en handelingen na de daad. Het lag voor de hand dat de politie eerst vanuit de binnenste kring zou beginnen . Met andere woorden ; ze hadden moeten weten dat de aandacht van de politie op een handlanger binnen de onderneming gericht zou zijn. En als men in het verlengde zo kort na de daad spullen gaat aanschaffen ,kan men net zo goed met een bordje op het voorhoofd rondlopen met het uitdrukkelijke verzoek aangehouden te worden. Opgeruimd staat netjes!


  Maak melding

 5. “Fredddyyyy 22 augustus 2019 at 16:52
  Fredddddyyyy wat bazel je nou. Bijdehandje was je insider. Deze gasten en de rest opsluiten voor 30 jaar”

  Hallo copy cat ; misbruik mijn naam niet .als je wilt reageren doe dat onder je eigen naam . Tevens moet ik concluderen dat je geen Nederlands verstaat en begrijpt anders had je niet zo een reactie geplaatst. Doe dat voortaan onder je eigen naam.


  Maak melding

 6. Hallo schynbaar hebben deze mannen meer ballen dan sommige van jullie die hier heel wat onzin versturen met jullie onder de gordel opmerkingen,deze mentaliteit komt my bekend voor ,wat jammer


  Maak melding

 7. Nog mooier. Het zijn NDPers want ze weten niet met geld om te gaan. Toen ze het geld in handen kregen werden ze gek en gingen als gekken spullen kopen en het geld uitgeven, niet wetende dat dat zeker de aandacht trekt. Het is een feit dat NDPers niet met geld kunnen omgaan. kijk maar wat ze met ons geliefd Suriname hebben gemaakt: een financiële deconfiture. En hun slogan: God heeft Bouterse voor ons gestuurd moeten ze veranderen in: God heeft Bouterse voor ons gestuurd om ons af te straffen., Stelletje masochisten.


  Maak melding

 8. schynbaar woonden hier geen criminelen of corupte lui tien laar terug,en waren er geen etnische en of rascistische spaningen in SURINAME .sommige opmerkingen zyn rondt uit rascitisch en alle crimies komen voort uit een bepaalde groep uit de samenleving .somige mensen zyn ziende blindt of zien alleen de slechte dingen van onze maaschapy vaak zyn ze zelf de oorzaak van het onderdeel waar het zo slecht is


  Maak melding

 9. @koos, wat l.l je nou man? Waarom ben je het eens metde valse picolaas?.
  @miquel, juist de boslandanalfabeten moeten anderen met rust laten.
  @Rbrown, je l.lt maar wat. Alle crimi’s komen uit het bos.

  Tegenwoordig lopen er veel copy cats hier rondt die de namen van anderen misbruiken. Zo ook mijn naamgenoot van bovenaan. Hij kon zelf geen eigen naam verzinnen, want hij is een beetje dement en een kaper.


  Maak melding

 10. Ja dat anderen denken leuk tedoen om myn naam te misbruiken ,vindt ik jammer maar ik heb geen behoefte om my voor tedoen als een ander daarom gebruik ik myn echte naam ,en als u het niet leuk vindt dan slaat u maar myn stuk over. de enige echte


  Maak melding

 11. @Picolaas uw opmerking is onethisch ,en etnisch gekleurd wat duidt op rascisme en ik denk niet dat u die richting op wil,maar u generaliseerd er op los, dat er veel analfabeten tussen deze bevolkingsgroep zit kan ze ook niet kwalyk genomen worden ,op een na de meest achtergestelde bevolkingsgroep uit suriname
  het moet niet erger worden in suriname want schynbaar mag je niet een ander huidskleur hebben en ook geen ander opvatting, als je in de gevangenis kyk dan zie je dat het niet alleen kroesharigen maar ook indie’rs daar wonen en stads creolen dus vooroordeel niet morgen ben je mischien ook aan de beurt want niemandt kiest ervoor het overkomt je en dan…


  Maak melding

 12. PLuimpje voor de POLITIE!
  Goed dat jullie beelden laten zien, maar svp geen balkje voor het gezicht plaatsen.
  Zo kunnen we ze nog steeds niet herkennen. Ze lijken allemaal op elkaar!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.